Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy ha jövőre nem, akkor 2015ben amikor lejár a szerződéseLOLer írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ll-2037328
Idén vagy jövőre jön Fabregas!Szerintem csak jövőre.
Slither írta:Adriano még mindig balszélső, szóval nem Dani helyettese...
Öhm, azért a wikipedia megbízhatatlanabb hírforrás, mint a Marca és a The Sun együttvéve.fanbarca írta:Amúgy a wikipedia angol oldala már a Barcába tette Adrianot, tehát a transzfer hivatalos szerintem ilyen szempontból is.
fanbarca írta:Hát , azért még lehet, sztár, az is elképzelhető, hogy alvest kiszorítja a csapatból, de hogy abidal kerül ki az még elképzelhetőbb lenne.Rivaldo11 írta:Ha igaz az Adrianos hír, akkor szerintem nagyon nagyot húztunk vele. 10 millát simán megért, okos vétel!
Igaz, ha korábban hagyja ott a Sevillát, mostanság már az igazi klasszisok között emlegetnék a nevét, de még mindig robbanthat.
Amúgy a wikipedia angol oldala már a Barcába tette Adrianot, tehát a transzfer hivatalos szerintem ilyen szempontból is.
Hát , azért még lehet, sztár, az is elképzelhető, hogy alvest kiszorítja a csapatból, de hogy abidal kerül ki az még elképzelhetőbb lenne.Rivaldo11 írta:Ha igaz az Adrianos hír, akkor szerintem nagyon nagyot húztunk vele. 10 millát simán megért, okos vétel!
Igaz, ha korábban hagyja ott a Sevillát, mostanság már az igazi klasszisok között emlegetnék a nevét, de még mindig robbanthat.
Jönnek...P-e-d-r-o írta:Fiúk,azért mindenki szép nyugodtan gondolja végig a dolgokat,és utána mondjon vélemyént!Mert ha Márquez elmenne,Rosellnek semmi köze nem lenne hozzá,és érzésem szerint Pep-nek sem,mert ha Pep aztmondja hogy csak 4. számú középhátvéd,akkor az úgy is van,Rosell meg nemfog beleszólni a dolgokba,ezt Marquez fogja eldönteni!És a másik,mindenki azt mondja hogy majd beépítjük Fontást,persze,beépítjük szép lassan,hogy először a falkészülési meccseken jáátszik,utána pár bajnokin gyengébb csapatok ellen,és így szép folyamatosan!!!Azt nem lehet eljátszani hogy játszik 10 felnőtt meccset,és sérülés meg eltiltás miatt be kell dobni a Bl-ben például a Chelsea ellen,mert az öngyilkosság!Én úgy vélem,hogy Marquez eladásával 6-7- milliót szereznénk,amellé még tennék mégegyszer ennyit,és megvehetnénk a Werdertöl Mertesackert,aki nem egy drága megoldás,de viszonylag fiatal,és jó játékos!A középpályára is mindenképp kéne ember,ha nem Fabregas akkor özil vagy valaki,mert Jonathannal és Dos Santossal nem lehetne esélyünk egy nagy csapat ellen,mert nekik ugyanúgy mint Fontásnak,kell majd egy szezon,ahol fokozatosan több lehetőséget kap,egyre erősebb csapatok ellen,és akkor 1-2-év múlva be lehetne dobni őket a mélyvízbe!A csatársorrol pedig annyit,hogy ha Ibrahimovich távozik,abból a pénzböl amit kapunk érte,kellene egy olcsó balszélső,a megmaradt pénzt meg becsoportosítani a többi lehetséges igazolásba,esetleg Fabregaséba!
Ez az én véleményem,várom az ellenvetéseket![]()
![]()
![]()
Igaz a hír:Mikaos írta:Remélem, igaz a hír, miszerint Adriano nálunk köt ki.
fanbarca írta:Először is csak egyvalaki kérte Fontás beépítését.P-e-d-r-o írta:Fiúk,azért mindenki szép nyugodtan gondolja végig a dolgokat,és utána mondjon vélemyént!Mert ha Márquez elmenne,Rosellnek semmi köze nem lenne hozzá,és érzésem szerint Pep-nek sem,mert ha Pep aztmondja hogy csak 4. számú középhátvéd,akkor az úgy is van,Rosell meg nemfog beleszólni a dolgokba,ezt Marquez fogja eldönteni!És a másik,mindenki azt mondja hogy majd beépítjük Fontást,persze,beépítjük szép lassan,hogy először a falkészülési meccseken jáátszik,utána pár bajnokin gyengébb csapatok ellen,és így szép folyamatosan!!!Azt nem lehet eljátszani hogy játszik 10 felnőtt meccset,és sérülés meg eltiltás miatt be kell dobni a Bl-ben például a Chelsea ellen,mert az öngyilkosság!Én úgy vélem,hogy Marquez eladásával 6-7- milliót szereznénk,amellé még tennék mégegyszer ennyit,és megvehetnénk a Werdertöl Mertesackert,aki nem egy drága megoldás,de viszonylag fiatal,és jó játékos!A középpályára is mindenképp kéne ember,ha nem Fabregas akkor özil vagy valaki,mert Jonathannal és Dos Santossal nem lehetne esélyünk egy nagy csapat ellen,mert nekik ugyanúgy mint Fontásnak,kell majd egy szezon,ahol fokozatosan több lehetőséget kap,egyre erősebb csapatok ellen,és akkor 1-2-év múlva be lehetne dobni őket a mélyvízbe!A csatársorrol pedig annyit,hogy ha Ibrahimovich távozik,abból a pénzböl amit kapunk érte,kellene egy olcsó balszélső,a megmaradt pénzt meg becsoportosítani a többi lehetséges igazolásba,esetleg Fabregaséba!
![]()
![]()
Másrészt Per a vébén bebizonyította, hogy nnincs érzéke a labdához, a labdát még néha kifejeli, de amúgy eléggé suta mozdulatai vannak, ide nem illik.
A másik, hogy Pedro megoldja a balszélt, és esetleg Bojan vagy Jeffrén is tud ott játszani, s ha igazolnánk oda valakit, ne legyenn drágább 10 milliónál.
Először is csak egyvalaki kérte Fontás beépítését.P-e-d-r-o írta:Fiúk,azért mindenki szép nyugodtan gondolja végig a dolgokat,és utána mondjon vélemyént!Mert ha Márquez elmenne,Rosellnek semmi köze nem lenne hozzá,és érzésem szerint Pep-nek sem,mert ha Pep aztmondja hogy csak 4. számú középhátvéd,akkor az úgy is van,Rosell meg nemfog beleszólni a dolgokba,ezt Marquez fogja eldönteni!És a másik,mindenki azt mondja hogy majd beépítjük Fontást,persze,beépítjük szép lassan,hogy először a falkészülési meccseken jáátszik,utána pár bajnokin gyengébb csapatok ellen,és így szép folyamatosan!!!Azt nem lehet eljátszani hogy játszik 10 felnőtt meccset,és sérülés meg eltiltás miatt be kell dobni a Bl-ben például a Chelsea ellen,mert az öngyilkosság!Én úgy vélem,hogy Marquez eladásával 6-7- milliót szereznénk,amellé még tennék mégegyszer ennyit,és megvehetnénk a Werdertöl Mertesackert,aki nem egy drága megoldás,de viszonylag fiatal,és jó játékos!A középpályára is mindenképp kéne ember,ha nem Fabregas akkor özil vagy valaki,mert Jonathannal és Dos Santossal nem lehetne esélyünk egy nagy csapat ellen,mert nekik ugyanúgy mint Fontásnak,kell majd egy szezon,ahol fokozatosan több lehetőséget kap,egyre erősebb csapatok ellen,és akkor 1-2-év múlva be lehetne dobni őket a mélyvízbe!A csatársorrol pedig annyit,hogy ha Ibrahimovich távozik,abból a pénzböl amit kapunk érte,kellene egy olcsó balszélső,a megmaradt pénzt meg becsoportosítani a többi lehetséges igazolásba,esetleg Fabregaséba!
![]()
![]()
Ezzel nem mindenképp értek egyet,mert nemtudom néztetek-e Arsenal meccset,de tesóm nagy Arsenal fan szóval néha énis meglesem a meccseiket,és szezon végén mikor Fabre megsérült,Nasri húzodott középre,és sokkal jobban érezte magát,és ezt jelezte is wengernek,csakhát erre mondta h ott Fabre játszik!De ha Fabre menne,nasri behúzódna középre,nasri helyére meg kimenne valaki szélre,mert arra ottvan walcott,eboue,arshavin,és stb..!!!fanbarca írta:Én nem is Wengerről beszéltem, a vezetőségről. Amúgy szerintem Rosicky és Ramsey tudja pótolni, de azért mindenképpen kéne valakit a helyére venni.abreu írta:Nem hinném h Wenger ennyire szivatni akarna minket egyrészt, másrészt ez neki se lenne jó, mert akkor kevesebb ideje maradna pótolni Fabregast. Mert nyilván a jelenlegi keretből nem nagyon tudnák pótolni.fanbarca írta: Hát Fabregast szinte biztos, hogy nem engedik el 60 millió alatt. De az is lehet, hogy az ágyúsok azért húzzák az időt, hogy ha Cesc mégis idejön, hagyja ki a felkészülési szakaszt,bár ezt nem hiszem.
Én nem is Wengerről beszéltem, a vezetőségről. Amúgy szerintem Rosicky és Ramsey tudja pótolni, de azért mindenképpen kéne valakit a helyére venni.abreu írta:Nem hinném h Wenger ennyire szivatni akarna minket egyrészt, másrészt ez neki se lenne jó, mert akkor kevesebb ideje maradna pótolni Fabregast. Mert nyilván a jelenlegi keretből nem nagyon tudnák pótolni.fanbarca írta: Hát Fabregast szinte biztos, hogy nem engedik el 60 millió alatt. De az is lehet, hogy az ágyúsok azért húzzák az időt, hogy ha Cesc mégis idejön, hagyja ki a felkészülési szakaszt,bár ezt nem hiszem.