Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Villa milyen kis csúnyácska volt régen.fanbarca írta:
render nem nehéz, inkább időigényes.levproff írta: Ferninho nem készít ilyen egyszerű munkákat, viccelsz?![]()
Őt már komolyabb dolgok érdeklik, pl.: mint ez, vagy render kivágás.
Jól mondom ferninho?![]()
adja.higany írta:
???
Ferninho nem készít ilyen egyszerű munkákat, viccelsz?albicelesteX írta:Először azt hittem Dawson igazolt a Schalkéba!ferninho írta:RaúlSchalke 04
Egyébként miért nem várjátok meg míg bemutatják,úgy nem egyszerűbb???
Először azt hittem Dawson igazolt a Schalkéba!ferninho írta:RaúlSchalke 04
Akkor avatar.. mindig keverem őket.. :S szal azt is tudsz csinálni? ilyen Xavi feelinget..fanbarca írta:Ezek sigek18Barca99 írta: Öregem mennyi segítőkész ember van errefeléKöszi szépen, megkérnék mindenkit hogy ezeket ne használja mert majd később venném őket használatba!
Ha már itt vagyunk sigeket is készítesz? :O
Mit akartál kérdezni?
Te meg inkabb a kepet kommentald, ne a semmitferninho írta: czier, te meg inkább a penás kártyát csinálnád a Forlán helyett....
helló nem akarom senkire rá kényszeríteni de ha valaki már csinálja az írja meg , mer ha senki sem csinálja akkor lecserélem másra a mostani aláírásképemet( bocs ha türelmetlennek tűnők)messibarca írta:Üdv mindenkinek!Az egyik mestert(aki éppen rá ér ) szeretném megkérni , hogy készítsen nekem egy aláírásképet .
Azt szeretném hogy rajta legyen messi,ronaldinho és fabregas
középen legyen messi jobb oldalt fabregas bal oldalt ronaldinho
ha lehet ezeket a képeket használja aki vállalja , hogy megcsinálja:
http://www.parameter.sk/files/imagecach ... XFM110.jpg
http://www.footiewallpapers.com/pic_upl ... 95x594.jpg
http://m.blog.hu/ba/barcanoticias/image/fabregas9.jpg
(ha nem lehet megcsinálni akkor írjátok meg) ha valaki megcsinálja annak
előre is köszönöm
Talán ha két L-el írnád Villa nevét még jobban is nézne ki.fanbarca írta:Kutatgattam, s készítettem egy érdekes siget :
Szerk : Milyen programmal készíted a raulós dolgokat feninho? Hogyan?
Testnek próbáld meg eztferninho írta:most őszintén:
ezt mégis, hogy gondoltad?![]()
egy balra néző fejet rakjak be egy olyan helyére ami full egyenesen néz?
a bőrszínt még valahogy megoldom, de ezt azért nem![]()
és még mindig ha lehetne a legújabb mez legyen
szerk: jó hogy nem egy háttal levő Adrianot linkelsz be
jah én is észre vettem,már át cseréltem,sry.ferninho írta:most őszintén:
ezt mégis, hogy gondoltad?![]()
egy balra néző fejet rakjak be egy olyan helyére ami full egyenesen néz?
a bőrszínt még valahogy megoldom, de ezt azért nem![]()
és még mindig ha lehetne a legújabb mez legyen
szerk: jó hogy nem egy háttal levő Adrianot linkelsz be
most őszintén:
Húúú az szépferninho írta:ha linkelsz egy Barcás emberkét, meg egy Adriano fejet, összehozom nekedMessithebest írta:Majd ha megvolt a bemutató Adrianoval,akkor megprobálkozom egy sig elkészitésével ,mert Sevillas mezben nem nagyon akarom megcsinálniaz elég jól szokott menni
![]()
RaúlSchalke 04
ha linkelsz egy Barcás emberkét, meg egy Adriano fejet, összehozom nekedMessithebest írta:Majd ha megvolt a bemutató Adrianoval,akkor megprobálkozom egy sig elkészitésével ,mert Sevillas mezben nem nagyon akarom megcsinálni
A homály készítése szándékos volt, de sajna rossz ötletnek bizonyultMessiFan írta:Fanbarca: Nekem tetszik mind a három csak a Donovanosnál túl homályos a játékos és a neve is. Robinhonál össze van nyomvan a kisebbik Robinho és a "go Robinho go" is nekem homályos.
Szerintem a Sneijderes lett a legjobb bár igaz kicsit feldobhattad volna az inter címerét de így is jó.
Így tovább!
Az volt a célMessiFan írta: M99: A Pedros sig szerintem nagyon megnövelted a színt és így nagyon virít ...