Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nyomtunk egy négyest a sevillának, ha azon a meccsen játszott, akkor olyan sokat nem tett hozzá az összképhez.Enrique írta:Skacok, ez a Ramos gyerek tényleg olyan jó, mint mondják, vagy csak a szokásos a plafonig dicsérjük duma, aztán semmi...![]()
csak 17ért. ha meg mégis odamegy akkor perec kitér a hitéből és védőt vesz....Vito írta:csakhogy eladták Owent 27-ért![]()
abból a pénzből kicsengetik.
csakhogy eladták Owent 27-értMorminho írta:nem hiszem, h kifezeti, mert Robinhoért is adott 30 valahányat, Baptistáért 20-at... nem sok pénz lehet már ott... nem fog a reálba menni idén, sztemVito írta:úgy néz ki, hogy télleg odamegy a ratyulni a Ramos.
ő igent mondott, már csak perecen múlik, hogy megadja-e a 27 millát...
nem hiszem, h kifezeti, mert Robinhoért is adott 30 valahányat, Baptistáért 20-at... nem sok pénz lehet már ott... nem fog a reálba menni idén, sztemVito írta:úgy néz ki, hogy télleg odamegy a ratyulni a Ramos.
ő igent mondott, már csak perecen múlik, hogy megadja-e a 27 millát...
1986-os születésű.Maxi írta: Én úgy tudom hogy 21 éves!!
Én úgy tudom hogy 21 éves!!Taibi írta:Igazából játszani még nem sokszor láttam, de elég meggyöző az a tény, hogy 17-18 évesen végig játszotta az egész szezont egy Sevillában.Enrique írta:Skacok, ez a Ramos gyerek tényleg olyan jó, mint mondják, vagy csak a szokásos a plafonig dicsérjük duma, aztán semmi...![]()
(általában a védelemben nem szoktak ennyire fiatalok játszani)
Igazából játszani még nem sokszor láttam, de elég meggyöző az a tény, hogy 17-18 évesen végig játszotta az egész szezont egy Sevillában.Enrique írta:Skacok, ez a Ramos gyerek tényleg olyan jó, mint mondják, vagy csak a szokásos a plafonig dicsérjük duma, aztán semmi...![]()
Na, a hülye drogos.....
Én se láttam sokszor, de nagyon fiatal, és nagyon ügyes. ehetséges védő, de nagyon. Komolyan mondom, h jobb vétel lenne, mint Robinho volt anno.Vito írta:megmondom őszintén én nem sokat tudok Ramosról![]()
![]()
nem figyeltem rá oda -milyen zsugás ő?