Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy kicsit OFF lesz: CinemaCityben állok sorba a popcorn pulthoz, előttem kisgyerekes család egy kb. 8 éves fiúval.MessiFan írta: Kb 1 hete megnéztem a Shrek 4-et is és nekem se tetszett annyira de azért nem volt rossz. 10/6 vagy 7.
A hivatalos bemutató 29-én lesz itthon.gygerike írta:A Nagy Fiúkról tudtok vmit ? Asszony azt nézte ki hogy majd megakarja nézni, de én ugy tudom hogy még itt nem is jelent meg vagy ha rosszul tudom akkor érdemes megnézni?
-ÁlmatlanságalbicelesteX írta:Szevasztok!Nem tud valamelyikőtök mondani jó krimiket?Régebbiek is lehetnek!Köszi!
Nem. Az alapot feltétlen nézd meg! Hm hát nem akarom lelőni a poéntsoadroli írta:És kb mikor lesz "fölösleges"? Vagy inkább nézzem egyből a Shippuudent?Bobberto írta:Én már erősen Shippuuden (amúgy jól írtad) 502. fejezetét néztem ma
A sima egy idő után monoton lesz, sőt úgy is mondhatjuk, hogy 1 idő után fölösleges nézni... azt meg nem mondom hanyadik résztől, de fölösleges lesz... olyan mintha elmenne 1 zsákutcába a történet, de el is lehet hagyni szólva utána át kell térni a Shippuudenre
És kb mikor lesz "fölösleges"? Vagy inkább nézzem egyből a Shippuudent?Bobberto írta:Én már erősen Shippuuden (amúgy jól írtad) 502. fejezetét néztem ma
A sima egy idő után monoton lesz, sőt úgy is mondhatjuk, hogy 1 idő után fölösleges nézni... azt meg nem mondom hanyadik résztől, de fölösleges lesz... olyan mintha elmenne 1 zsákutcába a történet, de el is lehet hagyni szólva utána át kell térni a Shippuudenre
soadroli írta:Elkezdtem nézni a Narutot, mert haverom annyit beszélt róla, hogy mondom megnézem. 10. résznél tartok, idáig nem olyan rossz, és állítólag ennél csak jobb lesz a továbbiakban.
Valaki nézi, vagy nézte?
Nem kicsit, szeretem a Narutotfcbarcelona10 írta:Én már nézem egy jó ideje nekem nagyon bejön még s mostani részeket is nyomon követem.soadroli írta:Elkezdtem nézni a Narutot, mert haverom annyit beszélt róla, hogy mondom megnézem. 10. résznél tartok, idáig nem olyan rossz, és állítólag ennél csak jobb lesz a továbbiakban.
Valaki nézi, vagy nézte?
Ha tetszik a Naruto akk szerintem a Bleachet is megnézheted nekem egy kicsit az jobban bejön!
Én már nézem egy jó ideje nekem nagyon bejön még s mostani részeket is nyomon követem.soadroli írta:Elkezdtem nézni a Narutot, mert haverom annyit beszélt róla, hogy mondom megnézem. 10. résznél tartok, idáig nem olyan rossz, és állítólag ennél csak jobb lesz a továbbiakban.
Valaki nézi, vagy nézte?
Cop Out, elég jó kis akció-vígjáték Brúsz bácsival.geridoss írta:Tud vki valami ütős vígjátékot mostanában?? Kösz előre is
Alap. Már én is várom.messideco írta:Szeptember?? Így jártam anyátokkal...Mennyire várom már. Nézi még valaki palesz77-en kívül?
Itt én is meghaltamFernando írta: "You Spin Me Head Right Round, Round"'(itt végem volt).
http://www.youtube.com/watch?v=teADb_kMRVY
1-2 valószínűtlen jelenet?fcbarca0827 írta:Most néztem meg a Szupercsapatot. Jó volt, tetszett. Jól esett így éjfél után. Volt benne "egy-két valószínűtlen" jelenet. A tankkal való repkedés után, nem hittem, hogy jöhet nagyobb marhaság, de aztán zuhantak a konténerek.Összességében, rányolcésfélpertizezek.