Köszi. Én azt hittem hogy a gólok számát összesen mutatja.Feketesz írta:Ha a "0.5 gól alatt" rakod meg akkor arra fogadsz ,hogy a 30-39:59 perc között nem lesz gól és ezért 1,22-szeres pénzt kapsz. Ha a másikat akkor arra,hogy lesz gól.

Köszi. Én azt hittem hogy a gólok számát összesen mutatja.Feketesz írta:Ha a "0.5 gól alatt" rakod meg akkor arra fogadsz ,hogy a 30-39:59 perc között nem lesz gól és ezért 1,22-szeres pénzt kapsz. Ha a másikat akkor arra,hogy lesz gól.
Hát, hogy mennyi gól esik, az idő alatt, amit ott ír.Lionel85 írta:Valaki elmagyarázná nekem mi az a fölött/alatt?
Pl.:
Összes gól a 30:00-39:59 perc között
0.5 gól alatt 1.22_____0.5 gól fölött 3.55
Ha a "0.5 gól alatt" rakod meg akkor arra fogadsz ,hogy a 30-39:59 perc között nem lesz gól és ezért 1,22-szeres pénzt kapsz. Ha a másikat akkor arra,hogy lesz gól.Lionel85 írta:Valaki elmagyarázná nekem mi az a fölött/alatt?
Pl.:
Összes gól a 30:00-39:59 perc között
0.5 gól alatt 1.22_____0.5 gól fölött 3.55
és ez is történt,köszizola8787 írta:1es szorzóval visszakapod a feltett összeget.daffy írta:most először játszottam bet-at-home-mal és elhalasztották a 'pool meccset,amire fogadtam. ilyenkor mi a helyzet? a meccs nélkül jóváírják a nyereményem vagy meg kell várni,míg lejátszák?
1es szorzóval visszakapod a feltett összeget.daffy írta:most először játszottam bet-at-home-mal és elhalasztották a 'pool meccset,amire fogadtam. ilyenkor mi a helyzet? a meccs nélkül jóváírják a nyereményem vagy meg kell várni,míg lejátszák?
Igen, úgy, hogy megvan adva 2 versenyző és ki végez előbb.Soler írta:Tudja valaki hogy a Tour de France-on hogy vannak a fogadások tippmixen,úgy hogy aki előbb végez itt a sprintereknél pl. ?
Mostmár rájöttem...![]()
Nagyobb téttel mondjuk ami biztosnak zűnik az a Zenit meccse.Soler írta:Mára valami tippmix-re?
socio66 írta:holnapi vidi-meccs elég jónak tűnik,nem?
bár nem ismerem az ellenfelet,de így első körben egy ilyen jól megerősített csapatnak nyerni kell otthon.
ugye?
Nagyából 7-et tettem fel és 13-at nyertem. Kb 2x annyit, mint amit feltettem.S.Agüero írta:Mennyit nyertél a Vb-n kb.?LM10 írta:Shaktar-Krivbász H 1,12
Uruguay-Német V 1,56
Spanyol nyeri a VB-t V 1,50
20005000
A VB szerencsére nyereséges volt nekem
Ha melléírnád a meccsek szorzóját úgy könnyebb lenne megmondani, hogy melyikre érdemes tenni.kerozin írta:071 3 Dinamo Szentpétervár - Zenit Szentpétervár
078 3 Mordovia Szaranszk - Dinamo Moszkva
094 3 Metallurg Lipetszk - Szpartak Moszkva
105 1 Levadia Tallinn (EST) - Debrecen
121 3 *(0-1) Salzburg - HB Tórshavn
124 3 Birkirkara (MLT) - Zilina
128 3 Liteksz Lovecs (BUL) - Rudar Pljevlja (MNE)
138 3 Hapoel TA - Zeljeznicar (BIH)
139 3 Dinamo Zagreb - Koper
143 3 Bohemians - TNS (WAL)
147 3 Altach - Hartberg
30013700
Ezek a meccsek közül szerintetek melyikeket érdemes megtenni?