Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is láttam minden részétferninho írta:csak én néztem itt a Yu Yu Hakusho-t?
az volt a legjobbazt nagyon imádtam
![]()
láttam szerintem az összes részét![]()
régebben adta az Animax, vagy most mi a kuki a neve
Ez jó lesz, vicces az előzetese, remélem mihamarabb mi is láthatjuk majd. Bírom a Sandler-filmeket. Régi filmeiből most szedtem le a Dilidiákot, meg a Férj és férjt.sjd írta:http://www.youtube.com/watch?v=ZBCZZG8X ... r_embeddedgygerike írta:A Nagy Fiúkról tudtok vmit ? Asszony azt nézte ki hogy majd megakarja nézni, de én ugy tudom hogy még itt nem is jelent meg vagy ha rosszul tudom akkor érdemes megnézni?
Már most halálra röhögtem magam
Jók a szobáid, meg azok a párnák.Tim írta: Nos,a szakértők szerint ez a 10 legbiztosabb jele annak hogy otaku vagy...
Lassan befogják már a Pitét is. Nevetséges. Barátok köztbe illő csavarok és gyenge színészi teljesítmények. Ez a 4. résztől a jellemző.Tim írta:Kötünk-e fogadást hogy tv sorozat lesz belőle? De tény hogy kb.az első 3 rész ami nézhető.Fernando írta:Fűrész 6:
Az elején és a végén kívül semmi jó nincs benne. Nem adták a mozik mert túl durva? Hát üzenem nekik, hogy az eddigi leglájtosabb rész, de még fokozzák. Lesz 7... Nekem már Jigsaw halálával elvesztette a hitelét. Első 3 rész jó volt.
10/6.
Tesóm még most is azokkal játszik, a múltkor meg letöltöttem neki a sorozatot ismessideco írta:Ha már anime, akkor Yu-gi-oh!! Mekkora divat volt te jó ég, mindenki hogy gyüjtötte a kártyákat
Kötünk-e fogadást hogy tv sorozat lesz belőle? De tény hogy kb.az első 3 rész ami nézhető.Fernando írta:Fűrész 6:
Az elején és a végén kívül semmi jó nincs benne. Nem adták a mozik mert túl durva? Hát üzenem nekik, hogy az eddigi leglájtosabb rész, de még fokozzák. Lesz 7... Nekem már Jigsaw halálával elvesztette a hitelét. Első 3 rész jó volt.
10/6.
Az otaku kifejezést a megszállott anime/manga rajongókra használják. Az általam belinkelt képek egy kicsit rávilágítanak a világukra. Van ennél súlyosabb változat a hikikomori. Na ők például például teljesen kivonulnak a valóságos életből,olyan szinten hogy évekig nem hagyják el a szobájukat! A napjuk általában animék és mangák illetve videójátékok közt telik.Az új részeket várják folyamatosan,illetve családtagjaikat bízzák meg ezek beszerzésével,természetesen iskolába,dolgozni nem járnak és nem építenek ki személyes kapcsolatokat sem senkivel.lui1698 írta:Ha anime akkor a Dragon Ball Son Goku a király. Mennyit néztük kiskorunkban, sőt még középsuli elején is pörögtek a részek ezerrel, bár én soha nem jutottam a végére. Nekem monotonná vált egy idő után a sok csépelés.
Amúgy mi az az 'otaku' ?
Szerencsére nekem is megvan a teljes sorozat,és bár nem rossz a szinkronja,de ha felirattal nézed rájössz hogy a szinkron nagyon-nagyon eltér az eredeti szövegtőlFecooo írta:..és érdekes infó ezzel kapcsolatban: az animax leadja ősszel tv-ben szinkronizálva(bár sztem kizárt, h a régi szinkroncsapatot össze tudnák szedni...)
Én nagyon imádtamlui1698 írta:Ha anime akkor a Dragon Ball Son Goku a király. Mennyit néztük kiskorunkban, sőt még középsuli elején is pörögtek a részek ezerrel, bár én soha nem jutottam a végére. Nekem monotonná vált egy idő után a sok csépelés.
Amúgy mi az az 'otaku' ?
én végigjutottamlui1698 írta:Ha anime akkor a Dragon Ball Son Goku a király. Mennyit néztük kiskorunkban, sőt még középsuli elején is pörögtek a részek ezerrel, bár én soha nem jutottam a végére. Nekem monotonná vált egy idő után a sok csépelés.
Amúgy mi az az 'otaku' ?
Nos,a szakértők szerint ez a 10 legbiztosabb jele annak hogy otaku vagy.Slither írta:Most kiderült hogy jó nagy otaku vagyok.![]()
A filler részek tényleg nagyon leviszik a színvonalat. A "sima" Naruto elég gyerekes, tipikus shounen, a Shippuden egy fokkal jobb, bár elég sok idegesítő dolog van ott is. Már csak az érdekesebb részeket nézem meg abból.Tim írta:Tipikusan egy "neverending" shounen anime,ami tele van fillerrelsoadroli írta:Elkezdtem nézni a Narutot, mert haverom annyit beszélt róla, hogy mondom megnézem. 10. résznél tartok, idáig nem olyan rossz, és állítólag ennél csak jobb lesz a továbbiakban.
Valaki nézi, vagy nézte?Talán még az One Piece,és a Bleach ami beugrik hirtelen ebben a műfajban.
Egyébként nem rossz csak egy idő után tényleg nagyon monotonná válik,én feladtam annak idején.De ha körül nézel találsz jobbakat is ennél.
Tipikusan egy "neverending" shounen anime,ami tele van fillerrelsoadroli írta:Elkezdtem nézni a Narutot, mert haverom annyit beszélt róla, hogy mondom megnézem. 10. résznél tartok, idáig nem olyan rossz, és állítólag ennél csak jobb lesz a továbbiakban.
Valaki nézi, vagy nézte?
http://www.youtube.com/watch?v=ZBCZZG8X ... r_embeddedgygerike írta:A Nagy Fiúkról tudtok vmit ? Asszony azt nézte ki hogy majd megakarja nézni, de én ugy tudom hogy még itt nem is jelent meg vagy ha rosszul tudom akkor érdemes megnézni?