Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég szépen kiemelve ott van a cikk alján(AZ „ÚJ DIDIER DROGBA” NÉGY ÉVRE ÍRT ALÁ - cím alatt), hogy Juan Lescano-ra vonatkozott az a rész...Zozzy 5 írta:NSO: megérkezett Madridba Di María, az "új Drogba"...ez több mint nevetségeslegalább egy vonás hasonlóság lenne köztük könyörgöm...mit tudom én mindketten inkább sör mint bor vagy kutya mint macska de a szeméből látszik, hogy még ez sem stimmelne...
Rosszul értelmezted, de a cikk is rosszul fogalmaz. Az új Drogba egy fiatal argentín gyerekZozzy 5 írta:NSO: megérkezett Madridba Di María, az "új Drogba"...ez több mint nevetségeslegalább egy vonás hasonlóság lenne köztük könyörgöm...mit tudom én mindketten inkább sör mint bor vagy kutya mint macska de a szeméből látszik, hogy még ez sem stimmelne...
ki mondta, h nem tett ajánlatot ?visca el barca írta:honan tudod h wenger nem tett neki ajanlatot? beszéltetek?Robcsyy írta:pedig ott volt a lehetőség az arsenalnak, hogy végre egy minőségi angolt igazoljanak, ráadásul ingyen...
honan tudod h wenger nem tett neki ajanlatot? beszéltetek?Robcsyy írta:pedig ott volt a lehetőség az arsenalnak, hogy végre egy minőségi angolt igazoljanak, ráadásul ingyen...
pedig ott volt a lehetőség az arsenalnak, hogy végre egy minőségi angolt igazoljanak, ráadásul ingyen...
Hát azért ha veszem, hogy állítólag Benayoun 7-8 millióba fájt a Chelseanek, akkor egyértelmű, hogy a Pool járt jobban... Egyébként szerintem a Pool idén sem lesz igazából esélyes a bajnokságra, valószínűbb, hogy idén is a BL-ért kell majd küzdeniük...Barcaman14 írta:Hát a Chelsea és a 'Pool tulajdonképpen lebonyolított egy játékoscserét!Kérdés ki járt jobban az új igazolásokkal!?
Benayoun szélsőt játszott, ha jól tudom a bal oldalon.lui1698 írta:Szerintem a Pool'-ban jó helye lesz neki. Elhúzott a Chelsea-ba Benayoun talán az ő helyére vitték oda. Bár nem tudom az izraeli hol játszott a vörösöknél.
Szerintem annyi a titok nyitja, hogy az Arsenal nem adott volna neki jó fizetést (szerintem nem is érdemel). Állítólag heti 90ezer fontot fog zsebre tenni...ab1daL írta:Khmm... Európa Liga.messideco írta:![]()
Miért nem ment az Arsenalba? Most játszhat az Uefa-kupában
![]()
Amugy tényleg érdekes, hogy miért a Poolt választotta.
Khmm... Európa Liga.messideco írta:![]()
Miért nem ment az Arsenalba? Most játszhat az Uefa-kupában
![]()
Jaja nagyon bírom az öreget, igazi megmondóemberFecooo írta:Cavaniról nekem Török Péter kritikája jut eszembe, akiről tudni illik, h NBA "gurusága" mellett egyben focilexikon is! a zuhanyhíradóban vendég volt és elég keményen kritizálta, pedig ő Forlánéknak drukkolt...
nála jobban csak Muslerát húzta le...(mondjuk őt se ok nélkül)