Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz...Én is szívesen elnézem más csapat játékosait...sőt más sporttal vagy nem sporttal kapcsolatosakat még inkább...Egy idő után elfárad,hogy csak BArca játékosok vannak ábrázolva.Gratulálok Ronaldinho89 szép munkák...Csöndbe figyelem a műveket azért.Egyszer azt a vektorosat szívesen megtanulnám csak annyira,hogy magamat meg a csajomat megcsináljam vele...M99 írta:S.Agüero: ti nem unjátok, hogy csak Villáról meg Messiről készül sig? Mert szerintem nincs olyan sigkészítő, aki miután 5ször készített siget az egész csapatról, nem unja picit.
Látod ez most állat lett. Illik a játékos a háttérhez és a felirat is rendben van.ronaldinho89 írta:
Nagyon király lett (egyedül a Torres felirat nem tetszik hogy ilyen "domború"), a Patos meg még ennél is jobb... Csak így tovább!!!ronaldinho89 írta:
köszi a kommentet. hát a hátso fejet direkt ugy akartam hogy ilyen fura legyen. lehet most nem olyan jo. nem tomM99 írta:Összességében tetszik viszont a háttérben lévő fej nekem kicsit furcsa. A felirat kifejezetten tetszetős.ronaldinho89 írta:
Összességében tetszik viszont a háttérben lévő fej nekem kicsit furcsa. A felirat kifejezetten tetszetős.ronaldinho89 írta:
Nekem sem jon be ez a vonalazás, olyan összevissza, . A paint-et szerintem felejetsd el, a gimp et nem ismerem, de aligha jobb valamelyik szerintem a ps-nél. azt használd, rakj rá texturákat, fényeket stb. én pl abszolute nem használok brushokat. régen én is letöltöttem egy halommal de aztan egyet használok az alapot. elég is.Messithebest írta:Hát Paint.NET,GIMP 2.6 és Photoshop CS2.M99 írta: Milyen programot használsz?
Ez is brush, fogkrém-brushM99 írta: Hát nekem nagyon nem jönnek be ezek a vonalazások. Próbálj ki mást is.
PS-ben pl le tudsz tölteni egy nagy halom ecsetet amikkel nagyon szép dolgokat tudsz a háttérbe rakni. Nézz meg külföldi oldalakat, vagy akár itteni művészek munkáit (Poldi, ronaldinho...) és látni fogod, hogy ők se egyfélét használnak. Illetve később majd próbálgass a fényekkel és a rétegstílusokkal játszani.Messithebest írta:Hát Paint.NET,GIMP 2.6 és Photoshop CS2.M99 írta: Milyen programot használsz?
Hát Paint.NET,GIMP 2.6 és Photoshop CS2.M99 írta: Milyen programot használsz?
Milyen programot használsz?Messithebest írta:M99 írta: Hát nekem nagyon nem jönnek be ezek a vonalazások. Próbálj ki mást is.
Értem,és mire gondolsz?Nagyon nincs más ötletem amivel feldobhatnám,magába meg szerintem unalmas.Ha adnál tippeket azt megköszönném.
M99 írta: Hát nekem nagyon nem jönnek be ezek a vonalazások. Próbálj ki mást is.
Hát nekem nagyon nem jönnek be ezek a vonalazások. Próbálj ki mást is.Messithebest írta:Nah ahogy ígértem,elkészítettem az Adrianos siget:
v1:
v2:
v3:
Vélemények?
Csani,a Villás vectorból a Barca címert,ha nem gond felhasználtam,nagyon tetszik.Egyébként ez a vectorozás biztos igényes munkát igényel,én nem kezdek bele mert hát nem 2 perc.
Ja akkor nem kellSlither írta:Vektoros képeknek hívják ezeket.
Ha nem fogod használni, akkor inkább ne kérd, mert rohadt aprólékos munka a pen-toolozás, sok órányi "felesleges" munkát ne kérj, sztem.![]()
De ha csaNii' nagyon unatkozik, akkor csak hajrá.
Vektoros képeknek hívják ezeket.MessiFan írta: Egyébként nekem nagyon bejön ez a rajzos kép ha nevezhetem így.
Kérhetnék tőled egy szintén Pen Tool-os képet? Nem fogom használni csak kíváncsi vagyok mit hozol ki egy ilyen képből:
http://img235.imagevenue.com/img.php?im ... _238lo.jpg#
Nem tudom hogy jó-e a kép vagy ha nem elég jó a minősége akkor itt egy másik: http://img28.imageshack.us/img28/3645/navasr.png
Maximum a nők mert sok lány szerint jóképű.csaNii' írta:Ronaldinho89: szép
Új sig, akinek kell viheti, bár a Barcások nem fogják szeretni![]()