Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak azért, mert ők figyelik a fórumotgyuri03 írta:
Jólvan akkoramúgy az orosz titkos szolgálatot kihagytad
Jólvan akkorsjd írta:Egyértelmű, hogy titkos tárgyalásokat folytat a Milannal, a CIAvel meg a szabadkőművesekkel, és közben csak átverésből nyilatkozta le 3szor, hogy maradni akar
Egyértelmű, hogy titkos tárgyalásokat folytat a Milannal, a CIAvel meg a szabadkőművesekkel, és közben csak átverésből nyilatkozta le 3szor, hogy maradni akar
Szerintem idén a passzokkal nem is volt baj, szép sarok passzot adott Pedronak is, Piqué-nek is, meg azért adott rendesen "átlagos" assistokat is.ab1daL írta:Jó videó, érdekes nálunk egy ilyen cselbe se fogott bele, ez nemtudom miért van, mintha a kemény nagy fiú, kicsit beilyedt volna, amikor ide jött.Enjoy írta:Alig várom már a következő szezont, szerintem nagyon sok szép pillanatot fog nekünk ajádékozni Ibra.
Henry távozásával nálam ő vált a favorit támadóvá.
Remélem ma kezdő lesz, s rúg is gólt-gólokat
Addigis egy kis videó: LinkAmugy én is remélem, hogy mostmár elkedzi rúgni a gólokat zsák számra, továbbá néhány sarok passz, technikai megoldást szívesen látnék tőle, ne mindig csak Xavi, Ini, Messi "rajoskodjon".
Jó videó, érdekes nálunk egy ilyen cselbe se fogott bele, ez nemtudom miért van, mintha a kemény nagy fiú, kicsit beilyedt volna, amikor ide jött.Enjoy írta:Alig várom már a következő szezont, szerintem nagyon sok szép pillanatot fog nekünk ajádékozni Ibra.
Henry távozásával nálam ő vált a favorit támadóvá.
Remélem ma kezdő lesz, s rúg is gólt-gólokat
Addigis egy kis videó: Link
ez az egész úgy kacsa ahogy van. Benzema nem megy sehova. mert MouBarcaman14 írta:Ez úgy esélytelen ahogy van szvsz! Ibra most nyilatkozta hogy mindenképpen maradni akar, erre majd biztos a Realba megy... Nem hinném!
Ibra trófeákat akar nyerni....
Ez úgy esélytelen ahogy van szvsz! Ibra most nyilatkozta hogy mindenképpen maradni akar, erre majd biztos a Realba megy... Nem hinném!
Spanyolországban ő az egyik legjobb de a mostani élő és focizó csatárok közül sem marad le. Nagyon jó játékos és én is bízom abban, hogy megmutatja mindenkinek hogy hányféle képen tud gólt lőni.Barcaman14 írta:Én is szurkolok Ibranak és én is a világ egyik legjobb csatárának tartom. Csak ezt jó lenne már bizonyítani is.
Én is szurkolok Ibranak és én is a világ egyik legjobb csatárának tartom. Csak ezt jó lenne már bizonyítani is.looka írta:ON: Nagyon remélem, hogy mikor Pep kijelentette, hogy Ibra dönt, akkor nem azt értette, hogy döntse el hova igazol.![]()
Maradjon csak a Svéd, és mutassa meg, miért tartják a világ egyik legjobb csatárának! Én szurkolok neki!
OFF: Megerőltető, hogy megálld, hogy az élő fába is beleköss?S.Agüero írta:Megerőltető kiírni normálisan, hogy remélem és, hogy következő?
Bocs az OFFért.