palesz77 írta:Fernando írta:Thiago pöttyintett egyet ma.

Valaki nem tudna nekem egy videót mutatni a pöttyintésről? Csak mert nem találtam sehol...
Még nem találtam, de egy kiszsöglet után a szintén "hazai" Planas balszélről betette neki, ő meg 16-ról, mindenki lába alatt kilőtte a hosszú alsó sarkot.
Láttam a Horvátok elleni meccset, Thiago fantasztikusan játszott. Jól mozgatta, jól irányította a csapatot, a kapu előtt is veszélyes volt és nem mellesleg jól is szűrt a középpályán. Látszik, hogy technikailag nagyon képzett és magas football iq-val rendelkezik. Kíváncsian várom, hogy az erős Portugálok ellen milyen teljesítménnyel fog előrukkolni.
A fantasztikus jelzőben érzek némi túlzást, de az látszik, hogy nagy potenciál van a gyerekben. Nagyon jól kezeli a labdát, a passzjátékán érződik a La Másia, és szépen dolgozik a mezőnyben is.
Montoya volt még nagyon magabiztos, az ő játéka is tetszett, jól védekezett és a támadásokat is jól támogatta.
Nekem ő annyira nem tűnt ki, bár a győztes gólnál ő volt, aki elengedte azt a lövést, ami végül kijött a kapusról, és a spanyol csatár bekotort.