Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
www.alltid.orgsalas9 írta:Valaki anno valami program(?) segítségével megnézte, hogy ki melyik csoportba fog kerülni. Bajnokok, és kiesők. Az mi volt, vagy ki nézte meg, vagy hogy?
sok szerencsét hozzá MichaaBee!MichaaBee írta:Az alltid hatodosztaly alatt tevedhet, de az V.-be jutasnal mindig pontos.
A szezonom egyebkent eleg jol sikerult, az utolso meccset (ami a bajnoksagot eldonto rangado volt) picelve is sikerult hoznom vegul, igy maximalis TS-sel keszulok az osztalyozora, remelem osszejon a feljutas.
Hát nem tudom, én sjay-t támogatom. Tavaly dobott 3 csapatot nekem, hogy 1 biztos hozzám esik vissza, a másik kettőből meg valamelyik, őket nézegettem, elemezgettem, aztán végül egyik sem hozzám került, hanem 2 full ismeretlen csapatot kaptam. Szal ez szerintem sem végleges cucc, de majd meglátjuk. (ezért nem értettem, hogy miért mondjátok ilyen biztosra, mert ezt az altidos cuccot én is vágtam, de ez szerintem nem fix)Bobberto írta:Az alltid még kiírhatja azt is, hogy ide vagy ide kerülhetsz, ez még az osztályozóktól függ. Sokaknak van az, hogy még az oszályozó bekavar, de valakiknek például nekem, akik egyenesen jutottak fel V.be kiírta, hogy Te fiam fixen ide kerülsz. Másoknál is már eldőlt nem hinném, hogy III. meg IV. osztályosok ezrei tévednének. Kérdések topicban is bárkinek megmondják, ha fixen oda van írva hova kerültél föl.sjay írta:Tavaly n is így voltam amikor vissza estem, és végül nem is oda kerültemmBobberto írta: Ez már nem változik![]()
![]()
Ide jutsz fel: V.31 már ott van az is ki helyett megyek fel és mellém ki jut fel VI.ból ki helyett és a V.31ből a 5. és 6. helyezett meg még osztályozik másik VI.kal
Gratula, akkor nagy az öröm.. Én is most jutottam fel 6.ba, első vagy második helyre voltam esélyes, de sajna idény közbeni keretváltozások miatt a 3. hely jött össze. Amit igazából nem bánok, mert ezt és a következő idényt felkészülésnek tekintem az 5. osztály nehézségeihez.streho87 írta:Első VI. osztályú évemben sikerült a bentmaradás![]()
Utólag kiderült, nagy szerencsémre nem voltam itthon a meccs ideje alatt, és csak sms-ben kaptam meg öcsémtől a végeredményt, a szerencse nem ebben volt hanem abban hogy a 2 mögöttem lévő csapat akik megelőzhetnek ha nyernek én esek ki... az egyik nyert is a BOT ellen, de a másik viszont a 82. percben megszerezte a vezetést, na én ha itthon vagyok és látom a meccset, tuti kihajítottam volna a gépet az ablakon
![]()
és akkor nem láttam volna, hogy az ellenfele a 88. percben egyenlített
![]()
![]()
![]()
Szóval összegezve 2 percen múlt a sorsom
Az alltid még kiírhatja azt is, hogy ide vagy ide kerülhetsz, ez még az osztályozóktól függ. Sokaknak van az, hogy még az oszályozó bekavar, de valakiknek például nekem, akik egyenesen jutottak fel V.be kiírta, hogy Te fiam fixen ide kerülsz. Másoknál is már eldőlt nem hinném, hogy III. meg IV. osztályosok ezrei tévednének. Kérdések topicban is bárkinek megmondják, ha fixen oda van írva hova kerültél föl.sjay írta:Tavaly n is így voltam amikor vissza estem, és végül nem is oda kerültemmBobberto írta:Ez már nem változiksjay írta:Ez még változik, nyugodj meg![]()
![]()
http://alltid.org/ ez alapjánCumbee írta:Ezt így most honnan????Bobberto írta:Valaki véletlenül nem tagja a V.31 bajnokságnak ?oda kerültem föl egyenes ágon
elég halálos csoport lesz...
07.31., szombat
• Osztályozó mérkőzések
• Helyezésért járó (esetleges feljutásért járó) díjak (/Help/Rules/SeriesSystem.aspx) oldal alján
• A szurkolók befizetik az éves tagdíjat (6 eFt/szurkoló)
• Feljutások/kiesések megjelennek a tabellán
• 10% szurkoló érkezik a feljutott csapatokhoz
• 10% szurkoló távozik a kiesett csapatoktól
• Megjelennek az érmek (csak a támogatóknál látszik, csak a bajnoki címért jár érem)
by HT Press, ez alapján 1 hetet még várni kell arra, hogy megtudjuk, hogy ki hova jut fel..
Mi alapján írjátok, hogy ki hova jutott fel?
Ezt így most honnan????Bobberto írta:Valaki véletlenül nem tagja a V.31 bajnokságnak ?oda kerültem föl egyenes ágon
elég halálos csoport lesz...
Én mindent megfogok tenni azért h felkerüljek és összecsaphassak egy barcelonással Ht-ban élesben is.A hévéét valamint a bari meccseket is az új taktikánk szentelve "beáldoz(tam)om" az osztályozó miatt.remélem beválik a taktikám.Bár ahogy elnéztem nem egy nagyon erős ellenfél és ha motsolok és jól beállítom a csapatom akkor hozható a meccs.Csak olaf ne szóljon bele!!!!CFirpo3 írta:bowlinggolyo!
Elvileg, ha nyersz az osztályozón, akkor egy csoportba kerülünk, szóval hajrá!![]()
A SÚGÓ a te barátod ilyenkor.benjo014 írta:Hali!
Valaki meg tudná mondani mennyi szünet van 2 bajnokság között?
Előre is köszönöm
Leírtam utána, hogy a gm-ekkel megbeszéltemMichaaBee írta:Abbol szep nagy kitiltast lehet osszeszedni, leven tilos belepni mas csapatahoz...geridoss írta:Öcsém csapatával kihívlak gyorsanlevproff írta:Hali!
Valaki egy bari meccs? Elfelejtettem lekötni még, de nem akarok edzést veszteni.Pls. valaki legyen még..
Abbol szep nagy kitiltast lehet osszeszedni, leven tilos belepni mas csapatahoz...geridoss írta:Öcsém csapatával kihívlak gyorsanlevproff írta:Hali!
Valaki egy bari meccs? Elfelejtettem lekötni még, de nem akarok edzést veszteni.Pls. valaki legyen még..