Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen Canales játszott előrébb,de azért nekem hátravontabban is tetszett Thiago,nagy jövő előtt áll.CFirpo3 írta:Thiago az EB-n védekező középpályást játszott Romeu mellett, szerintem ezért tűnt szürkébbnek.csabooo írta:
Az EB-n résztvevő Barca játékosok erre a hétre pihenőt kaptak.Szóval meccsen,max a Gamper Kupán láthatod őket.palesz77 írta:Nemtudtam hova írjam, de mivel ifikről van szó, ezért gondoltam itt jó lesz... Szóval valaki nem tud valami infót arról, hogy az U-19-es tornán résztvevő ifijeink mikor csatlakoznak a nagyokhoz? Csak mert érdekelne, hogy Thiagot látom-e a felkészülés alatt, nagyon vártam már hogy játsszon, erre itt ez a torna...Kösz ha valaki tudja, és bocs ha tudnom kéne, ez elkerülte akkor a figyelmem...
Köszi szépen. Ennek a hírnek nagyon örülök, mert tényleg rendkívül nagy tehetségnek tartom és így úgy látszik nem lesz gond a kapusokkal Valdés után sem. Mert a többi kapusunk annyira nem fogott meg, de amilyen védéseket bemutatott ez a Benitez gyerek.Fecooo írta:Alejandro Sanchez BenitezElBartimaeus írta: Még gyorsan hozzátenném, hogy a spanyol kapus (aki nevének tudtomra hozataláért nagyon hálás lennék) nagyon nagyokat védett. Elképesztő reflexei vannak és jól is jön ki. Az egyetlen baja, hogy nem tud kirúgni, de ennek ellenére mindig azzal próbálkozik., természetesen La Masia "gyártmány"
(Alex becenéven fut)
Legrosszabb?Lionel85 írta:Véleményem szerint ez lesz minden idők legrosszabb igazolása. Más kérdés, hogy egy idő után visszajön majd az ára.d írta:Miért gusztustalan? Úgy kell nekünk, ha elengedjük őket, aztán visszasírjuk később...
Véleményem szerint ez lesz minden idők legrosszabb igazolása. Más kérdés, hogy egy idő után visszajön majd az ára.d írta:Miért gusztustalan? Úgy kell nekünk, ha elengedjük őket, aztán visszasírjuk később...
Inkább az gusztustalan, h éppen azt a tehetséget próbáljuk visszaszerezni, akit a munkavállalási szabályoknak köszönhetően vitt el, és most ugyanezt akarja megcsinálni a Barca áldásávald írta:Miért gusztustalan? Úgy kell nekünk, ha elengedjük őket, aztán visszasírjuk később...
na nee
Basszus ténylegFecooo írta:a kiemelt játékos nem éppen real nevelésfaithnomore írta:
Canales és Rodrigo van a Realból.
(tudom, h nem azt írtad, viszont a kérdés a nevelésekre vonatkozott
)
a kiemelt játékos nem éppen real nevelésfaithnomore írta:
Canales és Rodrigo van a Realból.
Egyébként Pacheco is a la Masiában nevelkedett csak a pool elvitte...
ez nekem egy utalás arra, h felkerül a nagyokhoz idén... tavaly Pedro is ilyenkor hosszabbított nem? nekem így rémlikEl fanático írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 12111.html
Fontás-al is hosszabbítottak 2012-ig.
Canales és Rodrigo van a Realból.Barcaman14 írta:Ő Dani Pacheco!socio66 írta:nekem a 11-es liverpooli srác tetszett nagyonValóban jó kis játékos! Egyébként nem gonoszkodásból kérdezem, de Real nevelésű játékos van a keretben?
OFF1: ezt sztem inkább az igzolások topikba kénesamy85 írta:Nem kérek bocsánatot azokért, amiket a múltban mondtam. Határozottan érdekel a Barcelonába való visszatérés, és ezt most is fenntartom, ez az én kívánságom.”
Ez Cesc Fabregas kijelentése! Miért [auto_cenzúra] a Wenger? +igérte cesc-nek h elengedi ,most meg mit csinál??????????
hihetetlen!
Van, Rodri, aki a horvátok ellen győztest gólt lőtt.Barcaman14 írta:Ő Dani Pacheco!socio66 írta:nekem a 11-es liverpooli srác tetszett nagyonValóban jó kis játékos! Egyébként nem gonoszkodásból kérdezem, de Real nevelésű játékos van a keretben?
Ő Dani Pacheco!socio66 írta:nekem a 11-es liverpooli srác tetszett nagyon
Dani Pacheco az illető, ha jól tudom egyébként ő is a Masia-ról került Liverpoolba.socio66 írta:nekem a 11-es liverpooli srác tetszett nagyon,de Thiagon is látszik hogy a kisujjában van a játékunk.
első félidőbe néztem bele úgy-ahogy,elég komolyan nyomták a spanyol srácok,lesz itt utánpótlás a kiöregedő nagyok után..