BlauGranaGroc írta:Ez a Thiago+pénz Fabregasért olyan szintű baklövés lenne, mintha anno Giuly leigazolásába a kicsi Messit is belevették volna. Alcantarahoz képest Cesc csak egy szürke iparos. A srác technikailag a szokásos Barca szint, de kreativitásban jóval több(Ronaldinho, Deco szint), mint idősebb tásrai. Nekünk a szurkolóknak és a csapatnak is pont arra lenne szüksége, hogy legyen a kpn valaki aki képes a játékot váratlan megoldásokkal színezni és 1-1 ilyennel átlendíteni a csapatot a holtponton, amikor már úgy tűnik semmi se akar összejönni.
Fabre ugyan kiváló játékos, de akkor is baklövés lenne ilyen áron leigazolni. Pár év múlva jöhetne Xavi helyére, de csak is pénzért.
Na, én meg veled értek egyet teljes mértékben. Láttam már néhány meccsét, fantasztikus tehetségnek tartom, aki már most olyan éretten és kiegyensúlyozottan játszik, hogy csalódott leszek, ha az ősszel nem látnám a csapatban legalább néhányszor. Pont az a bajom Fabregassal (az árán kívül), hogy elvenné a lehetőséget Thiago és a kis mexikói elől, akik kivárták a sorukat türelmesen. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy a Klub megveszi Fabregast még az idén. PPersze sírni nem fogok emiatt

,csak jusson hely Thiagonak.