2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a magyar bajnoki kiegészítő, de azt simán ksizedem a mappából. a 10.2.0 patch van fent, a legfrissebb, lehet azt kéne leszednem, de hogyan? nem akarom a játékot újratepelíteni, mer nem eredeti és nincs már meg a cédéje. magyarítás nincs fent.Victor_Valdes írta:hmm, felettébb érdekes, magyarítás van fenn? Milyen peccs van fenn, és milyen kiegészítők? Ezek közzül van gond valamelyikkel.Dotn93 írta:" A serious error was encountered and the aplication will close. An error has been generated in: C/documents and settings/ a nevem/ dokumentumok/sports interactive/ fm manager 2010/ crash dumps"
Most mitévő legyek? Bemásoltam az editor mappába, ahol észleli a firssítést, de kidob és ezt írja ki. Köszi előre is!
Dotn93 írta:" A serious error was encountered and the aplication will close. An error has been generated in: C/documents and settings/ a nevem/ dokumentumok/sports interactive/ fm manager 2010/ crash dumps"
Most mitévő legyek? Bemásoltam az editor mappába, ahol észleli a firssítést, de kidob és ezt írja ki. Köszi előre is!
hmm, felettébb érdekes, magyarítás van fenn? Milyen peccs van fenn, és milyen kiegészítők? Ezek közzül van gond valamelyikkel.Dotn93 írta:" A serious error was encountered and the aplication will close. An error has been generated in: C/documents and settings/ a nevem/ dokumentumok/sports interactive/ fm manager 2010/ crash dumps"
Ha nem dinamikus az ip-d akkor [auto_cenzúra] így az oldal. Kérj meg egy barátod aki másik szolgáltatónál van, hogy töltse le neked. Jobbat nem tudok.Dotn93 írta:Arra azt írja ki, hogy a mai limitemet elértem, pedig egy darabot se töltöttem le...
Hát, Csongor. CSak az új játéknál, ami tudom, hogy nagy [auto_cenzúra] neked.chonggy írta:az adatbázis-frissités a mentett játékra is "kihat"?
OFF:nem lettünk bannolva,srácok!
Ezt hogy gondoltad? Játszol a Barcával 2015ben, és egyszer csak megjelenik Villa a csapatban és a gép még statisztikát is generál neki az elmúlt 6 évre?chonggy írta:az adatbázis-frissités a mentett játékra is "kihat"?
De téged még elvihetnek a rendőrök drogterjesztésértchonggy írta:OFF:nem lettünk bannolva,srácok!
Szedd le azt amit nem rég linkeltem, az működik, az fmhungary eléggé kakiszagú.Dotn93 írta:Letöltöttem a Summer_2010_Update_by_LFCMarshall-et az fmhungaryről, de ha a dokumentumok/football manager 2010/db mappába teszem, akkor nem észleli a játék, hogy ott van, ebben az esetben az oldal azt írja, hogy a re-install megoldja. Mitt kell újra instalálnom, a játékot??
Úgy észleli csak, ha az editor mappába teszem be, de akkor meg kiléptet a játékból.
Tudnátok segíteni? Köszönöm szépen előre is!!!
Húú, most pontosan nem tudom,hogy azon belül hova kell másolni, mert fenn sincs az FM a gépen éppen, de valahova oda kell.Zozzy 5 írta:az fm10/data/updates? vagy még azon belül hol..?Victor_Valdes írta: ha van fenn peccs, az update mappába is másold be a magyaritás fájljait.
segítsek felrakni, vagy meg magadtól is ?fcjoc írta:adatbázis frissítés kéne srácok. valaki tud vmit?!
ABC sorrend ?Barcaádám írta:Hello mindenki!
elég furcsa dolog történt mot havernál az fmben.
Az a helyzet h most van vége a bl csoportkörnek, és úgy juttonk tovább, hogy a pont azonos, a győzelmek száma azonos de a gólkülönbségünk meg rosszabb![]()
![]()
Ez most hogy van??
Egymás elleni eredmény se jobb mert körbe verés volt.
Akkor ez most hogy van??![]()
![]()
![]()
KATT, ez a legújabb, tudomásom szerint.fcjoc írta:adatbázis frissítés kéne srácok. valaki tud vmit?!
ha van fenn peccs, az update mappába is másold be a magyaritás fájljait.Zozzy 5 írta:ühümm az jóVictor_Valdes írta: A sok kiegészítő miatt van, ha tettél fel magyarítsát, akkor az a baja.és akkor mit kő csinálni?
Én angolul játszom, úgyhogy nem tudom pontosan mire gondolsz, de sztem többet kéne dicsérni őketsjay írta:Nem tudjátok hogy lehetne megoldani az "Aggódik a menedzser figyelem hiány miatt" című hülyeséget ?
A sok kiegészítő miatt van, ha tettél fel magyarítsát, akkor az a baja.Zozzy 5 írta:csákó
feltettem a játékot, meg egy csomó kiegészítőt, de amikor kiválasztom a bajnokságokat és rányomok a betöltésre, akkor hibaüzenet, valami match events a gondja...valami tipp?