Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már régebben akartam írni választ csak a fórum bebuzultMR. TROMORT777 írta:08-ban, egy kis csalással: http://noob.hu/2010/07/30/Barca-Real.jpg
Már megvettemsjd írta:Én azt mondtam, hogy csak az EGYIKNEK megy rosszulsjay írta: Nekem a csatáraimnak jól megy, a múlt szezonban Tevez 25, Adebayor 24 gólt lőtt:).
Patoért ajánlott a Milán 60 milliót, és eladtam nekik, most kellene egy nagyon jó közép csatár 40-50 misi között
Yaya Sanogot vedd meg szerintem
Én azt mondtam, hogy csak az EGYIKNEK megy rosszulsjay írta: Nekem a csatáraimnak jól megy, a múlt szezonban Tevez 25, Adebayor 24 gólt lőtt:).
Patoért ajánlott a Milán 60 milliót, és eladtam nekik, most kellene egy nagyon jó közép csatár 40-50 misi között
Nekem a csatáraimnak jól megysjd írta:Milyen szerepkörben? (én az advanced forwardot ajánlom)sjay írta: FM10, 4-3-3 Jobb-Közép csatárként játszatom.
Nekem egyébként az a tapasztalat, hogy amikor 3 középcsatáros 4-3-3at játszottam, az egyik csatárnak mindig rosszul ment, meg egyébként is egymás sarkát taposták a 16osnál
Milyen szerepkörben? (én az advanced forwardot ajánlom)sjay írta: FM10, 4-3-3 Jobb-Közép csatárként játszatom.
FM10, 4-3-3 Jobb-Közép csatárként játszatom.breywol írta:FM X? Alapfelállás?sjay írta:Sziasztok!
Megvettem a Télen Pato-t 65 misiért, és 23 meccsen 3 gólt lőtt. Szégyen amit művel, nem tudtok valami beállítást hozzá?
FM X? Alapfelállás?sjay írta:Sziasztok!
Megvettem a Télen Pato-t 65 misiért, és 23 meccsen 3 gólt lőtt. Szégyen amit művel, nem tudtok valami beállítást hozzá?
08-ban, egy kis csalássalMessiFan írta:
Volna egy kérdésem az FMesekhez!
Mennyi volt a legnagyobb arányú győzelmetek az FM-ben? Mind1 hogy barátságos meccsen vagy bajnokságban vagy kupákban.
Nekem 12-0 a Barcával a Barca B ellen. Ibra akkor 7-et lőtt
Én a Wiel-Heitinga-Mathijsen-Bronckhorst védelmet játszattam, s nem volt vele gondom. Középhátvédnek még ajánlom Mendes da Silvá-t, vagy Marcellis-t (jobbhátvédként is jó).messideco írta:Más: nem tudtok a hollandoknak egy kemény védelmet? Mármint milyen játékosokból rakjam összeEddig talán Mathijsen biztos.
Nekem is rémlik egy tizes, legutóbb a bajnokságban volt egy 8-0MessiFan írta: Volna egy kérdésem az FMesekhez!
Mennyi volt a legnagyobb arányú győzelmetek az FM-ben? Mind1 hogy barátságos meccsen vagy bajnokságban vagy kupákban.
10 vagy 11-0 szintén barátságos meccsen, de nem mostanában volt.MessiFan írta:Volna egy kérdésem az FMesekhez!
http://www.fmhungary.hu/letoltes/fm2010_92hajnesz írta:Sziasztok. Ha nagyon szépen megkérek valakit,akkor dob egy magyaritás linket? fm2010 nek kellene...
A magyarositást másold be az update mappába is.
Hát igen. De utána egyre többször fordul elő, és mikor vezetek egy fontos meccsen és ott hal meg akkor.....mennyi annak az esélye, hogy a 11 is ugyan ilyen lesz, vagy az már tök más játék és simán jó lehet(eddig csak a 10-nél jött ki a crash)Victor_Valdes írta:
Szerk.: Ha elvileg elő is jön, kiléptet a játékból, és utána belépsz és megy tovább.
Dettó. Ugyan ezzel szenvedek már egy jó ideje. Nincs is fent magyarosítás.A 10.1.0, 10.1.1 és a 10.2 van fent. Én már ezt a gépet korábban többsz9ör is újratettem, maximum később jön ki a hiba. Mi lehet a probléma oka?Dotn93 írta:" A serious error was encountered and the aplication will close. An error has been generated in: C/documents and settings/ a nevem/ dokumentumok/sports interactive/ fm manager 2010/ crash dumps"
Most mitévő legyek? Bemásoltam az editor mappába, ahol észleli a firssítést, de kidob és ezt írja ki. Köszi előre is!