Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha adhatok egy tanácsot, azt a feliratokkal kapcsolatban tenném... Egy text nem attól lesz szép, hogy összevissza csavargatod/forgatod/torzítod. Tölts inkább le dizájnosabb fontokat a netről, és a sima fehér szín helyett próbáld meg inkább effektezni, fényeket rátenni, hogy ne legyen ilyen tökalap kinézete, hanem passzoljon a sig többi részéhez színvilágában és stílusában.fanbarca írta:
Vélemények?
+1..:Poldi:.. írta:ku va jóhigany írta:
Öhm,ez ki is?Messi? Én így nem nagyon tudom felismernicsaNii' írta:@socio ki kell tapasztalni, én kb 2-3 éve Photoshoppozok és még mindig nem tudok sokmindent, de egy bizonyos szintre eljutottam
Vélemény?:D
18Barca99 írta:Igen valahogy úgydavidvilla77 írta:Hát lehetgygerike írta:Sztem ugy értette hogy ami mostvan neki meg amit te csináltál "összedolgozni"majd kiderül
ku va jóhigany írta:
600x150re nem lehet normálisan átméretezni, mert akkor egy kicsit torz lesz. nagyon szét lesz húzva. de átméreteztem neked 500x150esre. remélem ez azért így is jóBarcaRulez írta: Valamelyik mester nem méretezné át a képet? 600x150 esre?
Valamelyik mester nem méretezné át a képet? 600x150 esre?csaNii' írta:@socio ki kell tapasztalni, én kb 2-3 éve Photoshoppozok és még mindig nem tudok sokmindent, de egy bizonyos szintre eljutottam
Vélemény?:D