Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még ha rá tudnál varázsolni egy barca mezt,háttérnek kellenedavidvilla77 írta:barca6 írta:Valaki nekem is osszedobna egy Shakirás siget?Elore is kosz.davidvilla77 írta:Tessék parancsolni : )
barca6 írta:Nagyon szépen koszonom.Oltáripont ilyet szerettem volna
![]()
Mégegyszer hatalmas koszz
Nincs mit
davidvilla77 írta:barca6 írta:Valaki nekem is osszedobna egy Shakirás siget?Elore is kosz.
fcbarca0827 írta: A múltkor én is elkezdtem egyet, de elindulni se tudtam, így 5-6 perc után ráuntam és abbahagytam.Na, jó... ezt konkrétan nem lehet elkezdésnek nevezni.
Istenem, de szép lesz ez a stadion.Ilúvatar írta:Nos, végre valahára befejeztem. Egész napom ment rá
Remélem élvezhető darab![]()
Attól még, hogy írnak utánad, tudod szerkeszteni.barca6 írta:Ebbol a képbol:
http://kepfeltoltes.hu/100728/Shakira-1 ... es.hu_.jpg
Bocsi már nem tudtam szerkeszteni.
Ebbol a képbol:barca6 írta:Valaki nekem is osszedobna egy Shakirás siget?Elore is kosz.
az nem véletlenül Ribéry piros kesztyűje?Fecooo írta:
fantastisch!(apró megjegyzés: mintha vki kiharapott volna egy részt a kopasz fejéből
, gondolom az eredeti kép is ilyen hatást keltett)
Puyol05 írta:nem tudom, kik ezek a lányok, de sztem elég szépek, ezért gondoltam, hogy alkotok valamit.gygerike írta: Tara a jobb oldali ?:D
OFF: amúgy azt hogy csináltad, hogy a hsz-ed az enyém mögött van? szerkesztetted egy korábbidat, vagy csak simán a jövőbe látsz, és már előttem belinkelted![]()
?
fantastisch!higany írta:
nem tudom, kik ezek a lányok, de sztem elég szépek, ezért gondoltam, hogy alkotok valamit.gygerike írta: Tara a jobb oldali ?:D
Ez kinek szól és miért?ozsimiki írta:
Csoka!
első és utolsó figyelmeztetés, ha nem változtatsz, kereshetsz más jó időtöltést a neten.
davidvilla77 írta: Az unalom ezt hozta ki belőlem![]()
: