2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem tettél semmi rosszat!HAnonymus írta:Hát jólvan kicsirigó, tegyük fel hogy igazad van, de amit 3 éven belül kaptok tőle azt nem teszitek az ablakba, azt garantálom!![]()
![]()
Hupsz, ez lehet hogy megér egy bant, de ha már kimondtam, kimondtam...
Legalább "emberségböl" ne mondj ilyeneket MESSI-re..Ronieee írta:Bannoljál...Nemtudjátok elfogadni más véleményét..csak a kis mozgássérült Messitekkel vagytok elájulva..U21..hát az aztán kemyén..inkább arrol a magyarországi 13 másodpercről beszéljünk...Idegrendszerre is lehet gyógyitani kéne a srácot,nem csak növésbe..Fejlődni meg az életbe nem fog hiába várjátok...
,MODERÁLVARonieee írta:Bannoljál...Nemtudjátok elfogadni más véleményét..csak a kis mozgássérült Messitekkel vagytok elájulva..U21..hát az aztán kemyén..inkább arrol a magyarországi 13 másodpercről beszéljünk...Idegrendszerre is lehet gyógyitani kéne a srácot,nem csak növésbe..Fejlődni meg az életbe nem fog hiába várjátok...
persze mert az a 13 mp számít, nem egy teljes vb... szánalmas vagy, te nem tudod elfogadni más véleményétRonieee írta:Bannoljál...Nemtudjátok elfogadni más véleményét..csak a kis mozgássérült Messitekkel vagytok elájulva..U21..hát az aztán kemyén..inkább arrol a magyarországi 13 másodpercről beszéljünk...Idegrendszerre is lehet gyógyitani kéne a srácot,nem csak növésbe..Fejlődni meg az életbe nem fog hiába várjátok...
Muhaha......Szecsiat írta:Taibi neked foggalmad sincs a dolgokról.Következő ünnepedre térképet kérjél kicsit elvagy tévedve.
Ezt én írtam, bevallom annyira nem követem a ezeket az Under 17,19,20,21 es témákat... Brékó se tudja hogy van ez:DDDMaxi írta:Bocsi, de ki kell javítsalak!Az U20-as Vb volt bizti csak elírtad!!!Ronieee írta:
Jesus Christus... meglepődnél ha elmondanám a legutóbbi U21-es világbajnokság díjazottjait...
Szerintem te azért csak most regisztráltál, mert kb 1 hete vagy reálos....Ronieee írta:Hallagassatok Tornyi papára..többet tud a focirol mint ti itt százan...az legalább belátja hogy melyik csapat rajtolt jobban..Te még azt is eltudnád nekem magyarázni hogy a Barca 1 pontja többet ér mint a Real 3 pontja..Ennyi eszetek van.Takarodjatok a tv elé..ökrök
Hát nem tom mi kivetni valód van a helyesírásával?Inkább próbálj egy értelmes mondatot összerakni,fuss neki vagy 10szer,hátha sikerül.Szecsiat írta:Én megtanulok fogalmazni de akkor Te írni!
elősszört