Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcaman14 írta:Ez nem rossz ötlet!miihii írta: Gondolom átszaladt a szeme a modiknak a kéréseden.
Itt valszeg látni fogják,uh sztem célszerű lenne,ha újra beírnád az adataidat.Szóval: Gergő, 1993.06.12.
Ez nem rossz ötlet!miihii írta: Gondolom átszaladt a szeme a modiknak a kéréseden.
Itt valszeg látni fogják,uh sztem célszerű lenne,ha újra beírnád az adataidat.
Gondolom átszaladt a szeme a modiknak a kéréseden.Barcaman14 írta:Az lenne a kérdésem hogy a Kalendáriumba hogy lehet bekerülni?Csak mert jó pár napja jeleztem az offtopicban hogy szeretnék bekerülni, de azóta még senki nem reagált erre a kérésre, úgy hogy gondoltam írok ide , hátha ez az alkalmasabb topic erre!
Konkrétan attika25 hozzászólása verte ki a biztosítékot.lui1698 írta:Milyen hsz-ekre gondolsz?fcbarca0827 írta:Jól látom, illetve olvasom azokat a hozzászólásokat a "Barca igazolások 2010-2011" topikban?
Milyen hsz-ekre gondolsz?fcbarca0827 írta:Jól látom, illetve olvasom azokat a hozzászólásokat a "Barca igazolások 2010-2011" topikban?
Meglehet, bár kevés esélyt láotk rá.Taibi írta:De az is lehet, hogy a jövőbe látsz.Victor_Valdes írta:Eléggé meg van zavarodva a fórum belső órája, egyes hsz-ek a jövőben írodnak. Elég zavaró ez az összevisszaság.
Nem volt piramis, mikor a maximális kettőt idéztem. Megkérdezni azért kérdeztem meg, ugyanis nem azért írok a fórumra és osztom meg a véleményemet mással, hogy aztán 10 perc múlva sehol se lássam. És pont Sanamával folytattam párbeszédet, ami aztán fura módon eltűnt. Pedig se káromkodás, se a szabályokkal ütköző dolog nem szerepelt a hozzászólásomban. Engem nem az izgat, hogy hány hozzászólásom van, hanem az, hogy írok valamit és utána eltűnik...Slither írta:Ha én töröltem, akkor valszeg piramis miatt volt.Lionel85 írta:Miért lett a hsz-m a Barca fiatalok topikból kitörölve?
Amúgy tök értelmetlen ilyeneket kérdezni, mert senki sem fogja megjegyezni, hogy kinek mijét miért törölte. Biztos jó okkal történt, ha meg nem, akkor se tudjuk már visszahozni...
Amúgy nem is értem, hogy miért olyan fontos sokaknak hogy mi van a hsz-eivel, talán ha nem lenne hsz számláló, akkor senkit sem zavarna...![]()
A fórumos zavar meg tényleg elég fura, reméljük megjavul mint általában.
Ha én töröltem, akkor valszeg piramis miatt volt.Lionel85 írta:Miért lett a hsz-m a Barca fiatalok topikból kitörölve?
De az is lehet, hogy a jövőbe látsz.Victor_Valdes írta:Eléggé meg van zavarodva a fórum belső órája, egyes hsz-ek a jövőben írodnak. Elég zavaró ez az összevisszaság.
Elég durva, hogy Fecó és Márk is be tudott idézni egy még meg sem született hsz-t. MENTALISTÁK!Victor_Valdes írta:Eléggé meg van zavarodva a fórum belső órája, egyes hsz-ek a jövőben írodnak. Elég zavaró ez az összevisszaság.
válassz egy képet, küldd el priviben, átméretezem neked és küldöm az instrukciókatmadmushroom írta:Skacok, hogy tudok magamnak avatart betenni? valamiért egyik lehetőséggel sem akar működni
Slither írta ezt,de amennyiben vezetnék is,nem lenne publikus.Csak a modiknak és egyéb felügyelőtiszteknek van belepillantásaPuyol05 írta:ha jól emlékszem, akkor talán Andris mondta, hogy már nem vezetnek ilyen listát, de nem biztos...messideco írta:Tényleg, valahonnan meg lehet-e tudni azt, hogy hány törölt hozzászólásom van? Remélem nem vagyok a veszélyeztettet listán
ha jól emlékszem, akkor talán Andris mondta, hogy már nem vezetnek ilyen listát, de nem biztos...messideco írta:Tényleg, valahonnan meg lehet-e tudni azt, hogy hány törölt hozzászólásom van? Remélem nem vagyok a veszélyeztettet listán