Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja, subos, levolt ez már tőtikélve, csak subra vártam, de egy ilyen ajánlással, kritikus szemmel esek nekigeridoss írta: Én is így vagyok vele:D Nagy nehezen kibogoztam, hogy After life
Ha jól gondolom nem szinkronizálták le a filmet, igaz?
Én is így vagyok vele:D Nagy nehezen kibogoztam, hogy After lifekennyke04 írta:mire rájöttem mi is a címe, anyám...Fernando írta:Édesjóistenszűzmárjatöke, uramistem. 10/10...........
Liem Neeson, Justin Long, Christina Ricci. After Life.
Annyira elvont, annyira beteg, annyira nekem való. Erről miért nem hallottam idáig? véletlen találtam ma.meglessük
mire rájöttem mi is a címe, anyám...Fernando írta:Édesjóistenszűzmárjatöke, uramistem. 10/10...........
Liem Neeson, Justin Long, Christina Ricci. After Life.
Annyira elvont, annyira beteg, annyira nekem való. Erről miért nem hallottam idáig? véletlen találtam ma.
Hát én már rengeteg filmet láttam ami hasonlóan kezdődött és mégis a végükre vergődtem (pl. legutóbbi a Pillangóhatás)sjay írta:LEhet hülyének fogtok nézni, de én is így voltam veleBarcaádám írta:mindenhol , itt az eurobarcán is nagyon dicsérték az eredet című filmet, úgyhogy rászantam magam és belenéztem(amúgy nagyon ritkán nézek a filmeket, nem igazán szeretek filmezni)
lehet hogy az a baj hogy este néztem, de nekem abszolút követhetetlen volt..eleve az elején semmi bevezetés, hanem ott fekszik a parton DiCaprio aztán behurcolják ledobják aztán már öltönybe beszélgetnek , később még gyorsabban ment egyik cselekmény nem is tudtam rájönni mi az alapkoncepció16 perc után nem bírtam, untam már, lefeküdtem
![]()
nem célszerű összehasonlítani, lealacsonyító lenne a 4. évad számárageridoss írta:Első kettőt übereli ?:)Fecooo írta: nyugi, a 3. évad a leggyengébb, a 4. meg a legjobb, szóval kitartás
Lazángeridoss írta:Első kettőt übereli ?:)Fecooo írta: nyugi, a 3. évad a leggyengébb, a 4. meg a legjobb, szóval kitartás
Első kettőt übereli ?:)Fecooo írta: nyugi, a 3. évad a leggyengébb, a 4. meg a legjobb, szóval kitartás
nyugi, a 3. évad a leggyengébb, a 4. meg a legjobb, szóval kitartásgeridoss írta:A Dexter harmadik évadjánál járok, és hát nekem annyira nem jön be, mint az első kettő, mert túl sok a beszéd, sokat van Ritával és a gyerekekkel. Meg az új haverja se nagyon tetszik benne. Még csak a negyedik résznél tartok. Tele van ilyen gondolkodós részekkel.
Ha nem láttam volna az első két évadot, akkor azt mondanám, hogy zseniális a harmadik évad, de az első kettő ismeretében, nekem nagyon magasan volt a léc, és nem sikerült ezt eddig elérni(mondom úgy, hogy eddig a negyedik rész környékén tartok.)
LEhet hülyének fogtok nézni, de én is így voltam veleBarcaádám írta:mindenhol , itt az eurobarcán is nagyon dicsérték az eredet című filmet, úgyhogy rászantam magam és belenéztem(amúgy nagyon ritkán nézek a filmeket, nem igazán szeretek filmezni)
lehet hogy az a baj hogy este néztem, de nekem abszolút követhetetlen volt..eleve az elején semmi bevezetés, hanem ott fekszik a parton DiCaprio aztán behurcolják ledobják aztán már öltönybe beszélgetnek , később még gyorsabban ment egyik cselekmény nem is tudtam rájönni mi az alapkoncepció16 perc után nem bírtam, untam már, lefeküdtem
![]()
SPOILERT SÁRGÁVAL!
Én elkezdtem nézni, de szerintem katasztrofális. Az egész, hogy "majd a gyerekek megoldják", szerintem abszolút komolytalan, ráadásul idegesítő az egész sztori. Nálam azon a szinten van, mint a DragonBall film. Nyilván van, akinek ez bejön, nekem nagyon nemsoadroli írta:Az Utolsó Léghajlító
A mesét nem láttam, így nem voltak elvárásaim a filmmel kapcsolatban.
Hát a látvány az fantasztikus, a történet is elmegy, szóval 1x érdemes meglesni.
10/7,5
én erre gondoltam:lui1698 írta:
És az Óriáspiranha-ról jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=mW5_4gZ0Jn4
És ezt nem is ők csinálják, hanem a Dimension.
Gyilkos cápa vs óriás polip volt tv-ben múlkor. Belenéztem, hát mit ne mondjak elég komoly volt.ozsimiki írta:aszhem olyan klasszikusok vannak tőlük,h: Óriáspiranha, gyilkos cápa vs óriás polip,stb,stb,stb mindegyiken szakadni lehet.
hát igen, csodákra képesek:D remek vígjátékokat alkotnak, az a gond ezzel,h ők nem ennek szánják:Dlui1698 írta:Bocsi a dupláért, de ezt muszáj külön hsz-ben írni.
Titanic 2 az Asylum-tól![]()
Az a cgi naggyon odaszab neki apáám!Nagyon pihent csókák dolgoznak az Asylum-nál. Ilyen baromság normális embernek eszébe nem jutna ezek meg még meg is csinálják.
Abból gondoltam, hogy ők építették fel ott az egész világotbarcalaci84 írta:
Az pedig , hogy Cobb és Mal tudná irányítani az Várót és az öregedést , nem tudom honnan veszed, hisz van jelenet ahol öregemberekként sétálgatnak, és egyébként is úgy tűnik, hogy ez az a szint amit a legkevésbé lehet irányítani (pl.,Cobbéknak még projekcióik sem voltak)
Szerintem meg bele illettek mind a ketten, egyébként a főszereplő tényleg Gerard Butler a 300 bólmessideco írta:Én is végeztem a Gamerrel.
Összességében 7/10
Sok furcsaság volt benne, de egész jó film volt. Russel Crowe bácsi nagyon nagy színész, de Dexterszerintem nem illett ebbe a filmbe. A vége egy kissé homályos nekem: mi lett a Human-rendszerrel plusz martin Lawrencék vírusával, valamint a csávóval aki irányította Kable-t?
Az lehet, hogy Russel Crowe nagy színész, egy dolog kár, hogy ő pont nem szerepel ebben a filmben. Ebben Gerard Butler van...messideco írta:Én is végeztem a Gamerrel.
Összességében 7/10
Sok furcsaság volt benne, de egész jó film volt. Russel Crowe bácsi nagyon nagy színész, de Dexterszerintem nem illett ebbe a filmbe. A vége egy kissé homályos nekem: mi lett a Human-rendszerrel plusz martin Lawrencék vírusával, valamint a csávóval aki irányította Kable-t?