Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez a 3 nagyon jójelwaz írta:Miben hasonlít a real múzeuma és a Rastro (madridi bolhapiac)?
Hogy minden ócska, lopott, vagy kacat.
Egy férfi a halálos ágyán azt kéri a fiaitól utoljára, hogy mondják le a Barcás socio tagságát, és szerezzenek neki egy madridost. A fiai nem értik, hiszen éveken át a Barca hűséges pártoló tagja, ezért meg is kérdezik, hogy miért akarja ezt, mire a férfi:
-Inkább egy madridista dögöljön meg, mint egy Barcás!
Miért járnak a madridisták minden vasárnap misére?
Mert ott legalább látnak egy fehér ruhás embert kupához érni.
jelwaz írta:Madridisták ne olvassák, remélem maradhat, de én kiköptem, ami a számban volt...:
Miben különbözik egy talicska sz@r és a real madrid?
A talicskában.
Miben hasonlít a real múzeuma és a Rastro (madridi bolhapiac)?
Miben hasonlít egy cirkusz a spanyol válogatotthoz?
Vannak mágusai a Barcából, oroszlánjai az Atleticből és bohócai a realból.
Miben hasonlít egy betlehem és a real madrid?
Mindegyikben vannak figurák, de egyikben sem mozognak.
Miben különbözik egy szippantós autó és a real madrid csapat busza?
A rendszámtáblában.
Bemegy egy csávó a real boltjába és azt mondja:
-Egy mezt kérnék.
-És milyet? Kapusmezt, játékos mezt vagy bíróit?
Egy férfi a halálos ágyán azt kéri a fiaitól utoljára, hogy mondják le a Barcás socio tagságát, és szerezzenek neki egy madridost. A fiai nem értik, hiszen éveken át a Barca hűséges pártoló tagja, ezért meg is kérdezik, hogy miért akarja ezt, mire a férfi:
Erről olvastam ki volt biztosítva, de mikor először láttam én is csak bámultambowlinggolyo írta:Mennyit számolhattak mire ez kijött
Tőlem levehetik őket, le lettek mentve...nagyon jók!jelwaz írta:Madridisták ne olvassák, remélem maradhat, de én kiköptem, ami a számban volt...:
Miben különbözik egy talicska sz@r és a real madrid?
A talicskában.
Miben hasonlít a real múzeuma és a Rastro (madridi bolhapiac)?
Miben hasonlít egy cirkusz a spanyol válogatotthoz?
Vannak mágusai a Barcából, oroszlánjai az Atleticből és bohócai a realból.
Miben hasonlít egy betlehem és a real madrid?
Mindegyikben vannak figurák, de egyikben sem mozognak.
Miben különbözik egy szippantós autó és a real madrid csapat busza?
A rendszámtáblában.
Bemegy egy csávó a real boltjába és azt mondja:
-Egy mezt kérnék.
-És milyet? Kapusmezt, játékos mezt vagy bíróit?
istenemFecooo írta:olvassátok el EZT végig! (2 oldalas a topic, alul léptethetitek)
annyi a különbség a gyakorikérdésektől, h itt nagy eséllyel az a pár korlátozottan műszaki zseni még el is hitte, amiket írtak
![]()
![]()
Mennyit számolhattak mire ez kijött
De várjál, a végén, amikor lehasal a középkörben, tuti, hogy a kapust lövi ki, mint vmi mesterlövész. (kár, h ezt már nem mutatták) Óriási!Katalán88 írta:A halas srácok újra alkottak: http://www.pepsifoci.hu/video/node/68840
Ők a kedvenceim!
Persze hogy az. Első bukó: Egy olyan dimbes-dombos helyen tuti hogy nem tudna így végig csúszni úgy 100 méteres felületen, összevissza dobná őt a talaj. A második bukó: Az érkezés. Olyan sebességgel minimum elcsúszik pár métert a medence, ha nem fordul meg. Ráadásul elég magasról is esett bele a fél méteres vízbe, a csontjai is rendesen törtek volna.lui1698 írta:Szerintem ez akkora kamu, mint a ház.
Durva, a világ figyelmét akarják magukra vonni, ezzel hírnevet szerezni, és sikerül is nekik. Üde színfolt a fociban..Robcsyy írta:http://www.youtube.com/watch?v=WCcFaUdRSc0
itt egy összefoglaló izlandi barátaink munkásságából. Vicces, hogy edzésen is ezeket gyakorolják![]()
Szerintem ez akkora kamu, mint a ház.bowlinggolyo írta:Mennyit számolhattak mire ez kijött
Ezen nem tudom tultenni magam.
talán a 2007-et vedd ki...zola8787 írta:http://rosszpcjatekok.blog.hu/2007/05/27/eddigi_videoim
Ez a feddyD nagyon komoly. Az összes videóját láttam, a Beach Socceres a legjobb![]()
2007 óta nem csinált újakat?