2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sztem igen, és teljesen igaza van!!!Mental Theo írta:"de a futballban a szerencse is játszik. Mások sokkal kevesebbet tesznek a gólokért, mégis betalálnak." Eto'o nyilatkozta...csak nem a reálra gondolt?
Jaj, nem kell temetni a csapatot!aynas írta:hát ennyi helyzetet kihagyni tényleg bravúr volt. eto helyzete volt a legdurvább. innen szép bajnokságot nyerni, bár félek hogy a margit hengerelni fog mi meg 2-4 hely valamelyikéért versenyzünk.
Őt szerintem fogja játszatni Rijkaard,mert eddig is támogatta a játékát!laci18 írta:Motta még csak 23 éves játékos és szerintem játszatni kellene mert nem sokára kulcsfontosságú játékos lejóhet.Rapika írta:Így van,ők kiegészítő emberek,& ennek a posztnak ők meg is felelnek!
Persze biztosan lesznek majd erőssebb kiegészítő embereink is!Bár most eszembe jut Van Bommel...
Sztem igen is jo játékosok, de fognak sok játéklehetoséget kapni, Ferikétol, mert o ugye mindig ugyanazzal a csapattal kezd, és mindig ugyanazt a 3 embert cseréli beVito írta:lehet, hogy nem adtok igazat, de úgy gondolom, hogy Gabri és Motta nem fog sokat tenni a játékunkhoz idén(sem).
az ő posztjaikra úgy gondolom, hogy jobb képességű zsugásaink vannak, sőt az említett két játékos eléggé fragile.
Motta még csak 23 éves játékos és szerintem játszatni kellene mert nem sokára kulcsfontosságú játékos lejóhet.Rapika írta:Így van,ők kiegészítő emberek,& ennek a posztnak ők meg is felelnek!
Persze biztosan lesznek majd erőssebb kiegészítő embereink is!Bár most eszembe jut Van Bommel...
Persze, szerintem se róluk fog szólni ez az idény, de jó ha egy csapatnak hosszú kispadja van...Vito írta:lehet, hogy nem adtok igazat, de úgy gondolom, hogy Gabri és Motta nem fog sokat tenni a játékunkhoz idén(sem).
az ő posztjaikra úgy gondolom, hogy jobb képességű zsugásaink vannak, sőt az említett két játékos eléggé fragile.
Ezekre a töltelékjátékosokra is nagy szükség van!Vito írta: nem kevés úgynevezett töltelékjátékos van, akik nem tudják a csapatot érdemben segíteni.
vszínű ezektől jövőre megválik a klub és a helyükre érkezhetnek újak.
Én már akkor elégedett lennék ha jövőre "kiszúrnák" a "szemünket" egy Kompany+Daniel Alves duóval!Vito írta:én már idén megtettem volna.Cooltiszo írta:Hát nem tudom, én elhoztam volna Daniel Alvest.
Kíváncsi leszek hogy jövőre kiket igazolunk, mert sztem jövő nyáron "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lesz robbantani egy világklasszis középhátvéddel, esetleg még egy bal hátvéd, egy csatár. És nem Ezquerro szintekre gondolok.(nincs vele bajom, csak nem ihszem ohgy ő az ideális megoldás, bár mostmár ROnaldinho cseréje lesz, oda jó)
legalább ezt a Kompany gyereket elhozhattuk volna!
nem kevés úgynevezett töltelékjátékos van, akik nem tudják a csapatot érdemben segíteni.
vszínű ezektől jövőre megválik a klub és a helyükre érkezhetnek újak.
én már idén megtettem volna.Cooltiszo írta:Hát nem tudom, én elhoztam volna Daniel Alvest.
Kíváncsi leszek hogy jövőre kiket igazolunk, mert sztem jövő nyáron "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lesz robbantani egy világklasszis középhátvéddel, esetleg még egy bal hátvéd, egy csatár. És nem Ezquerro szintekre gondolok.(nincs vele bajom, csak nem ihszem ohgy ő az ideális megoldás, bár mostmár ROnaldinho cseréje lesz, oda jó)
merx írta:Én a tv-ből tudom ott úgy mondták, hogy eligazolt végleg...
Enrique jó munkásember...Maxi írta:Na végre egy erős férfi, aki rendbe rakja itt a dolgokat!![]()
![]()
![]()
Na végre egy erős férfi, aki rendbe rakja itt a dolgokat!Enrique írta:Bazzz, ti nem olvassátok a híreket? Minek vannak akkor???![]()
![]()
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=3920
"A kölcsönszerződés részleteit nem hozta nyilvánosságra a két egyesület, csupán azt lehet tudni, hogy a futballista járandóságának nagy részét a Sevilla állja majd, blablabla..."