Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
10 perce "rendeltem meg", szóval holnap én is jelentkezek egy értékeléssel.miihii írta:Mindenki figyelmébe!
A Nagyfiúk-at vegyétek napirendre,mert kumma jó.Óriási szövegek vannak benne,besírtam párszorRég röhögtem ennyit
![]()
Kötelező!
(Bocs a dupláért!)
Tééényleg!Éppen velem beszélted ezt annokurdt írta:Igen, magyar nyelvű felirat nincsen hozzá, csak angol.
Már egyszer szerintem mondtam is h szívesen lefordítanám, csak rengeteg munka és én nagyon lusta ember vagyok...de kitalálok valamit és feltétlen jelzem itt is
Több,mint egy éve kinéztem már ezt a sorozatot,de egyelőre sehol az égvilágon nem találtam hozzá írástlui1698 írta:Tényleg nehéz lenne még egy ilyen sorozatot összehozni.kurdt írta:Hasonló minőségű? Nincs, nem is lesz.
Hasonló témájú? The Corner: ugyanazok csinálták, akik a Wire-t, és ez csak a kábítószeresekről szól. Hátránya, hogy össz-vissz 6 rész
A The Corner-t pedig meglesem. Nem lehet rossz, ha ugyan azok készítették.
szerk.: van hozzá magyar felirat? én nem nagyon találtam...
Tényleg nehéz lenne még egy ilyen sorozatot összehozni.kurdt írta:Hasonló minőségű? Nincs, nem is lesz.
Hasonló témájú? The Corner: ugyanazok csinálták, akik a Wire-t, és ez csak a kábítószeresekről szól. Hátránya, hogy össz-vissz 6 rész
Hasonló minőségű? Nincs, nem is lesz.lui1698 írta:Hamarosan végzek a Wire c. sorozattal.
Valaki tudna hasonló minőségű és témájú sorozatot amit már befejeztek![]()
Nem vagy vele egyedül,Komám!Krojf írta:Nem kicsit vagyok izgatott és örömteli: http://www.origo.hu/teve/20100728-mike- ... eavis.html
K.
Nagyon köszönöm Master19! Így azért jobb lesz mint angolul.Master19 írta:KATTZaen írta:Üdv!
Lenne egy kérésem. Esetleg tudna valaki linkelni feliratot a Drót című sorozat 4. évadjának 4., 5. és 10. részéhez (lehetőleg TOPAZ verzió)? Én már kerestem mindenhol, de eddig nem találtam hozzájuk magyart.
Ezt leszeded, kicsomagolod és lesz az egész 4. évadhoz feliratod.
KATTZaen írta:Üdv!
Lenne egy kérésem. Esetleg tudna valaki linkelni feliratot a Drót című sorozat 4. évadjának 4., 5. és 10. részéhez (lehetőleg TOPAZ verzió)? Én már kerestem mindenhol, de eddig nem találtam hozzájuk magyart.
6/10 nálam. Valahogy nem jönnek be az ilyen elvont filmek, szerintem a történet se volt annyira izgalmas, mint amennyire az ember elsőre várta volna. Erős közepesmiihii írta:Ha már ilyen élet-halál közti cucc,akkor nemrég láttam egy hasonló témájú filmet,ami egészen tetszett.
Egy csávót megagyalnak egy félreértés miatt és elrejtik a "hulláját".Csakhogy még nem halt meg,hanem a köztes állapotba kerül.Szellemként kószál az emberek közt,az egyetlen esélye a menekülésre,ha valakit odavezet a testéhez.Ám ez nem egyszerű,mivel senki sem látja-hallja.Azonban váratlanul rátalál a megoldásra,de még így sem könnyű a helyzete...
Szerintem elég jó kis múví.
A címe:
A láthatatlan-The Invisible
Meghoztad a kedvem a filmhez, én is csípem az ilyen fajta alkotásokatFernando írta:A film ismertetője:
Egy fiatal nő (Ricci) élet és halál közti átmeneti állapotba kerül, és kétségbe esett harcot folytat, hogy megakadályozza, hogy a temetkezési vállalkozó (Neeson) élve eltemesse. De vajon milyen eszközök állnak egy tetszhalott rendelkezésére, hogy tudassa az élőkkel az állapotát? A Liam Neeson, Christina Ricci és Justin Long főszereplésével készült pszichológiai thriller képei és a leírás sokat ígér.
Fantasztikus ahogyan meggyőzi Neeson a nőt, hogy ő bizony halott, szellemként jár, csak ő látja, és a csaj elhiszi, átéli, nemérti, várja a váratlant, sóvárog már a halál után. Eszméletlen film.
Csak félig meddig spolier csak a sárgázásom. Kb bele lehetne írni az ismertetőbe.
Fernando írta:Édesjóistenszűzmárjatöke, uramistem. 10/10...........
Liem Neeson, Justin Long, Christina Ricci. After Life.
Annyira elvont, annyira beteg, annyira nekem való. Erről miért nem hallottam idáig? véletlen találtam ma.