Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem is nagyon fog hiányoznimessideco írta:Milyen zseniális labdákat adott hátulról, az hihetetlen. Nagyon fog hiányozni a mehikánó...Lionel85 írta:Búcsúvideó Márqueztől
Én Henry-ról csináltam ilyetmessideco írta:Milyen zseniális labdákat adott hátulról, az hihetetlen. Nagyon fog hiányozni a mehikánó...Lionel85 írta:Búcsúvideó Márqueztől
Milyen zseniális labdákat adott hátulról, az hihetetlen. Nagyon fog hiányozni a mehikánó...Lionel85 írta:Búcsúvideó Márqueztől
Szerintem ezek több okból is teljesen érthetőek! Egyrészt mert a mi vezetőink is emberek! (Nem úgy mint Wenger) Figyelembe veszik a játékos akaratát, és ahogy az Unicef-es ügy, úgy ez is egy olyan ügy, ami mutatja, hogy a Barca több mint egy klub. Minek kérjen pénzt, mért kezdjen tárgyalásokba olyan emberekeért, akik kérik, hogy hadd mehessenek el, és NEM alaptalanul kérik. Mindketten sokat tettek a klubért, többe kerülne itt 3-4-5-esetleg 6 millió eurókról leülni, tárgyalgatni, erre gondolom sok idejük sincs.Lionel85 írta:Komolyan nem értem, ami itt megy! Henry után Márquez is ingyen hagyja el a klubot, mikor amúgyis adósságban vagyunk... Egyszerűen felfoghatatlan számomra.