Az utóbbi 3 napban 3 olyan fimet láttam, ami nagy hatással volt rám.
Berlin Calling : Igazából Paul Kalkbrenner neve miatt néztem meg, ígéretesnek hangzott, hogy ő a zeneszerzője és egyben a főszereplője is a fimnek. Hát a zenék rendben is voltak, olyannyira, hogy azóta is a soundtrackot hallgatom. A film témája igazából nincs túlbonyolítva, egy drogos Dj-ről szól, akinek az élete teljesen szétcsúszik. Összességében tetszett a film, lekötött és elgondolkodtatott.
Nálam 7/10
Hacsi - A leghűségesebb barát : Aki sírni akar, annak tökéletesen megfelelő (ha csajjal nézed, akkor szinte garantált a hatás

). Hát ez egy nagyon megható film, az egyetlen problémája hogy túl kiszámítható, már az elejétől tudod, hogy valami tragédia fog történni. A történet egy atika fajtájú kutyáról szól. Közötte és a gazdája között egy elszakíthatatlan kapocs van, és külön jó hogy valós eseményeken alapul.
Nálam ez is 7/10
Az osztály : Na ez már egy nagyon komoly hangvételű és elgondolkodtató film. Mikor először megláttam, hogy észt filmről van szó, fenntartásaim voltak, de bátran kijelenthetem hogy a legjobb filmek között van, amiket valaha is láttam. Végig ökölbe szorított kézzel néztem, és mikor ma felkeltem rájöttem, hogy még mindig a filmen jár az agyam. A film szintén valós eseményeken alapul és bemutatja hogy mi állhat az iskolai lövöldözések hátterében. Nagyszerű film, mindenkinek bátran ajánlom, az biztos, hogyha eddig szemétkedtél valakivel, akkor elfogsz gondolkodni a tetteiden.
Egyértelműen 10/10
Ha esetleg tudtok hasonló hangvételű, elgondolkodtató drámát, akkor szívesen venném ha közzétennétek itt. Mi volt ez eddigi legmegrázóbb film amit láttatok?