Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, csak b*sznak seedelni. :Smessideco írta:Szinte mindegyik torrent oldalon fennt van. Lehetetlen, hogy ne találd megLionel85 írta:Szeretném letölteni a 2010-es Forma-1-es Magyar Nagydíjat, de se a google-ban nem találok linket, se az RTL Moston nem lehet nézni. Még a nyelv sem fontos, csak a futam.
Valaki tud linket?
Szinte mindegyik torrent oldalon fennt van. Lehetetlen, hogy ne találd megLionel85 írta:Szeretném letölteni a 2010-es Forma-1-es Magyar Nagydíjat, de se a google-ban nem találok linket, se az RTL Moston nem lehet nézni. Még a nyelv sem fontos, csak a futam.
Valaki tud linket?
A kimenő az, amit még nem olvastak el, az elküldött az, amit már el is olvastak.S.Agüero írta:A kimenő fiók mit jelent a PÜ-nél?
Azok a levelek, amiket te írtál és küldtél el más valakinek...S.Agüero írta:A kimenő fiók mit jelent a PÜ-nél?
köszi szépensoadroli írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=82218Barca99 írta:sziasztok!
Olyan gondom van, hogy nem találom a Guardiolás topicot... pedig úgy emlékszem mintha lett volna ilyen. Javítsatok ki ha nem. viszont ha van akkor valaki mutassa már meg pls hogy hol :S
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=82218Barca99 írta:sziasztok!
Olyan gondom van, hogy nem találom a Guardiolás topicot... pedig úgy emlékszem mintha lett volna ilyen. Javítsatok ki ha nem. viszont ha van akkor valaki mutassa már meg pls hogy hol :S
Barca Háttér - Múlt és Jövő18Barca99 írta:sziasztok!
61-es villamos Moszkva, onnan 4-es v 6os combino nyugati. De metroval is ellehet jutni vhogy sztem, de azt nem tomkennyke04 írta:Déli pályaudvartól, hogy lehet a legegyszerűbben eljutni a Nyugati-ig?
kennyke04 írta:Déli pályaudvartól, hogy lehet a legegyszerűbben eljutni a Nyugati-ig?
Én is így voltam, de a Bootolt telepító CD-t be kell olvasnia, és ha újrarakod utánna már jó leszmessideco írta:Egyik haverom is így volt. Szervíz lett belőle...LM10 írta:Srácok. Nem érzékeli a gépem a DVD meghajtót. Újra is indítottam már. Mi lehet a gond?
Nem torrent,de azért segítség lehetGauchomester írta:A segítségeteket kérném!
A Fel! c. 2009-es animációs filmre lenne szükségem, de semmi használható torrentet nem találok. Persze szinkronosra gondoltam. Ha valamelyőtök tud segíteni, linkeljen.
Köszönöm!
Firmware-t ellenőrizd először szerintem, Bios se állítódik csak el úgy. Habár a firmware seLM10 írta:Tudnál pontos utasításokat adni, hogy mit próbáljak ki?
A gépnem nemhiszem hogy csatlakozási gond lenne. Inkább a bios vagy a firmware. Tudnál pontos utasításokat adni, hogy mit próbáljak ki?kennyke04 írta:1. Biosba lett elállítva vmi 2. kicsúszott a gépen belül a kábel (habár magától az nem szokott) 3. Firmware frissítést csináltál és nem esett neki jól, avagy pont az szükséges nekiLM10 írta:Srácok. Nem érzékeli a gépem a DVD meghajtót. Újra is indítottam már. Mi lehet a gond?
1. Biosba lett elállítva vmi 2. kicsúszott a gépen belül a kábel (habár magától az nem szokott) 3. Firmware frissítést csináltál és nem esett neki jól, avagy pont az szükséges nekiLM10 írta:Srácok. Nem érzékeli a gépem a DVD meghajtót. Újra is indítottam már. Mi lehet a gond?