Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
looka írta:Ha már hasonló stílusról beszélünk, akkor nem tudom megállni, hogy ne említsem meg Banegat. Ő szerintem vmi olyasmit játszik a Valeban , mint itt Xavi, persze nem azon a szinten, de 22 éves bőven van benne potenciál. Ha nem jön Cesc én őt is Özil elé helyezném, na de engem nem hívnak Guardiola-nak, és ez jelen esetben nagy akadály.
Teljesen érthető voltál, megnyugtatlak.palesz77 írta:Jonathan nagyon jó volt a felkészülési meccsen, és direkt néztem, sokat volt a védők előtt picivel. Magyarul az ő stílusa egyezik Xaviéval. Ezért ha Cesc nem jön, őt dobnám Xavi helyett a pályára ha kidőlne, nem ilyen Özileket. Thiago meg más tészta, őt nem Xavihoz hasonlítanám, ő ilyen Deco, Iniesta féle irányító, csatárok mögött brillírozik inkább szerintem, ott veszélyesebb... Ezért őt meg Iniesta esetleges kidőlése esetén küldeném fel. Szóval nálam úgy nézne ki, hogyha Xavi-Jonathan, Iniesta-Thiago. Gondolom arra rájöttök, hogy ki a kezdő, és ki a "pótló"...Remélem érthető voltam, nem vagyok a toppon, nem tudok jobban fogalmazni most
S.Agüero írta:Én még esetleg Hamsík-ot tudnám elképzelni Xavi pótlóként, de aki még itt felmerült ugye Banega. Hamsíkot inkább Banega mögé helyezném. Nálam ez a két játékos hasonló Xavihoz Cesc mellett.De persze ott van a 2 fiatal akiket már palesz elmondott.
Nem érted amit mondok. Az teljesen rendben van, amit írsz, nincs olyan, hogy valaki pótolhatatlan. Én arra akadtam ki, hogy sokan egy az egyben, tehát teljesen azonos minőségű cserével akarják pótolni Xavit, amit viszont nem lehet, révén hogy azon kívül hogy a világ legjobb szervező játékosa, még a Barca névjegyének számító stílus is a kisujjában van, és egyértelműen a Barca és a válogatott legfontosabb embere. Ergo lehet helyettest találni, aki vagy máshogy vagy hasonlóan tud játszani eredményesen, mégsem lesz ugyanolyan a játék, de ez nem is baj, ezt egyszerűen nem is lehet elvárni.BlauGranaGroc írta:Jól van, nem kell őket ennyire túmisztifikálni. A másik kb. 20 nagy csapat egyikében se játszik Xavi vagy Iniesta nevű játékos, mégis tudnak eredményeket elérni.szbalint88 írta: Xavit meg Iniestát nem lehet "egy az egyben" pótolni pont ezért világklasszisok.
Messi előtt is nyertünk kupákat, Ronaldinho távozása után is leesett pár, Xaviekat is lehet pótolni.
Dos Santos és Thiago már sokkal jobbak, mint ennyi idősen Iniestaék voltak.
Dehogynem, pont ezér takarjuk sokan - plusz a vezetőség is szerencsére - Cescet... Olyan irányító kell, aki képes úgyis brillírozni, hogy a meccs felében a félpályán van, vagy hátrébb... De viszont!! Jonathan nagyon jó volt a felkészülési meccsen, és direkt néztem, sokat volt a védők előtt picivel. Magyarul az ő stílusa egyezik Xaviéval. Ezért ha Cesc nem jön, őt dobnám Xavi helyett a pályára ha kidőlne, nem ilyen Özileket. Thiago meg más tészta, őt nem Xavihoz hasonlítanám, ő ilyen Deco, Iniesta féle irányító, csatárok mögött brillírozik inkább szerintem, ott veszélyesebb... Ezért őt meg Iniesta esetleges kidőlése esetén küldeném fel. Szóval nálam úgy nézne ki, hogyha Xavi-Jonathan, Iniesta-Thiago. Gondolom arra rájöttök, hogy ki a kezdő, és ki a "pótló"...Attika 25 írta:
Nyilván lehet ezen vitázni,de én igy látom,s tudom,hogy jópáran nem fognak egyetérteni,de olyanok is lesznek akik hasonlóan gondolják.
Jól van, nem kell őket ennyire túmisztifikálni. A másik kb. 20 nagy csapat egyikében se játszik Xavi vagy Iniesta nevű játékos, mégis tudnak eredményeket elérni.szbalint88 írta: Xavit meg Iniestát nem lehet "egy az egyben" pótolni pont ezért világklasszisok.
Igazad van,rossz a megfogalmazás. Én úgy értettem ezt,hogy Xavi stulusát,játékfelfogását,mentalitását pótolja egy az egyben,nem a tudását,mert azt nem lehet. Szóval olyan játékos kellene akinek a stilusa stb. olyan mint Xavi-é,de olyan sincs,Özil,Gourcuff nem olyan,mint ahogy Hleb sem volt az,és meg is lehetett nézni,mégha ritkán is játszott Xavi helyén. Az egyetlen akinek ilyen a stilusa és azért tudja is alkalmazni magas szinten az Cesc,de ő is csak azért mert Barca nevelés,ezt a játékstilust nem lehet máshol kitanulni világklasszis szinten. Más stilus meg Xavi posztján nálunk nem működne,olyan poszt ami Özil-nek és Gourcuff-nek pl. feküdne meg nincs nálunk.szbalint88 írta:
Xavit meg Iniestát nem lehet "egy az egyben" pótolni pont ezért világklasszisok. A falra mászok ettől.
Aham,sőt,még hármatZibra16 írta:igazság szerint nekünk a következő idényre még legalább 2 középhátvédre lenne szükségünk az egyik az Cáceres itt kellene tartani meg még venni egy olcsót
Attika 25 írta:.... Aztán felőlem vehetünk valakit (bár én nem vennék) de,hogy egy az egyben nem pótolja Xavit az biztos,persze ettől hasznára lehet a csapatnak,és simán jobbak lehetünk vele mintha esetleg Keita pótolja.
És a csúcs az, hogy a legtöbb sporthírportál a helyreigazításról nem számol be, hanem hagyja úgy, ahogy van. Aztán csodálkozunk, hogy rossz vélemények alakulnak ki egyes játékosokról... ha nem lennék Barca drukker és nem láttam volna ezt az oldalt, akkor egészen bizonyosan rosszabb véleményem lenne most Puyolról...Lionel85 írta:Ez egyszerűen hihetetlen, hogy a sajtó más szájába ad egy egész nyilatkozatot. Komolyan alig hiszem el, hogy eddig merészkednek el. Eddig is tudtam, hogy mocskos a sajtó, de ennyire??? Beszarás.
Ez egyszerűen hihetetlen, hogy a sajtó más szájába ad egy egész nyilatkozatot. Komolyan alig hiszem el, hogy eddig merészkednek el. Eddig is tudtam, hogy mocskos a sajtó, de ennyire??? Beszarás.d írta:Puyol tagadja a Sunnak adott állítólagos interjúját
Egy tanulságos cikk, arról, hogy mennyire a média gerjeszti ezt az egész tragikomédiát a Fabregas-ügy (és egyébként más hasonló esetek) körül, nem szabad mindent elhinni, amit az újságok megírnak.
PS: a cikkben link található Puyol blogjára, ahol spanyolul is megtekinthető a nyilatkozat.
Hamsík nem védekező középpályás, és amúgy szerintem vkp-ra és szervező középpályás cserére is egyaránt szükségünk van.czaki10 írta:Nem tudom ki mennyire ért velem egyet, de szerintem inkább egy védekező szellemű KP-ra lenne nagy szükségünk, főleg Touré távozása után. Busi ugyanis ha kidől, nem tudni ki kerül a helyére(Marquez már nincs itt, Keita borzalmas védekező pozícióba),ezért szvsz igazolni kellene erre a posztra.
Mascherano pl. ideális választás lenne, ő a komplettebb playerek közzé tartozik, csak nem tudni mi újság vele,mostanában nem hallani róla. Vagy felvetném Hamsík nevét is, bár őt kissé zsákbamacskának érzem. Egy szó mint száz, VKP-ra szükségünk van!
Nem hiszem, hogy az idő nekünk dolgozna, mert jelen helyzetben a kp-nk nagyon karcsú és ez csak soványabb lehet. Szal lehet hogy jövöre 1-2 millával kevesebb lenne, de ha ettől függne az hogy most vagy egy év múlva jöjjön sztem negyértelmű mi lenne a fontosabb.tiva írta:Cesc jó lenne ha jönne, de annyira nem sürgős! Az idő nekünk dolgozik, évről-évre -ahogy közeledik a szerződése vége- olcsóbb lesz. Amíg nálunk van a világ két legjobb irányítója, addig ne kapkodjunk és ne szórjuk a milliókat!
Lehet, h nem éhség sztrájkolt, de azzal fenyegette anno a Santost, amikor nem akarták Madridba engedni. A FIFA már meg is akarta büntetni a klubot(mondjuk ezt nem értem milyen alapon), de aztán inkább elengedték. Diarra pedig a Lyont fenyegette, amikor őt sem akarták Madridba engedni. Azért ez nem szép dolog egy olyan klubbal szemben, melynek sokat köszönhetnek. Szerencsére a sors visszafizetett mind2 játékosnak. Robinho már ott van, ahova való, és hamarosan Diarra is oda kerül.menczel írta:Éhség sztrájkoltak??? Te ezt komolyan gondolod?LG írta: Így van. Vannak akik szidják azért Fabregast, mert nem tesz meg mindent azért, h ide jöhessen. Sztem meg így korrekt, ennél többet ne tegyen. Voltak olyan játékosok, akik mikor menni akartak, kijelentették, h nem hajlandók többé pályára lépni a csapatukban, vagy éhség sztrájkoltak(asszem Robinho, talán M. Diarra is), de ez sztem baromira helytelen hozzáállás, és unszimpatikussá tesz egy játékost. Nem beszélve, h nem lenne korrekt az Arsenallal szemben, mert tőlük is sokat kapott Cesc.:D:D
Csorog a könnyem, ahogy vizionálom a székházhoz saját magát odabilincselt Robinhot amint nem hajlandó kinyitni a száját, hogy beletömjenek ételt:D