Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adam Sandler, Jim Carrey összesalbicelesteX írta:Mondana valaki jó vígjátékot?Mostanában nem találkoztam ilyennel.Nagyfiúkat láttam,nekem bejött...
Én ugyanezt mondom annak aki tervezi, h megnézze a Párterápia-t. Még mozifanatikusok éjszakáján láttam, de nagyon gyenge volt. Senki ne nézze meg! (szerintem)miihii írta:Páros mellékhatás
Na,ezt nem szívesen ajánlom senkinek.Egy lapos,unalmas,viccesnek sem mondható film.
Nagyon szívesen,érezd jól magad!Köszi!
Tegnap ezt nem láttam alul és elkezdtem nézni felirattal és persze úgy nem olyan vicces.
Köszi!margarin írta:Parancsolj: Nagyfiúk szinkronosan .S.Agüero írta:Valaki nem tud egy linket dobni, ahol meg tudnám nézni a Nagyfiúkat?
Vagy valami olyan oldalt ahol nem kell meghívó. Ncore-m nincs!
És persze magyar szinkronnal.
http://x109.dataglobe.eu/tesztelek_hu/film/?p=1196
Alul ki van emelve
szinkronos:
Parancsolj: Nagyfiúk szinkronosan .S.Agüero írta:Valaki nem tud egy linket dobni, ahol meg tudnám nézni a Nagyfiúkat?
Vagy valami olyan oldalt ahol nem kell meghívó. Ncore-m nincs!
És persze magyar szinkronnal.
miihii írta:Magyarul.ElBartimaeus írta:Milyen nyelven láttad?miihii írta:Mindenki figyelmébe!
A Nagyfiúk-at vegyétek napirendre,mert kumma jó.Óriási szövegek vannak benne,besírtam párszorRég röhögtem ennyit
![]()
Kötelező!
(Bocs a dupláért!)
Fent van már dvdscr-cinedub verzióban.Kábé mindenhol fent lehet már sztem,pár napja láttam már néhány nagyobb oldalon.
-Hova kerülnek a bogarak,amiket kiiktat a rovarirtó doboz?bence-barca írta: Legjobb rész: váltás váltás váltás most mindannyian a fát nézzük?![]()
![]()
-Pokolra.
-Ne mondj ilyet,Higgins!
-Bocs,akkor Mexicóba![]()
Végén gipszes rész:
-Ilyen nagy gól volt?
...
-Hol van az M-C-A?![]()
Ezek jutottak így eszembe még,amiken folyt a könnyem![]()
Ahogy látom,nem sokaknak jött be annyira,mint nekem.Túlfejlett a humorérzékem ezek szerint
Magyarul.ElBartimaeus írta:Milyen nyelven láttad?miihii írta:Mindenki figyelmébe!
A Nagyfiúk-at vegyétek napirendre,mert kumma jó.Óriási szövegek vannak benne,besírtam párszorRég röhögtem ennyit
![]()
Kötelező!
(Bocs a dupláért!)
-Hova kerülnek a bogarak,amiket kiiktat a rovarirtó doboz?bence-barca írta: Legjobb rész: váltás váltás váltás most mindannyian a fát nézzük?![]()
![]()
ncore, de szerintem más torrenten is fenn van már.S.Agüero írta:Milyen oldalról töltöttétek le?
Gondolom letöltötték. Amúgy, már a mozik is adják.S.Agüero írta:Hol néztétek ezt a Nagyfiúk-ot?
Vagy letöltöttétek?
Utóbbi. Már szerencsére torrenten meglehet kapni egész jó minőségben, szinkoronosan.S.Agüero írta:Hol néztétek ezt a Nagyfiúk-ot?
Vagy letöltöttétek?