Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.08.03. 20:55:27

Drigo írta: Aki eddig volt akár egyetlen talin is, szerintem nem bánta meg a részvételt, szóval csak bátran. Nem minden nap találkozhattok egy igazi médiasztárral, aki a marca, mundo, sport etc főoldalán is pózolt alig egy éve.
Ezek szerint megtisztelsz minket a jelenléteddel? :D

Ha nem focizol akkor hozd a póker szettet. Ha Badi is oda tolja a hátsóját, akkor meglesz a 6-7 játékos. :wink:
Andris
Adminisztrátor

2010.08.03. 20:52:21

Drigo írta:Nem volt szándékomban senkit demoralizálni, csak szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy akkor most erre fokozottan figyeljünk.

Aki eddig volt akár egyetlen talin is, szerintem nem bánta meg a részvételt, szóval csak bátran. Nem minden nap találkozhattok egy igazi médiasztárral, aki a marca, mundo, sport etc főoldalán is pózolt alig egy éve.
Csak rossz vicc volt részemről, gondoltam villantok vmit abból amit tavaly ellestem :D

Ezt a második bekezdést bujtatott ígéretnek vesszük.

Tim, a legutolsó mondatot mintha a számból vetted volna ki!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Drigo
Eurobarca Staff

2010.08.03. 20:27:24

Nem volt szándékomban senkit demoralizálni, csak szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy akkor most erre fokozottan figyeljünk.

Aki eddig volt akár egyetlen talin is, szerintem nem bánta meg a részvételt, szóval csak bátran. Nem minden nap találkozhattok egy igazi médiasztárral, aki a marca, mundo, sport etc főoldalán is pózolt alig egy éve.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Tim
Mezei fórumozó

2010.08.03. 18:39:44

Andris írta: Lesz új csapat, nem kizárt hogy ugyanolyan jó vagy még jobb.
Így igaz! Továbbra is bíztatok mindenkit hogy menjen,mert egyrészt jó móka,
másrészt,egész más úgy fórumozni hogy személyesen ismered a többieket.
Látom azért lassan ugyan,de bővül a lista. Miihii koma,Kraló,Ördi bá' ? Ja,foci fixen több lesz mint 16 000,mert az Orczy 9k/h hétvégén. Sajnos a HFCB-t utóbbi időben csak Viktor és Bence képviseli,remélem idén is tiszteletüket teszik!

Perrero írta:nekem bukta, nincs lé
Ez mondjuk minden tali előtt így szokott lenni,de aztán mégis csoda történik :lol:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2010.08.03. 14:15:42

Hát ha a régieknek már nincs indíttatásuk, sebaj. Lesz új csapat, nem kizárt hogy ugyanolyan jó vagy még jobb. Végülis ők már nem is fórumoznak, ez meg alapvetően fórum találkozó. Mondjuk én se írok már 1 éve kb, csak nagyritkán.

A focival kapcsolatosan Danit megkérem, hogy ne demoralizáljon, különben a bíróságon kötünk ki.

Tavaly nem kalkuláltunk azzal, hogy nem jön a HFCB A, és azzal se, hogy az előző csúcslétszámtól messze elmaradunk.
Egyébként tavaly asszem pont 30 jelentkező volt, és abból még 3 v 4 ember lemondta, 1 v 2 meg nem jött el külön értesítés nélkül ..
És jó kis tali volt, csak a foci 3 óra sok volt valóban. De most idén 2 órát nyomunk, és jól kihasználva az időt.

Viszont valóban érjük el azt a 25ös létszámot, mert az alatt nem igazán jó az egész móka, higgyétek el.

Foci szerintem max 16000 lesz a két órára, ha ennél drágább az Orczy kert, akkor szerzünk máshol pályát. Bár még így is jöhet más ajánlat, csak eddig nem érkezett. ha focizunk 15en akkor máris rendben van az ár.

Kocsmákkal legalább aktivizáljátok magatokat légyszi!

A régiek közül azért aki mégis megjelenik, annak fizetek egy kör rövidet, és koccintunk Szergej, Marci és Tim egészségére.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
margarin
Jugador del Barça

2010.08.03. 12:09:45

1. Andris (focizok , kocsma , pesti kölök volnék)
2. kurdt (foci; kocsma; otthon alvás)
3. Jess (nem focizok , megyek kocsmázni , és pesten lakom)
4. ElBartimaeus (focizok, iszok, otthon alszok)
5. Chris0527 (focizok, iszunk, kéne szállás)
6. Chris0527 barátnője
7. Kovi (focizok, iszok ja, megoldva a szállás)
8. Szandi (foci, pia, pesti)
9. Badi (max este beugrok)
10. Margarin (focizom,iszom,elméletileg otthon alszom+Csongor 1 Bier)
11.Krojf (nemfoci, kocsma, szállás pipa)
12. El fanático ( nem focizok - viszont kocsmázok és ha hajnalig kitart a buli, akkor nem kell szállás sem Razz )
.
.
18. Ozsi (focISZok /foci része teljesen képlékeny még/, kocsma, szállás még nincs, Ordi ha jössz? ha nem,akkor pedig ajánlatokat várnék Very Happy
.
.
25. Slither (pia + pesti) idáig jusson el a lista !!
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.08.03. 11:38:28

Aki meg akarja ismerni a hírhedt Csongort, az írja be hogy meg fogja hívni egy sörre. Ha elég sok ember lesz, akkor megvan oldva a dolog. :lol:
Drigo
Eurobarca Staff

2010.08.03. 11:14:18

Ez eddig elég gyér létszám.

Tavaly a ~30 jelentkezőből jött össze a focizás után h 2k-t kellett fizetni, az azért kicsit demoralizáló volt, szóval most sem kell túl sok emberre számítani főleg, hogy kisebb a létszám. 2 óra bőven elég, sőt még akkro is kell szólni a HFCB-nek mindenképpen. De ha nem leszünk többen, akkor az egy óra is elég...

Én még nem ígérem biztosra, de az tuti, hogy nem fogok megint ennyit fizetni a focira, tavaly igencsak megcsappant a bizalmam ez iránt.

Kevés focival meg nagyon sok lesz a holtidő, amit én ugyen ki tudok aknázni, de a fiatalság nem biztosan...

Nekem egyenlőre nagyon létszámfüggő a dolog, mivel másnap megint bajnoki, mint tavaly, így csak jó móka esetén megyek fel szerintem.

Szóval csak bátran iratkozzatok, mert ennek így nem sok értelme van eddig.

Mondjuk idén elég szerencsétlen az időpont, hogy pont háromnapos hétvégére esik a tali, sokaknál biztos ez is gondot jelent.

A képpel kapcsolatban meg Andris majd a bíróságon találkozunk.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Szandi
Főnökasszony

2010.08.03. 10:25:55

Andris írta:
Szandi írta:
Ó nemááááár, már vagy 2 éve nem írok fórumra, az újabb arcoknak fogalmuk nincs róla kivagyok. Ez így nem hepaj
Hát inkább a szigetet választottad helyettük.
Egyébként meg lesz sok régi arc is nyilván. Megmajd barátkozol. Sőt, idén lány rekord van kinézőben szerintem.
Menj már az ilyenekkel amúgy meg.

Annyira sok régi arc meg nincs kinézőben eleddig. És tudod, hogy milyen egy szararc vagyok, nem barátkozós. Mindenesetre fel vagyok írva, reméljük a legjobbakat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2010.08.03. 12:11:09-kor.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Jess
Jugador del Barça

2010.08.03. 08:57:18

Sziasztok!!

Ha lehet menni mindkét talira, akkor én is szívesen mennék 14-én is (:

Amúgy megpróbáltam tegnap megnézni a Citypub-ot, de hétfőn nincs nyitva, szóval buktam, majd ma :))
Barcelona, jewel in the sun!
kurdt
Megmentő :)

2010.08.03. 01:30:03

S.Agüero írta: Hogy oldod meg? Dolgozol? :)
ja. lenyírom a füvet a focizás előtt + én csapolom a sört a kocsmában 8)

amúgy munkám most is van, csak abból szept. közepéig egy forintot sem látok :?

szerk.: hova lett a hsz-ed????

szerk. 2: önhibámon kívül lett dupla, törölték a hszt a kettő közt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kurdt 2010.08.03. 01:40:44-kor.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
kurdt

2010.08.03. 01:26:10

az a legkisebb probléma, emiatt nehogymár ne gyere!
nekem se biztos h lesz, de ez az a probléma amit meg lehet oldani
Rumig írta:Megvagyok, élek, viszont a tali valszeg kimarad nekem is. Azért nem is szavaztam, mert 14-e biztosan, a másik kettő időpont meg valószínűleg nem jó. Ha mégis, természetesen jelzem itt.

és te is próbáld meg megoldani! ha nagyon nem megy, akkkoris legalább köszönj oda a focipályára, vagy a kocsmába 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kurdt 2010.08.03. 01:29:10-kor.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.03. 01:12:29

Egyébként engem valószínűleg nem láttok vagy 3-4 évig. Addig nem engednek egyedül, jövőre meg nem hiszem, h megyek apámmal. (12 vagyok szóval nehogy keménynek higgyétek a szüleimet( aki nem tudja.)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.03. 01:09:13

Mindenki alapnak veszi, hogy én ott leszek, ha már a régi arcok közül nem hiányoltak :D na jó, hiszen belsős körökben tényleg írtam,h megyek,de akkor a listába is:

6. Kovi (focizok, iszok ja, megoldva a szállás)
7. Szandi (foci, pia, pesti)
8. Badi (max este beugrok)
9. Margarin (focizom,iszom,elméletileg otthon alszom)
10.Krojf (nemfoci, kocsma, szállás pipa)
11. El fanático ( nem focizok - viszont kocsmázok és ha hajnalig kitart a buli, akkor nem kell szállás sem :P )
.
.
18. Ozsi (focISZok /foci része teljesen képlékeny még/, kocsma, szállás még nincs, Ordi ha jössz? ha nem,akkor pedig ajánlatokat várnék :D
.
.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.03. 00:56:17

Piqué-nek is ilyen a nadrágja. :lol: Ezt most tényleg nem tudod ki vagy ez valami eubarcás talis kép? :lol:

Ő nagybecsű admin kollégám, "Drigo" Dani, méghozzá a tavalyi találkozóról. Gondoltam kedvcsinálónak jó. :D

Tippelhetek, h kik a többiek? Szandi aztán az Csongor, a jobb oldalt meg Kovi? :lol:
Nem válaszoltok a tippeimre? :o :D
OFFért bocs.

a jobb oldalt "Shark" Bálint, amúgy eltaláltad.

Na, de jó vagyok, pedig még nem is láttam őket(mondjuk Szandit nem volt nehéz :lol: ). OFF T.E.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.08.03. 01:09:40-kor.
Andris
Adminisztrátor

2010.08.03. 00:50:31

Nee Rumi neee.... :? Próbáld már a 21.ét megoldani, nagy móka lesz közös Barca vs Sevillával megkoronázva!

el fanatico, természetesen nincs pizsama, sőt lehet h csak a meccs is eltart fél1 körülig, főleg ha 10kor kezdődik és hosszabbítás meg hasonlók lesznek. Node nem koránfekvő a társaság. :)
Dohányzással se leszel egyedül, közel sem azthiszem.

WANTED
Kép
- József Attila
Rumig
Entrenador del Barça

2010.08.03. 00:40:25

Megvagyok, élek, viszont a tali valszeg kimarad nekem is. Azért nem is szavaztam, mert 14-e biztosan, a másik kettő időpont meg valószínűleg nem jó. Ha mégis, természetesen jelzem itt.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
El fanático
Entrenador del Barça

2010.08.03. 00:27:40

11. El fanático ( nem focizok - viszont kocsmázok és ha hajnalig kitart a buli, akkor nem kell szállás sem :P )
.
.

Ui.:

Még pár dolog: dohányzom - nem tudom, hogy ezzel a káros szenvedélyemmel egyedül leszek-e a társaágban, ezért előre szólok, bár egy kocsmában nem leszek egyedül úgysem, aki bagózik.
A hajnalig kitart a buli dologgal kapcsolatban: elképzelhető, hogy akár hajnal 3 óráig is kitart a társaság vagy éjfélkor fel akarjátok lőni a pizsamát? :roll:
Kép
margarin
Jugador del Barça

2010.08.02. 23:49:18

Andris írta:Idén se Csongor, se Savi, se Szergej, se Áki, se Tim, se Marci. És kitudja mi lesz még Atival, Vitoval, Zozzal, Rumival stbstb.
Új társaság képződik azthiszem.

Lehet éppen ezért lesz izgalmas,végül is mindenki ott fog ismerkedni a másikkal,és a lényeg mindig ugyan az:legyen egy vidám,jó társaság.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.08.02. 23:48:41

Valamelyik technikai Himalája engem is felvéshetne a listára!
Focizni valószínűleg nem fogok, mert nem is tudok, viszont ha olyan pályán fogjátok tolni, ahol körbe tudom a társaságot futkározni, akkor futok egy keveset.
el fanático kolleginával fogok érkezni Palócföld fővárosából, az esetleges szállást majd Vele lemargarinozom pü.-ben.
K.

Fel vagy vésve Krojf, de aztán idén már ne hagyj cserben minket! :)
Blaugrana palocista maximalista!
Andris
Adminisztrátor

2010.08.02. 23:41:55

Idén se Csongor, se Savi, se Szergej, se Áki, se Tim, se Marci. És kitudja mi lesz még Atival, Vitoval, Zozzal, Rumival stbstb.
Új társaság képződik azthiszem.

.
.
.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.08.02. 23:54:19-kor.
- József Attila
kurdt

2010.08.02. 23:26:01

Andris írta:Az előző hozzászólásomban találod a listát. Annyi a dolgod, hogy kimásolod, és berakod te is, a sajátoddal bővítve. :)

Kárpótolhatnánk egy közös meccsnézéssel a 14.ei társaságot!!!! Aznap van ugye Sevilla odavágó, aki nemtud jönni talira legalább ez meglenne. Esetleg ha meglesz a kocsma ahova talira mennénk, tolhatnánk ott egy főpróbát. Vélemény?
nem rossz ötlet, sőt ha lehet mindkettőre elmenni, könnyen lehet h meg tudnám oldani...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.02. 23:17:09

Andris írta: Kárpótolhatnánk egy közös meccsnézéssel a 14.ei társaságot!!!! Aznap van ugye Sevilla odavágó, aki nemtud jönni talira legalább ez meglenne. Esetleg ha meglesz a kocsma ahova talira mennénk, tolhatnánk ott egy főpróbát. Vélemény?
én valószínűleg csak 14.-én tudtam volna jönni, szóval benne vagyok
Válasz küldése