Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs mit! Egy idő után már nem fog annyira, ne aggódj!Morminho írta:nekem közben bejött, köszi Ronaldinho22kicsit [auto_cenzúra] a minőség meg szakadozik... de most vmi Ronnie szabadrúgás volt.. de nagyon szakaodzik, azt látom, h már kirúgás van
Na úgy bejött, egyébként ugyanaz, mint a múltkori livesportos!!![url]mms://212.199.221.153/838978[/url]Morminho írta:próbáld meg a ctrl+u-val!
Köszi, hogy ilyen hülyének nézel, de ha láttad a 10-es alapszériáját akko nem ezt mondanád, mer nincsfejléce mint a 9nek, SŐT egyáltalán semmi ilyen!!! Egyébként itt a link:mms://212.199.221.153/838978Mr. Master írta:FájlRonaldinho22 írta:Ha megmondod hogy a .... -ba kell wmplayer 10-be megtalálni a címet akko tudok mondani! Ezt az új [auto_cenzúra] nem ösmerem mégA. Gábor írta:Egy linket nem tudtok dobni?????
plííízzz!!!!!!!!!!URL megnyitása
Nem?
Szóval Rodri ott van , mert Puyol helyén játszik , a közvetítésből nekem az jött le , hogy Santi jött be.Morminho írta:egyrészt Rodri védő másrészt nincs is ott a meccsen...Kitfisto írta:Az a valaki szerintem Rodri lesz.valaciBarca1 írta:Ezquerro helyett jött valaki
FájlRonaldinho22 írta:Ha megmondod hogy a .... -ba kell wmplayer 10-be megtalálni a címet akko tudok mondani! Ezt az új [auto_cenzúra] nem ösmerem mégA. Gábor írta:Egy linket nem tudtok dobni?????
plííízzz!!!!!!!!!!
egyrészt Rodri védő másrészt nincs is ott a meccsen...Kitfisto írta:Az a valaki szerintem Rodri lesz.valaciBarca1 írta:Ezquerro helyett jött valaki
Ha megmondod hogy a .... -ba kell wmplayer 10-be megtalálni a címet akko tudok mondani! Ezt az új [auto_cenzúra] nem ösmerem mégA. Gábor írta:Egy linket nem tudtok dobni?????
plííízzz!!!!!!!!!!
TV-n csak azok nézik akiknek van Barca TV-je de mi itt nézzük: https://www.betandwin.com/livebets.aspx?eventID=451389A. Gábor írta:Egy linket nem tudtok dobni?????
plííízzz!!!!!!!!!!
nem... még mindig 1-0Kitfisto írta:2-0 pfff.Jól olvasom?
addig le nem fexem amíg nem találokMental Theo írta:király.kiváncsi vagyok az összefoglalóra...