2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
\program files\sports interactive\fm2010\tools\editor..:Poldi:.. írta:fm '10-hez van editor?
Én úgy tudom, hogy nem, kivéve, ha nem érdeklődik iránta amúgy is a csapat.albicelesteX írta:Üdv!Olyan kérdésem lenne,hogy ajánlani játékost FMbe csak kizárólag egy klubnak lehet e?Szóval én most vagyok a Fiorentinával,de a Romanak akarok eladni játékost de csak neki akkor ezt meg lehet oldani?
Én az olaszokkal kezdtem, mert volt kihívás, megfiatalítani a válogatottat, ami össze is jött, vébé és eb cím után köszöntem meg a munkát és álltam tovább. Az mondjuk érdekes volt, hogy utána nem nagyon kerestek nagy csapatok, végül októberben vettem át egy kiesőhelyen tartozkodó, morálisan szétesett, nem túl jó játékosokból álló Romat, amivel tripláztam, igaz csak EL döntőben játszottam, de az nem az én hibám voltS.Agüero írta:FM-be kezdenék egy válogatottal. Melyik válogatottat ajánljátok?
Köszi előre is a válasz(oka)t.![]()
És ha valaki ír egy válogatottat akkor leírhatná, hogy milyen taktikába jók...
ok köszisjd írta:a játékosokat nem irányíthatod, inkább "megnézed a mérkőzést", bár a taktikával bőven van beleszólásodvíscaelbarca!forever írta:császtok !
én még nem játszottam így kifejezetten manger játékkal csak fifában meg pesben maneger módot.Azt kérdezném miek típusút érdemes megvenni ??
(mert én láttam többfélét is pl:Fifa maneger, championship maneger, football maneger) stb. és mien a játék menet ? úgy értem hogy írányíthatom-e a játékosokat, vagy olyan hattrick-féle,vagy megnézhetem a mérkőzést ??
ha valaki elmagyarázná annak örülnék
Én a Football Managert ajánlanám, bár ha idáig csak fifáztál, akkor elsőre megijeszthet a bonyolultsága, de a legegyszerűbb ha nem költesz rá pénzt (ncore meg egyebek) és akkor megnézheted, h melyik a szimpatikus
Tudom, én is dolgoztam a fordításon.Victor_Valdes írta:Nyelvtani gondok azért vannak, mert a fordítók nem látják egyben összefüggésében a szöveget, csak kisebb darabokat, foszlányokat.
a játékosokat nem irányíthatod, inkább "megnézed a mérkőzést", bár a taktikával bőven van beleszólásodvíscaelbarca!forever írta:császtok !
én még nem játszottam így kifejezetten manger játékkal csak fifában meg pesben maneger módot.Azt kérdezném miek típusút érdemes megvenni ??
(mert én láttam többfélét is pl:Fifa maneger, championship maneger, football maneger) stb. és mien a játék menet ? úgy értem hogy írányíthatom-e a játékosokat, vagy olyan hattrick-féle,vagy megnézhetem a mérkőzést ??
ha valaki elmagyarázná annak örülnék
Nyelvtani gondok azért vannak, mert a fordítók nem látják egyben összefüggésében a szöveget, csak kisebb darabokat, foszlányokat.Lionel85 írta:Én kipróbáltam, nekem nem jött be. Vannak részek, amik nincsenek lefordítva és ami magyar, ott van pár gond a nyelvtannal is.socio66 írta:srácok,van-e már rendes magyarosítás?
valami 92,7 százalékosat láttam én,az mennyire megbízható?
Én kipróbáltam, nekem nem jött be. Vannak részek, amik nincsenek lefordítva és ami magyar, ott van pár gond a nyelvtannal is.socio66 írta:srácok,van-e már rendes magyarosítás?
az van.socio66 írta:srácok,van-e már rendes magyarosítás?
Igaz is, köszi, csak akkor elveszik a tugs training, mer az nekem nagyon bejött, nem szoktam foglalkzoni külön edzéssel, csak a szintjét változtatom.Barcaádám írta:csinálj neki egy külön edzéstervetDotn93 írta:Lehet a játékosokat egyénileg edzeni? Konkrétan Drogba idős már és nem akarom halálra edzeni, (mer a medium maxon van az edzés szintje) de ha őt mozgatom akkor az egész csapat tréning keménysége mozog. Köszi!
csinálj neki egy külön edzéstervetDotn93 írta:Lehet a játékosokat egyénileg edzeni? Konkrétan Drogba idős már és nem akarom halálra edzeni, (mer a medium maxon van az edzés szintje) de ha őt mozgatom akkor az egész csapat tréning keménysége mozog. Köszi!
Én abbahagytam a hollandokkal. A Vb-n a braziloktól kaptam ki a nyolcaddötőben 3-0raVictorValdes19 írta:A VB-n így játszottam:
A VB-n így játszottam:messideco írta:Hogy nézet ki neked a kezdőd?
Barcával játszottam, csak már untam, ezért csináltam egy másik managert, azzal a reált irányítottam.MessiFan írta:
Már régebben akartam írni választ csak a fórum bebuzult
Bakker ez nem semmi! Santiago Cañizares az én volt kedvenc kapusom is gólt lőtt, henry 13mat és Zambrotta is nem tudom már mennyi gólt lőtt? Ez miféle cheat?![]()
Heitingát nem nagyon játszattam. Ő az én szememben a hülyegyerek, de a játékban sem remekelt egyáltalán.VictorValdes19 írta:Én a Wiel-Heitinga-Mathijsen-Bronckhorst védelmet játszattam, s nem volt vele gondom. Középhátvédnek még ajánlom Mendes da Silvá-t, vagy Marcellis-t (jobbhátvédként is jó).