Hát igen pedig amilyen sérülései voltak,mondjuk azt nem gondolom,hogy egy komolyabb csapatban még bizonyítani tudna,de a Pana-ba még mindig jó.messideco írta:Djibril Cissé mindenesetre nem tűnt el..

Hát igen pedig amilyen sérülései voltak,mondjuk azt nem gondolom,hogy egy komolyabb csapatban még bizonyítani tudna,de a Pana-ba még mindig jó.messideco írta:Djibril Cissé mindenesetre nem tűnt el..
nézzük a jó oldalát legalább nem a komoly riválisainka ( chelsea,Real,Milan,MU) nem ezeket a csapatokat erősíti így nagyobb esélyünk lenne BL-ba mer a Chelsea védelméhez még Bruno Alvessocio66 írta:pénz beszél.
legalábbis nem tudom mi lehet vonzó egy gyengébb csapatban és a fagyos Oroszországban..
bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/po ... lt-2039585
Heitinga csak egy évet játszott az Atleti-ben, tavaly már az Evertonban játszott.looka írta:Az Atlético pocsék védelmét egy játékossal még nem lehet ugyan feljavítani, de valami azért már alakul. DE amíg ilyen Perea meg Heitinga szintű középső bekkekkel, illetve egy Újfalusi szintű jhv-vel rendelkeznek addig azért lesznek gondok.
Most már lesz 3,5 értékelhető playa a védelemben: Godín, Filipe, A. Lopez, és Heitinga egy fél.Nem egy betonfal azért na.
Nem arról van szó, hogy hülyék lennének, mert nem azok, de a pénz beszél. Villa, Silva viszont jó játékosok, és őket eladták.messideco írta:Azért nem hiszem, hogy kiárusítás lenne a Denevéreknél. Azért annyira ők sem h.lyék, hogy minden jó játékosukat eladják. De úgy látszik így megy náluk. Az Atletico meg jó vásárt csinál Godinnal.
Szerintem elfogadható, hogy a Villarrealhoz ment. Diego Godín ugyanis a távozás gondolatával foglalkozik és nem biztosított még a helye a csapatban. Ezért kellett egy olyan kemény védő, mint Marchena. A Valenciánál kiárusítás van, a sárgák meg lecsaptak rá.ab1daL írta:Ezt sem értem igazán, bár mintha az utóbbi időben nem nagyon játszott volna Marchena, de nemtudom mi az oka ennek, igaz egyik nap néztem a Villarreal keretét, elég szűkösnek tűnt.
Nemzeti sport szerint Insuanak nem sikerült megállapodni a Fiorentina vezetőivel, így ő is maradt Liverpoolban.LG írta:Insua a Fio-ba ment már korábban, és amikor a hsz-t irták még Aurelionak is kifelé állt igencsak a szénája. Szóval akkor úgy látszott, h csak az új Davids/Roberto Carlos keverék maradt. (ezt találta rá ki a madridi média, amikor oda igazolt) Sztem amúgy kifejezetten rossz/ostoba játékos. Buta, semmire nem jó cselekkel próbálkozik, de igazán nem technikás. A mezőnymunkája is elhanyagolható, védekezésben súlytalan. Szóval fos.visca el barca írta:
azért nem olyan rossz játékos ő. mellesleg ott van balhátvédnek insua is, raadasul most ujra alairt fabio aurelio. szoval a 3 balhátvéd azért lehetőség, vmelyik csak beválik.
Ezt sem értem igazán, bár mintha az utóbbi időben nem nagyon játszott volna Marchena, de nemtudom mi az oka ennek, igaz egyik nap néztem a Villarreal keretét, elég szűkösnek tűnt.
Összebalhézott a klub vezetőivel, be is perelte a klubot még anno ha jól emlékszem... nem meglepő, tavalyi szezonba se játszott sokat... Sociedad nem is olyan rég, okozott már meglepetést a bajnokságban, most is szurkolok nekik ezértBarcaádám írta:de miért hagyta el élete csapatát , az Espanyolt?miért jobb a Sociedadban?
Insua a Fio-ba ment már korábban, és amikor a hsz-t irták még Aurelionak is kifelé állt igencsak a szénája. Szóval akkor úgy látszott, h csak az új Davids/Roberto Carlos keverék maradt. (ezt találta rá ki a madridi média, amikor oda igazolt) Sztem amúgy kifejezetten rossz/ostoba játékos. Buta, semmire nem jó cselekkel próbálkozik, de igazán nem technikás. A mezőnymunkája is elhanyagolható, védekezésben súlytalan. Szóval fos.visca el barca írta:
azért nem olyan rossz játékos ő. mellesleg ott van balhátvédnek insua is, raadasul most ujra alairt fabio aurelio. szoval a 3 balhátvéd azért lehetőség, vmelyik csak beválik.