Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszii:D*.* a Stewei-s at 1et lopok:DxD[/quote]messideco írta:Összedobtam egy pár avát:
köszii:D*.* a Stewei-s at 1et lopok:DxDmessideco írta:Összedobtam egy pár avát:
Lionel85 írta:Milyen betű van Iniesta mögött? Olyan, mintha A betű lennedavidvilla77 írta:Szerk.: Új az aláírásképem. Mit gondoltok róla?INIEASTA
Atyaég!! Ez fantörpikus szerintem... Nem vagyok Keita fan, de végigfutott az agyamon hogy kitegyemfanbarca írta:Mai utolsó két munkám, nem túl jók, de kiteszem :
200. hozzászólásom alkalmából készültek
Nem túl jók?Magadnál vagy?Zseniális munkák,de nekem a Puyolos jobban tetszikfanbarca írta:Mai utolsó két munkám, nem túl jók, de kiteszem :
Tessék parancsolni13l4cks!d3 írta:Kedves davidvilla77 !
Ha már ennyire benne vagy a ténykedésben, akkor én is kérhetnék tőled egy avát ?
Ha megcsinálnád nekem, akkor valószínűleg hálám, életem végéig üldözni fog ! (de nem biztos, hogy utolér) egy darabig nem kérnék semmi mást, most hogy így mindent lecseréltem...
Na szóval a stílusodban, ahogy Te csinálod az avákat, egy olyan Piquéset szeretnék, ha nem gond !
Előre is köszönöm !
ui.: még a képet is megválaszthatod, bízom benned !
davidvilla77 írta:Szerk.: Új az aláírásképem. Mit gondoltok róla?
Szép, szép, de nem én kértem.davidvilla77 írta:Lionel85 írta:Sziasztok! Lenne egy kérésem a mesterurakhoz! Smile
Nagyszerű! Köszi szépen, eltaláltad amire gondoltam!davidvilla77 írta: Megcsináltam neked, remélem tetszik![]()
Megcsináltam neked, remélem tetszik18Barca99 írta:Sziasztok! Lenne egy kérésem a mesterurakhoz! Smile
http://kepfeltoltes.hu/100802/akt_xavi_ ... es.hu_.png
Ebből a képből valaki csinálna nekem avát? Le kellene kicsinyíteni meg valami hátteret bevágni hozzá. Teljes mértékben rátok bízom csak a kép maradjon meg...