Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fanbarca írta:
#Neymar# írta:Valaki gyártana nekem egy Neymar-os siget?
fanbarca írta:
Ezt most készítettem!
Rewolution5 írta:ha már úgyis mindenki sorban áll egy-egy sigért, avatárért...kérnék szépen én is egy sig-et..lényeg: laura vander voort legyen rajta ...hálás köszönet annak aki vállálkozik rá..ha meg senki akkor üsse kő
Ha nem baj vinném ezt, köszimessideco írta:Melyik kell? Külöm a direkt linket:
http://kepfeltoltes.hu/100803/N_vtelen1 ... es.hu_.png g
fanbarca írta:
Ezt most készítettem!
Azért nincs nyaka mert ebből a képből vágtam ki:Lionel85 írta: Hova lett a nyaka?![]()
Ott van egy olyan h kép belinkélése az avánál és ott kell belinkelni.13l4cks!d3 írta:Már csak annyi lenne a kérdésem, hogy Messithebest avája valószínűleg sokkal nagyobb a megengedett 100*100-nál, akkor nekem miért nem engedi a 130*160-as ava feltöltését![]()
Megpróbálom .....
Gépről nem tudsz feltölteni, csak ott, hogy avatár belinkelése ..13l4cks!d3 írta:Már csak annyi lenne a kérdésem, hogy Messithebest avája valószínűleg sokkal nagyobb a megengedett 100*100-nál, akkor nekem miért nem engedi a 130*160-as ava feltöltését![]()
Nos, köszönöm szépen !davidvilla77 írta:Tessék parancsolni13l4cks!d3 írta:Kedves davidvilla77 !
Ha már ennyire benne vagy a ténykedésben, akkor én is kérhetnék tőled egy avát ?
Ha megcsinálnád nekem, akkor valószínűleg hálám, életem végéig üldözni fog ! (de nem biztos, hogy utolér) egy darabig nem kérnék semmi mást, most hogy így mindent lecseréltem...
Na szóval a stílusodban, ahogy Te csinálod az avákat, egy olyan Piquéset szeretnék, ha nem gond !
Előre is köszönöm !
ui.: még a képet is megválaszthatod, bízom benned !![]()
Mára már elegen van a ps-bőlMár újra kellett telepíteni mert valami baja volt, meg csináltam egy csomó képet
Elfáradtam
Valaki?
Akkor nem kell senkinek? Mert ha nem, akkor berakom magamnakpalesz77 írta:Atyaég!! Ez fantörpikus szerintem... Nem vagyok Keita fan, de végigfutott az agyamon hogy kitegyemfanbarca írta:Mai utolsó két munkám, nem túl jók, de kiteszem :
200. hozzászólásom alkalmából készültek(Najó, ezt nem cserélném le, max megújíttatom valakivel majd
)