Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit világos lett, de amúgy marha jó! Ha nem lenne a mostani, szívesen kiraknám.MessiFan írta:Még anno csináltam egy avatárt de senki nem mondott rá semmit. Ami nem is zavarna ha szerintem nem lenne annyira jó. Ezért beraknám még1x.
Köszi a tippeket, majd odafigyelek rájuk..:Poldi:.. írta:köszi.
na amúgy még a félreértések előtt: nem arcoskodni akarok ám, nem úgy ismertetek meg szerintemcsak tippeket adok. ne csak úgy rá dobálj mindent, pl. a keze ne legyen kék. szöveg nem mindig fontos, annak is elhelyezése, meg ma a képnek az elhelyezése is sokat számít ám. ilyen apróságokra figyelsz és máris jobb lesz egy picivel.
tényleg csak segítő szándékból mondom.
Innen szedtem le a galériából:..:Poldi:.. írta:lighting,lighting, lighting.S.Agüero írta:Szerintem jó lett az avád, nekem tetszik!davidvilla77 írta: Új az avám![]()
Arról mit gondoltok?![]()
add az eredeti képet lécci, had csináljak 1et én is
lighting,lighting, lighting.S.Agüero írta:Szerintem jó lett az avád, nekem tetszik!davidvilla77 írta: Új az avám![]()
Arról mit gondoltok?![]()
Mire megcsináltam már megszerkesztetted a hszed...Initom írta:mesterekhez fordulnék (:
kedvenc sorozatomról a két pasi meg egy kicsiről szeretnék egy siget (:
a 3 főszereplővel. alan charlie Jake.
előre is köszönöm
szerk: ezt siges méretre vágná nekem valaki?
http://browse.deviantart.com/?q=miley%2 ... 4#/d2glj00
köszi (:
Foglalva, köszönöm!#Neymar# írta:Csináltam 2 Alves avatart:
#Neymar# írta:Csináltam 2 Alves avatart:
Szerintem próbáld meg kiszedni onnan Tourét mert nem néz ki jól hogy ott egy óriási test a többi kicsit mellett. Én úgy csinálnám hogy Puyi mellet elsötétíteném a képet és különféle fényekkel kiemelném puyolt és a karszalagot.davidvilla77 írta:Nos, egy tanácsért fordulok most hozzátok