Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez rohadtul teszik. Lehet még valahol ilyet kapni?
Tessék remélem jól linkelemforcabarca10 írta:majd csinálhatsz képet a tetoválásról:D én a vállamra szeretnék majd de majd csak késöb mert anyámék nem engednék meg.egy barca címert vagy pedig egy boixos noisos címert:DBobberto írta:Basszus... menny és mennyi fanatikus akik gyűjtögetik a tárgyakat![]()
Irigylem tőlüksajnos én még nem voltam Barcelonaban, de jövőre már szándékozom kilátogatni és akkor én is "bevásárolnék"
Nekem eddig csak 1 mezem van 1 sálam 2 baseball sapka, 2 könyv és rengeteg pószter a falamon. Tervezem én is, hogy gránátvörös-kék lesz a szobám színe+ szeretnék 1 címert is
Viszont van valami különleges dolog, ami csak az enyém, egyedi és világ életemen már nyomon kísér![]()
A jobb lábamon kívül, térdtől egészen a bokámig van rátetoválva a lábamra, hogy Barça.grefiti stílusú betűkkel, az felső része a betűknek gránátvörös, az alsó fele a betűknek kék színü.
Sot az sem,hogy ki miota Barca drukker,mert ez is gyakori tema(nem ittfcbarca0827 írta:Barcaádám írta:most ahogy nézegetem a képeket, eszembe jutott hogy ugye nem cink olyan szurkolónak lenni akinek alig van 'ereklyéje'?Rohadtul nem ettől függ. Nem az mutatja, hogy ki mekkora drukker, hogy hány darab bögréje van, vagy mittudomén.
Barcaádám írta:most ahogy nézegetem a képeket, eszembe jutott hogy ugye nem cink olyan szurkolónak lenni akinek alig van 'ereklyéje'?
Barcaádám írta:most ahogy nézegetem a képeket, eszembe jutott hogy ugye nem cink olyan szurkolónak lenni akinek alig van 'ereklyéje'?
majd csinálhatsz képet a tetoválásról:D én a vállamra szeretnék majd de majd csak késöb mert anyámék nem engednék meg.egy barca címert vagy pedig egy boixos noisos címert:DBobberto írta:Basszus... menny és mennyi fanatikus akik gyűjtögetik a tárgyakat![]()
Irigylem tőlüksajnos én még nem voltam Barcelonaban, de jövőre már szándékozom kilátogatni és akkor én is "bevásárolnék"
Nekem eddig csak 1 mezem van 1 sálam 2 baseball sapka, 2 könyv és rengeteg pószter a falamon. Tervezem én is, hogy gránátvörös-kék lesz a szobám színe+ szeretnék 1 címert is
Viszont van valami különleges dolog, ami csak az enyém, egyedi és világ életemen már nyomon kísér![]()
A jobb lábamon kívül, térdtől egészen a bokámig van rátetoválva a lábamra, hogy Barça.grefiti stílusú betűkkel, az felső része a betűknek gránátvörös, az alsó fele a betűknek kék színü.
#Neymar# írta:Ez nem semmi gyűjtemény lehetforcabarca10 írta:Sziasztok nekem a falomon van kb 70-80 barcelonás poszter,minden oldalon van poszter kivéve ahhol az ablakok vannak.És van egy polcom amin van 26 db különböző sál,14 db mez,3 db rövidnadrág,4 db baseball sapka,5 db téli sapka,5 db barcelonás könyv(messi,110 év 110 barca stb) 2 eredeti barcelona havi ujság,párna,2 db bögre,9 kulcstartó,tizenvalahány csuklópánt,3 pár csuklószorító,1 db hamutál,2 db barcelona CD indulókal és culé dalokkal(eredeti),2 db hütőmágnes,pénztárcák,képeslapok a nou campról,2 db törölköző,1 db iskolatáska,1 db tornazsák,1 db szatyor féleség,2 db barcelona zászló,5 db autoszászló,3 db mobildisz stb ennyi jutott eszembe de majd egyszer rászánom magam és lefényképezek mindent ami barcás.![]()
Ez nem semmi gyűjtemény lehetforcabarca10 írta:Sziasztok nekem a falomon van kb 70-80 barcelonás poszter,minden oldalon van poszter kivéve ahhol az ablakok vannak.És van egy polcom amin van 26 db különböző sál,14 db mez,3 db rövidnadrág,4 db baseball sapka,5 db téli sapka,5 db barcelonás könyv(messi,110 év 110 barca stb) 2 eredeti barcelona havi ujság,párna,2 db bögre,9 kulcstartó,tizenvalahány csuklópánt,3 pár csuklószorító,1 db hamutál,2 db barcelona CD indulókal és culé dalokkal(eredeti),2 db hütőmágnes,pénztárcák,képeslapok a nou campról,2 db törölköző,1 db iskolatáska,1 db tornazsák,1 db szatyor féleség,2 db barcelona zászló,5 db autoszászló,3 db mobildisz stb ennyi jutott eszembe de majd egyszer rászánom magam és lefényképezek mindent ami barcás.
Már látom...nem néztem meg alaposan...Latya írta:Egyik sem MÉS póló egyik a 2006os duplázásra készített a másik meg a 2009es triplázásra, ezekben ünnepeltek a játékosok, a pólók hátulján pedig a csapat tagjai vannak ráírva. Előbbit még pesten vettem anno másik pedig barcelonából van.
Szerk.: Köszi
Més pólót itthon vettél? Ha igen....hol lehet kapni?Latya írta:nekem tegnap lett végleges, bár még az ajtó festése, a lámpabúra és a Hungarian Barca Ultras póló kirakása még hátra van:
http://www.imagebam.com/image/90d05591644788
http://www.imagebam.com/image/ab2f9391644812
Nekem is vörös-kék a szobám, csak nekem falanként változik (meg a plafon nincs befestve)vargaakos írta: Holnap dobok még fel párat ha kíváncsiak vagytok. (Amúgy nem lesz benne sárga:)) Bögréről is volt szó majd holnap arról is dobok egy fotót.
Holnap dobok még fel párat ha kíváncsiak vagytok. (Amúgy nem lesz benne sárga:)) Bögréről is volt szó majd holnap arról is dobok egy fotót.csababarca írta:majd csinálsz még pár képet a szobádról?meg úgy egyik sarokból fényképezve,hogy milyen az összképvargaakos írta:Köszi lionel85.
Nekem is tele volt amúgy, de hidd el megéri leszedni. Még egy barcás sál lesz kifeszítve, de már csak jövő nyáron, mert mindjárt ősz és hordani kell.
Mert láttam a sárga színt is a falon.
Na szép,idegen tollakkal ékeskedsz):))::):Lionel85 írta:Ez csak egy netes kép nyugimargarin írta:Hopszala Lio:)
Ez nagyon szép,mi pénzt kértek érte?
Egyébként nekem a párnahuzatom nem négyzetalakú, hanem hosszúkás, de a lényeg hasonló. Árat nem tudok, mert karácsonyra volt, de a West Endben meglehet kérdezni a csajt.
Talán 12-13 körül láttam a Hervisbemargarin írta:
Hopszala Lio:)
Ez csak egy netes kép nyugimargarin írta:Hopszala Lio:)
Lionel85 írta:Nekem onnan van az ágynemű huzatom.margarin írta:Ha jól emlékszem,a Westend -ben van az alsó szinten egy ilyen ereklyés boltocska onnan származik.
Hasonló elképzeléssel: