Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No igen...Leomessi14 írta: Igen,tobbek kozott a Real Madrid es a roman kommentator szerint mi is....
Igen,tobbek kozott a Real Madrid es a roman kommentator szerint mi is....P.U.Y.O.L. írta:Igen erről már korábban volt valamikor szó. Nem nagy előrelépésLionel Kicsi Messi írta:Bruno Alves : Porto>>>Zenit
Porto megvált 1 jó játékostól!![]()
Pedig biztos volt komolyabb kérője vagy nem?
Igen erről már korábban volt valamikor szó. Nem nagy előrelépésLionel Kicsi Messi írta:Bruno Alves : Porto>>>Zenit
Porto megvált 1 jó játékostól!
Kjaer meg Wolfsburg.#Neymar# írta:Edinson Cavani-ról nincs semmi hír,nem találtam róla semmit,nemrég még az volt,hogy Kjaer-rel együtt mennek a Hotspur-be,de azóta Kjaer elment valahova,Cavani meg maradt..
Akkor bocs,tényleg eléggé le vagyok maradvaLM10 írta:Cavani már vagy 1-2 hete a Napoliba ment 17 millióért.
http://transfermarkt.de/de/edinson-cava ... 48280.html
Cavani már vagy 1-2 hete a Napoliba ment 17 millióért.#Neymar# írta:Edinson Cavani-ról nincs semmi hír,nem találtam róla semmit,nemrég még az volt,hogy Kjaer-rel együtt mennek a Hotspur-be,de azóta Kjaer elment valahova,Cavani meg maradt..
Na nem rossz erősítés a Villarreal védelmében is a legjobb volt,már a Madrid védelmére is ráfért az erősítés,jól járnak vele az tuti.lui1698 írta:Diego Godín (URU,védő)Atletico Madrid
Combosodik a matracos védelem.
Vhogy én ilyeneken nem tudok nevetni, de nem vagyunk egyformák.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fi ... lt-2039669
Szegény csávó....Bolatti odatette a csontot
a tavaly az én olvasatomban még nem a 2009/2010-es szezont jelenti, pontosan tudom, h Milito és Motta mikor igazoltak elsjd írta:
Tavaly Militoék nélkül nem sikerült. Ugyanis akkor már Milito és Motta is az Inter játékosa volt.
Ugyanakkor a Genoa már évek óta nagyon jól igazol, ennek előbb-utóbb eredményekben is meg kell látszódnia
Tavaly Militoék nélkül nem sikerült. Ugyanis akkor már Milito és Motta is az Inter játékosa volt.Fecooo írta:
ha visszaemlékeztek a Genoa minden évben az egyik legtöbbet költő klub mióta feljutottak, de nem hiszem, h pont most lehetne meg az áttörés, amikor tavaly Militoékkal se sikerült...
A Milan legnagyobb igazolása, hogy Favalli és Dida elment#Neymar# írta:Amúgy a Milan csak Sokratis-t és Yepes-t igazolta? Mert akkor elég karcsú lesz megint.
ha visszaemlékeztek a Genoa minden évben az egyik legtöbbet költő klub mióta feljutottak, de nem hiszem, h pont most lehetne meg az áttörés, amikor tavaly Militoékkal se sikerült... (azért Toni és D. Milito nem egy kategória...)ab1daL írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ge ... ol-2039685
Azért a Genoa komolyan gondolja a jövő évet.Eduardo, Veloso, Toni, Rudolf, és most Rafinha, plusz vannak ott nem rossz játékosok, főleg csatárok.
Én vártam volna egy triplát tőle búcsúzásulFernando írta:Artjoms Ridnevs
ZTELech Poznan (hétvégén még kettőt vágott a Rákóczinak)