Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
át tudod méretezni? (microsoft office picture manager-gel is át lehet)MQuC írta:Tud valaki készíteni, vagy csak adni, egy Piqué képet, ami kitehető?
kerestem pár képet, amit átméreteztem, nem tudok normális effekteket rakni rá, szóval ilyet ne kérjP.U.Y.O.L. írta:Igazából ez tetszett meg hirtelen, de bármilyen Puyolos ava jó lenne, persze, amit nem használ más.Messithebest írta:Már bocs,hogy beleszólok(mert ugye nem vagyok egy májsztró),de ebből akarsz avát?Ez nagyon pixeles kép,ebből aligha hiszem,hogy lehet.
Igazából ez tetszett meg hirtelen, de bármilyen Puyolos ava jó lenne, persze, amit nem használ más.Messithebest írta:Már bocs,hogy beleszólok(mert ugye nem vagyok egy májsztró),de ebből akarsz avát?Ez nagyon pixeles kép,ebből aligha hiszem,hogy lehet.
P.U.Y.O.L. írta:Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Tud valaki ebből a képből egy jó avát csinálni?
http://www.blaugranas.com/media/galeria ... 351888.jpg
Nagyon megköszönném!
1280x1024 felbontásban nem húzza szétMessithebest írta:davidvilla77 írta:csaNii' render-je eléggé széthúzza a fórumot![]()
Egyetértek![]()
davidvilla77 írta:csaNii' render-je eléggé széthúzza a fórumot![]()
Nálam semmi. Fájörfoksszal nyomulok és tökéletes minden.davidvilla77 írta:csaNii' render-je eléggé széthúzza a fórumot![]()
Szép lett nekem tetszik!Enjoy írta:Vélemények?
davidvilla77 írta:Unalom műve:
![]()
![]()
davidvilla77 írta:Unalom műve:
![]()
![]()
Katalán88 írta:
Nagyon szuperKatalán88 írta:
Ezt felhasználtam unalmamban:#Neymar# írta:
Erre nincs jelentkező?sjd írta:Valamelyik mester tudna nekem EBBŐL egy siget csinálni?
Előre is köszönöm