Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és mit akartak elindítani? fifa95öt? (bocs most a fifa-problémába nem ásom bele magam)zola8787 írta:
Én is hülyeségnek tartom/tartottam, de nem 1 ember írta, hogy a Fifa nem indul nekik. Adtak sokan tanácsokat és úgy se indult el nekik. Olvass bele a Fifa fórumba, ott írták.
Én is hülyeségnek tartom/tartottam, de nem 1 ember írta, hogy a Fifa nem indul nekik. Adtak sokan tanácsokat és úgy se indult el nekik. Olvass bele a Fifa fórumba, ott írták.barca99 írta:A Microsoft lassan leáll az XP hivatalos támogatásával, nem jönnek hozzá pl. biztosnági frissítések. Nem éri meg.zola8787 írta:A segítségeteket kérném, győzzetek meg, hogy miért lenne jó lecserélni a sima Xp-met Windows 7re, elég makacs vagyok ezen a téren, de mindenki mondja, hogy cseréljem le. Attól félek, hogy a játékok nem fognak menni rajta, mert sok helyen olvasom ezt a problémát. Segítsetek, hogy miért is jobb. Köszi szépen
A W7-nek semmi komoly baja nincs, nem hinném, hogy ne futnának rajta a játékok.Nem lenne benne logika. Max. régi játékoknál tudom elképzelni, de W7 alá van hivatalosan "XP-emulátor". Csekkold
Mondjuk ez tényleg érdekelne, milyen játék nem fut, meg hol írnak ilyeneket, mert első olvasásra elég nagy hülyeségnek hangzik...
Szerintünk meg rosszabb, és ha ez fikázás, akkor bocsánatLionel85 írta:Gyerekek, úgy kezdtem a hozzászólásomat, hogy SZERINTEM. Ez a szócska azt jelenti, hogy az én véleményem. az én véleményem pedig az, hogy jobb volt nekem a vista, mint az XP. Ezek után lehet fikázni..
A Microsoft lassan leáll az XP hivatalos támogatásával, nem jönnek hozzá pl. biztosnági frissítések. Nem éri meg.zola8787 írta:A segítségeteket kérném, győzzetek meg, hogy miért lenne jó lecserélni a sima Xp-met Windows 7re, elég makacs vagyok ezen a téren, de mindenki mondja, hogy cseréljem le. Attól félek, hogy a játékok nem fognak menni rajta, mert sok helyen olvasom ezt a problémát. Segítsetek, hogy miért is jobb. Köszi szépen
Azt mire érted, hogy az oprendszer gyorsabb? Kevesebb RAMot használ? Csak mert a win7 erőforrsáigényesebbLionel85 írta:Szerintem már most elavult az XP. A Vista, de főleg a W7 nagyságrendekkel jobb, mint az XP. Az XP az ezredforduló éveiben jó volt, de ma már sokkal gyorsabb oprendszerek vannak.
Nézd, előbb-utóbb váltani kell, így volt ez minden oprendszerrel, egy idő után az xp is elavult lesz.zola8787 írta: Csak szinte az összes haverom mondja, hogy cseréljem már le, azért kértelek titeket, hogy segítsetek ebben, de akkor marad az XP, köszi mindenkinek aki válaszolt.
Tudom, így nézve elég röhej amit írtam, kicsit üti egymást a kettőRobee írta:zola8787 írta:A segítségeteket kérném, győzzetek meg, hogy miért lenne jó lecserélni a sima Xp-met Windows 7re, elég makacs vagyok ezen a téren, de mindenki mondja, hogy cseréljem le. Attól félek, hogy a játékok nem fognak menni rajta, mert sok helyen olvasom ezt a problémát. Segítsetek, hogy miért is jobb. Köszi szépen SmileBocs, ez kihagyhatatlan voltzola8787 2 napja írta:Sima alap Xp-m van, nem fogom feltenni a 7et ezt ne is írjátok.szal nem is írom h rakd fel...
amúgy amit mondtak a folyamatleállítós cucc tleg segít
TESSÉKchonggy írta:A Recovery (Eminem) letöltésére létezik egy rendes hely?Ha igen,nyomjatok már egy kinket légyszi,mert én nem találok...
Ha le leehet róla tölteni,megfelel..Barca_10 írta:chonggy írta:A Recovery (Eminem) letöltésére létezik egy rendes hely?Ha igen,nyomjatok már egy kinket légyszi,mert én nem találok...
http://www.4shared.com/file/9jV0-YXQ/Em ... _2010_.htm
Ezt találtam,nem tudom megfelel-e.
chonggy írta:A Recovery (Eminem) letöltésére létezik egy rendes hely?Ha igen,nyomjatok már egy kinket légyszi,mert én nem találok...
zola8787 írta:A segítségeteket kérném, győzzetek meg, hogy miért lenne jó lecserélni a sima Xp-met Windows 7re, elég makacs vagyok ezen a téren, de mindenki mondja, hogy cseréljem le. Attól félek, hogy a játékok nem fognak menni rajta, mert sok helyen olvasom ezt a problémát. Segítsetek, hogy miért is jobb. Köszi szépen Smile
Bocs, ez kihagyhatatlan voltzola8787 2 napja írta:Sima alap Xp-m van, nem fogom feltenni a 7et ezt ne is írjátok.
Szerintem ne cseréld le. Na meggyőztelek?zola8787 írta:A segítségeteket kérném, győzzetek meg, hogy miért lenne jó lecserélni a sima Xp-met Windows 7re, elég makacs vagyok ezen a téren, de mindenki mondja, hogy cseréljem le. Attól félek, hogy a játékok nem fognak menni rajta, mert sok helyen olvasom ezt a problémát. Segítsetek, hogy miért is jobb. Köszi szépen
Csak hogy forgassam benned a kést,most kb.a feléért olyat tudsz venni amiCapon írta:..Sajna a végét járja csak nincs szívem kidobni és újat venni mert horribilis pénzért vettem anno (80ropi volt) kb 5 éve.
A Footballworld-ben nincs most semmi akció hétvégén voltam,én a Sever-ben vettem jó csukát,ott is megnézheted ha gondolodge3yra írta:Valaki nem tud kecskeméten valami üzletet,ahol stoplis cipőt lehet venni és lehetőleg van valami akció is most(vagy valaki tudja-e,hogy van-e valami akció footballworldben)
Holnap megyek kecskemét-fradira és akkor,ha már ott vagyok veszek valami cipőt edzésre.
Előre is kösz a válaszokat.