Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Senna nekem is nagyon tetszene. Intelligens játékos, nem favágó, jól megértené magát Xaviékkal is, és ahogy mondtad, tényleg olcsó is. Én szívesen elnézném őt a csapatban.Barca_10 írta:Sanama írta:Szerintem Pirlo nem lenne rossz ötlet...1-2évre tökéletes lenne szerintem Xavi mögé, még jönne Senna és olcsón,okosan letudnánk a középpályát.
Egyébként megnéztem most "csak" 31 éves,azt hittem már 33körül jár.
Pirlot nem hiszem,hogy elengedné a Milan.De Xavi mögé tényleg tökéletes lenne,csak erről nem is merült fel semmilyen hír..pedig tavaly néztem a Milan-meccseit és azt lehetett látni,hogy Pirlo(Ronaldinhoval egyetemben) már csak szurkol Ambrosininek védekezésben,de még mindig képes "forintos" labdákat adni.
Sennáról pedig már volt szó.Szerintem is jó lenne Busi mögé és még olcsó is lenne.
Sanama írta:Szerintem Pirlo nem lenne rossz ötlet...1-2évre tökéletes lenne szerintem Xavi mögé, még jönne Senna és olcsón,okosan letudnánk a középpályát.
Egyébként megnéztem most "csak" 31 éves,azt hittem már 33körül jár.
Szerintem sem kell senkit venni. Max egy védekező kp-t a padra. Én bízok Jonathanékba. Bartomeu is megmondta, hogy először az Atleticből néznek alkalmas játékosokat, utána a piac. Jobb mint venni megint egy Hlebet.Rivaldo11 írta:Mondjuk azt nem értem, mi ez a hirtelen Arteta mánia. A gyerek 28(?) éves korára sem tudott kitörni a középszerűségből, azon túl, hogy az Evertonban tuti helye van. Egy raklapnyi alkalmasabb középpályás lenne nála ( Banega, Özil, Makoun, Zokora, J.Martinez, Annan) nem beszélve a már itt lévő Hlebről, és a fiatalokról.
Ne vásároljunk ész nélkül, abból nem sül ki semmi jó.
Csakhogy Yaya akart elmenni, Pep max abban hibázott, hogy keveset játszatta szezon közben.daffy írta:szerintem nem vesztek senkit,mert azzal pep beismerné,hogy hibázott yaya eladásával. fabregas nem jött,azt kellett mondania h nem baj,megoldják a fiatalok(teszem hozzá,lehet h igaza van és megoldják)
Itt a pont! Én Dos Santosba látok többet de ez elfogultság is lehet. Képesek lesznek megoldani!P.U.Y.O.L. írta:Thiago, JdS! Persze lehet, hogy csak én vagyok ennyire elvakult...Attika 25 írta: Miért? Tudtál volna nála jobb megoldást? Azt ne mond,hogy Özil,mert leesek a székről
Remélem jövőre egyáltalán nem is lesz téma Fabregas. Amihez az kellene hogy JDS és Thiago bejátsszák magukat a csapatba.Tehetségük meg van hozzá remélem kellő is bizalmat kapnak.Attika 25 írta:Mondjuk ha jövőre jön Cesc akkor felesleges bárkit is idehozni egy évre,ez tény.
Jó, akkor ÖzilAttika 25 írta: Ok,de én már túlvagyok rajta,szóval úgy értettem,hogy Cesc után,bár szerintem te is értetted
Ok,de én már túlvagyok rajta,szóval úgy értettem,hogy Cesc után,bár szerintem te is értettedsjd írta:FabregasAttika 25 írta: Miért? Tudtál volna nála jobb megoldást? Azt ne mond,hogy Özil,mert leesek a székről
FabregasAttika 25 írta: Miért? Tudtál volna nála jobb megoldást? Azt ne mond,hogy Özil,mert leesek a székről
Thiago, JdS! Persze lehet, hogy csak én vagyok ennyire elvakult...Attika 25 írta: Miért? Tudtál volna nála jobb megoldást? Azt ne mond,hogy Özil,mert leesek a székről
Miért? Tudtál volna nála jobb megoldást? Azt ne mond,hogy Özil,mert leesek a székrőlkilibarca írta:hála az égnek...nahjolvan írta:Arteta 5 évvel hosszabbított az Evertonnal...![]()
forrás: NSO
Inkább tartottuk volna itt őket akaratuk ellenére? Mind a ketten több játéklehetőségre vágytak, amit Pep nem tudott megígérni nekik. Nincs mit túlbonyolítani ezen.honda25 írta:A keret szűk, minek kellett elengedni két olyan játékost, mint Touré és Marquez.
Teljes mértékig egyetértek! Hasonló dolgokat már én is leírtam korábban. Nem értem, hogy sokan miért félnek ennyire a fiataloktól, hisz ránk jellemző, hogy kineveljük a sztárokat. Szvsz Thiago és JdS is sokkal jobban mozog, mint pl. Iniesta ennyi idősen. Középső védő "csak" 3 van????? Milito ott van első számú cserének, ha meg valamiért egyszerre kéne pótolni a Puyol-Piqué kettőst, akkor számtalan tehetségünk van oda, akik már készen állnak a bevetésre. Én is úgy gondolom, hogy már csak egy csere vkp-t kéne igazolni. Ezt is sokszor leírtam, így nem meglepetés, hogy Sennának örülnék a legjobban, de más alternatívával is megelégednék, amennyiben hasonló kvalitású, (megközelítőleg) mint Senna és nem fiatal+tűri a padot...ElBartimaeus írta:...