Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem voltak elégedetlenkedő hangok a játékostársaktól?messideco írta:Új játékot kezdtem a portugál válogatottélén. Az első tevékenységem az volt, hogy elvettem CR-től a csk-karszalagot és átadtam Deconak, a helyettese maradt Ricardo Carvalho. Most épp a görögök ellen jön egy barátságos meccs.
Nekem nincsenek ilyen mappák de megcsináltam őket és beraktam az Eventset. Nem lett jó. Megpróbálom egy gyengébb magyarítással.Tofi írta:Hello!
Gondolom Magyarosítottad! én ugy csináltam hogy az update mappájába megcsináltam a magyarositás lépéseit, szoval ezt: events.cfg filet az FM2010 \Data\Updates\Update-1010\Data\events\ és a\Data\Updates\Update-1020\Data\events\ könyvtáraiba, csak nekem 1.3as patch van és oda is bemásolta és megoldódottremélem tudtam segíteni
Hello!MessiFan írta:Error in match events configuration file on line (itt van egy szám és ahányzor okézom le annál több lesz), No text was found for event.
Ezt írja ki ahányszor csak be akarom tölteni a mentést. Egy ideig tölt aztán kihozza. Nem lehet kilépni belőle. Valaki tud rá megoldást?
Te aztán bekeményítettél.A keretben azért bentvan CR?messideco írta:Új játékot kezdtem a portugál válogatottélén. Az első tevékenységem az volt, hogy elvettem CR-től a csk-karszalagot és átadtam Deconak, a helyettese maradt Ricardo Carvalho. Most épp a görögök ellen jön egy barátságos meccs.
Épp tegnap kezdtem egy mentést a Milannal (1.3-as patch + legújabb transzfercsomag), és őszintén szólva nem igazán találtam leigazolható, és tehetséges olasz védőket. Kb. 2 ember van akit tudok ajánlani, az egyik egy balhátvéd, Criscito (tőlem 22-t millát kértek, mivel rivális klub a Genoa, de Arsenalnak 8-ért odaadták), a másik pedig egy mindkét oldalon, de főleg jobbon bevethető hátvéd, Santon (Inter), de ő valószínűleg drága lenne.Perrero írta:ha 10.3as patched van akkor Caceres 3,8 miska, henrique 1,8. Diakité lazioból 1,8-3 még a rómába is, Burdisso szintén transfer list... Diakité nálam Lazioba 7,5-8as átlagot nyomottalbicelesteX írta:Köszi!Úgy néz ki működik minden.Bár néha csinál olyat,hogy leáll se szó se beszéd és megjelenik egy hibaüzenet,hogy javíthatatlan hiba történt stb.Feltettem ezt az editort is,van benn,hogy lehet játékost (csúnyán mondva) csinálni vagy klónozni?Az hogy van?A Romaval kezdtem egy idényt,kellene egy pár értelmes védő lehetőleg olasz tudtok ajánlani?
szerk.: tudom, hogy nem olaszok. Joe Cole ingyen vihető ha 10.3as peccsed van
Mindenképp érdemes. Ha úgy csinálod, ahogy itt le van írva, akkor működnie kell tökéletesen.albicelesteX írta:Köszi!!Meg van!
Szerk.:A Magyarosítást érdemes feltenni?Én olyanokat hallottam meg olvastam,hogy az kicseszik vele és valamiért nem működik vele a játék.
Megcsináltam csak valamiért nem tölti.Perrero írta:fm-base.co.uk regelsz és töltöd, vagy onlinefm.hualbicelesteX írta:Poldi!Olyasmire gondolsz mint a modifier volt?Engem is érdekelne,hogy a 10-es FM-hez van e?!
Hát én az eredetit nem próbáltam, de ez egy nagyon jó editor, régebben sokat szórakoztam vele.messideco írta:VanalbicelesteX írta:Poldi!Olyasmire gondolsz mint a modifier volt?Engem is érdekelne,hogy a 10-es FM-hez van e?!Én is azzal bütykölök most. A program filesban van, valaki már leírta.
A legújabb patch a 10.3.0-ás, ami már tartalmazza a februári transzfereket, én ezt ajánlom (elég csak ezt telepíteni, nem kellenek az előző verziók). De ha még frissebb fm-el akarsz játszani, akkor javaslom, hogy regisztrálj az fm-base.co.uk-n, és töltsd le a legújabb transzfercsomagot innen.albicelesteX írta:FM10-hez melyik patch-et használjam?Vagy az hogy van mindent futassam le?
Próbáld ezt.forlán10 írta:bocsi, de most töltöm le FM 09-t és 99,9%után nem jön le. Mit tegyek. utorrenten
Először is, ne reklámozd egy nyilvános fórumon h torrentezel (minimum elvárás a sárga)forlán10 írta:bocsi, de most töltöm le FM 09-t és 99,9%után nem jön le. Mit tegyek. utorrenten