Élő közvetítések
na meg van egy oldalal viszáb köszi
- ab1daL
- Director del Fútbol
Madárfészek stadionban.House írta:Hol van ez a meccs pontosan? Emlékeztet a pálya állapota a 2008as Nigéria - Argentína olimpiai döntőjére..
http://soccerjumbo-oo.blogspot.com/2009 ... nel-1.htmlS.Doyle írta:detabarca hol van az a link nem találom?

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
messit hozzuk már le már csak botladozik
-
- Entrenador del Barça
Hol van ez a meccs pontosan? Emlékeztet a pálya állapota a 2008as Nigéria - Argentína olimpiai döntőjére..
http://soccerjumbo-oo.blogspot.com/2009 ... nel-1.htmlS.Doyle írta:detabarca hol van az a link nem találom?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára House 2010.08.08. 14:40:39-kor.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

detabarca hol van az a link nem találom?
nagyon jó meccs
pintot behozták a meccsbe, most bánhatják

Koszi...Hat Adrianoval idaig megvagyok elegedve..no meg J .dos Santossal is...jok ezek a fiatalok..nagyonvargaakos írta:Adriano gólpassz, Nolito gólsalvatore írta:a masodik golt ki adta??lemaradtam rola
micsoda éles szemű asszisztens! alig 1 m-rel volt hátrébb a Barca játékos és mégis befújta a lest 

ADRIANOOOO megint mekkora gólpassz értékű indítás, a vak partjelző meg beinti.
Vak ez a partjelző? Ez hol volt les?

A kinai edző nike ingje nem semmi.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nolito, közben Messi kidönti a kapufátsalvatore írta:a masodik golt ki adta??lemaradtam rola

na de miért egy szántóföldön rendezik a meccset?
nagyon gáz ez a gyep, pedig ha jol tudom egész évben üres a madárfészek, se meccset se koncerteket nem rendeznek rajta...
nagyon gáz ez a gyep, pedig ha jol tudom egész évben üres a madárfészek, se meccset se koncerteket nem rendeznek rajta...
Nah Messi talán belejön,Adrianonak viszont nem kell,mert eddig nagyon megy neki,ha a bajnoki szezonban is így tudja majd tolni,akkor kijelnthető hogy nagyon nagy igazolás!
a masodik golt ki adta??lemaradtam rola 

Kapupha

- levproff
- Director del Fútbol
Szerintem hangosabban, nem hallja!S.Agüero írta:Messi passzolj! Önző vagy!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!