Élő közvetítések
ez már az igazi ibrakadabra volt
végét megpörgettük
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
IBRAAAAAAAAA ----

Ibra egyre jobban tetszik idén,Messi-vel,Villa-val parádés lesz,ez a gól is gyönyörű volt 

góóóóóól igazi Henrys találat Ibrától 

IIIIIIIBBBBBBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAA 

sokakban megvan a tehetség de fejben csak JDS és egyre inkább úgy tűnik Benja tart ott hogy a nagy csapatban játsszon.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ezaz spori, gratulálok. Gyönyörűen megakasztottál egy támadást, ráadásul Ibra sárgát kap...
Hihetetlenül magas a színvonal, mind a pálya, mind a meccs, mind a játékvezetés terén... Ha Ibra nem játszana, már régkinyomtam volna a 2. félidőt... 

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

nem tudom nezni a meccset csak arra lennek kivancsi h adriano hogy jatszott ill. Milyen posztokon??nem csak ma de a korbbi meccseken???jol teljesitett???
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
tényleg jó megy Ibrának ma...csak tartson ki ez a forma a szezon végeig 

ÉÉÉS Milito a CSK! 

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Végre látom Ibrát élni. Most is szépen levette, megcsinált egy cselt(!) aztan átívelte a társhoz. Meg sokat visszajön labdáért, fut, a középpályán is pár perce szép cseleket csinált. ezeket hiányoltam.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát igen. Csak az a baj, hogy szegénynek nincs társa. Két passz után már eladják a fiúk, vagy rosszul veszik át - talán kicsit túlzok.LM10 írta:Jó látni Ibra játékát. Nagyon sokat MOZOG, amit sokan hiányoltunk tavaly.

szerk: Na erről beeszéltem. Átvaszi, csel, gyönyörű passz, aztán vége a támadásnak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.08.08. 15:41:40-kor.
Elég csapkodó lett a játék :S
Zöldmezes barátunk nem tudom kivel szépen felszántották a földet. Lehet elültetni a rizsmagokat