Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
LM10
Director del Fútbol

2010.08.09. 18:19:53

sjd írta:
LM10 írta:
Ez most hogy jött ki, vagy mire írtad? :oops: :D
Özilnek egy év van hátra a szerződéséből
Jaaa. Hát asszem Samunak 20 körül volt az értéke anno. De nyilván így csak csak 8 millával jobb ezek szerint Eto'o mint Özil(ami persze nem igaz).

Ez azért van szvsz, mert Samu már a pálya futása vége felé van, Özil pedig a VB nagy "felfedezettje" és ő az új német csodagyerek. De ha tényleg komolyan gondoljuk, akkor a 12 milla nem sok érte.(főleg ha Hlebet 10-ért elpasszoljuk)
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.09. 18:18:27

Tocy írta:Szkeptikus: Csak a Villás részre reagálnék: Amikor egyedül játszott elöl, akkor egy fokkal halványabb volt, kényszerítőkben szépen résztvett de nem tudott villanni, amikor Torres is fent volt, akkor a bal oldalon, pontosan azon a helyen ahol nálunk Henry játszott. Folyamatos fenyegetés volt, minden megindulásában benne volt a veszély. Az ő helye az a poszt ebben a csapatban.
Részben egyet értek,részben nem. Szerintem a 2csatáros játék és a Barca játéka nem uaz. Villa nálunk inkább lenne szélen,mint a válogatottban. Másrészről nem lehet tőle olyan játékot elvárni,mint Messitő,R10től anno vagy Riberytől,Robbentől,Robinhotól,Silvatól,stb.
Azt pedig nem szeretném,ha emiatt váltana a stílusán a csapat.

Kissge87: Szerintem régebb óta,mint te :lol:
Egyébként Henry nem csak csapatot és országot,játékstílust,stb. váltott,hanem posztot is. Emellett mindenki elmegy előszeretettel. Pedig nem kéne. Ibra pedig még így is alulmúlta a franciát. Henry pedig egyébként a 3 szezonjából egyben volt jó,amikor az egész csapat az volt. Neki is túl sok volt a váltás,Ibrának is az. remélem érted a lényeget. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szkeptikus06 2010.08.09. 18:23:33-kor.
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.09. 18:16:35

LM10 írta:
Özilnek egy év van hátra a szerződéséből
LM10
Director del Fútbol

2010.08.09. 18:15:28

Fecooo írta:az a vicces, h anno Samunál az értékét max 10-re tették, mivel egy év volt hátra a szerződéséből, pedig egy 2x bl-győztes, legutolsó szezonjában 36 gólt elérő támadóról volt szó... eszeveszetten növekednek az árak, annyira jó, h van egy Pérez és egy manszursejk, annyira jót tett a focinak az ő megjelenésük.... :roll:
( Abrát már nem említem, ott változott a helyzet, mióta az asszony megszabadította a vagyona felétől...)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.09. 18:13:14

az a vicces, h anno Samunál az értékét max 10-re tették, mivel egy év volt hátra a szerződéséből, pedig egy 2x bl-győztes, legutolsó szezonjában 36 gólt elérő támadóról volt szó... eszeveszetten növekednek az árak, annyira jó, h van egy Pérez és egy manszursejk, annyira jót tett a focinak az ő megjelenésük.... :roll:
( Abrát már nem említem, ott változott a helyzet, mióta az asszony megszabadította a vagyona felétől...)

egyébként, HA IGAZ a hír, akkor sem értem mi szükség van rá... jövőre 100000%, h megint teperni fognak Cescért, közben arról van szó, h két fiatal kp-s is felkerül az első csapathoz... jövőre hányan fognak padozni a kp-ról? Cesc nagy eséllyel Xavi helyét fogja majd vmikor átvenni, szóval ha most elhozatja Pep Özilt, akkor az lenne a racionális döntés, h jövőre Cesc még csak szóba se kerüljön...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.08.09. 18:19:10-kor.
messi70
Jugador del Barça

2010.08.09. 18:11:45

LM10 írta:
sjd írta:
aure írta:Még csak pletyka, de gondoltam linkelem:
http://barcanoticias.blog.hu/2010/08/09 ... r_a_barcae
Azért azt ők se gondolták komlyan h Pep megkérdezése nélkül megegyeznek a Werderrel meg Özillel...
Ne haragudj, de ezt teljesen feleleges volt linkelni
A SPORT szerint pedig kimondottan Guardiola is támogatja az üzletet, és 12-15 között el is hozható.
Az elmundo es a sport is azt irja nem lenne rossz!!!
Kissge87
Barça B

2010.08.09. 18:11:04

szkeptikus06 írta:
Ibra nem ebbe a csapatba való,ezt már az előző szezonban is bizonyította.
szkeptikus06 csak egy kérdésem lenne hozzád! Mióta vagy Barca szurkoló???? Arra emlékszel, hogy Titi első szezonjában milyen "jó volt"???
Ő sem ütötte meg a tőle elvárt szintet, neki is kellett idő a beilleszkedéshez, ja és Ibra ilyen "rosszul" játszva is megrúgta a maga 16 gólját és holtversenyben 5. lett Forlan-nal egyetemben! Titi első idényében 30 meccsen 12 gólt rúgott a spanyol bajnokságban (Ibra 29/16)
És ezek csak a puszta számok!!!
LM10
Director del Fútbol

2010.08.09. 18:05:22

sjd írta:
Azért azt ők se gondolták komlyan h Pep megkérdezése nélkül megegyeznek a Werderrel meg Özillel...
A SPORT szerint pedig kimondottan Guardiola is támogatja az üzletet, és 12-15 között el is hozható.
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.09. 18:03:57

aure
Barça B

2010.08.09. 17:55:00

Még csak pletyka, de gondoltam linkelem:
xavi12
Barça B
Kapcsolat:

2010.08.09. 17:55:00

Nicsak állitólag már csak Pep Guardiola beleegyezése kell ahhoz hogy Özil a barcelonába igazoljon az ára állitólag 12-15 millió között lesz! -ennek örülök!!! -ennyiért megérte
SZILIandBARCA
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.09. 17:13:38

Ja és ha ez Hlebes hír igaz, annak én nagyon örülnék. Pep nem számol vele, innentől kezdve nincs itt helye. Jonathanra viszont nagyon kíváncsi leszek, engem nagyon meggyőzött eddig. Óriási tehetség, én rá merném bízni a középpályát.
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.09. 16:50:07

Szkeptikus: Csak a Villás részre reagálnék: Amikor egyedül játszott elöl, akkor egy fokkal halványabb volt, kényszerítőkben szépen résztvett de nem tudott villanni, amikor Torres is fent volt, akkor a bal oldalon, pontosan azon a helyen ahol nálunk Henry játszott. Folyamatos fenyegetés volt, minden megindulásában benne volt a veszély. Az ő helye az a poszt ebben a csapatban.
LM10
Director del Fútbol

2010.08.09. 16:06:26

A SPORT szerint Hleb 10 millióért a Liverpoolban köthet ki. Szerintem ez mind nekünk, mind a Poolnak, mind pedig Hlebnek jó üzlet lenne.

Az is ma jelent meg, hogy Guardiola 4. középső védőnek a Fontás,Muniesa,Sergi Gomez 3-asból válogathat majd.

Középpálya is lezárulhatna szvsz. Én azt sem tartom kizártnak, hogy dos Santos fent ragad, és Thiago is sok szerepet fog kapni.
baas11
Entrenador del Barça

2010.08.09. 15:55:59

A védelem és a támadósor azt hiszem teljesen rendben van...a kettő közt viszont akadhatnak gondok, a Xavi -Busquets-Iniesta trió az alap ez ok...utána viszont soványak a lehetőségek még akkor is ha Xavi szerencsére viszonylag ritkán sérül bár akkor általában nagyon,Busquets "sebehetetlen" minden tekintetben és ugye Iniesta akit faragnak rendesen hisz ő az aki leginkább "előre" felé játszik,ütközik .....

Fabregas ugye kilőve,Hleb nem játszik így marad Keita és esetleg egy fiatal aki bevethető... na most az előbbi inkább ilyen fegyelmezett,taktikai "pót" játékos mert igazából se a támadósorban se egyedüli vkp-ként nem túl megbízható....Thiago és JDS nagy reménységek és nagyszerű játékosok de velük még azért óvatosan kell -majd-bánni ami a mércét és az elvárásokat illeti így pláne az első évben,de hát tudjuk h "pechjükre" a léc nagyon magasan van minden évben....

Ergo,nincs megnyugtató cserénk például egy BL 8ad döntőre,ahol ugye rengeteget számít h épp aznap h tudsz kiállni (lásd.Arsenal tavaly) és ez már könnyen elég is a búcsúhoz...hisz itt már ha a 2 meccsből 1-t elrontasz-ahogy mi is az Inter ellen vagy a Real Lyon-ban az MU Münchenben...- pokoli nehéz javítani...

Remélem az egyik fiatalt mindenképp felhozzuk,bajnokira kupa meccsekre ahol sokat fejlődhetnek....közép hosszú távon igazi "kincsek"
Én Senna-nak nagyon örülnék, kiváló igazolás lenne az "öreg" aki amellett h rutinos és remek védekező középpályás iszonyat távoli bombái vannak
ami ugye nálunk általában hiánycikk. Busquets,Senna,Keita elég kell h legyen egy alapvetően orrnehéz csapatban !

Kell egy belső védő amiből inkább egyel több legyen mint kevesebb egyrészt gyorsan "kopnak" a posztból is adódóan,sárga lap,válogatott meccsek,tizik,kiállítás,eltiltás,sérülés,stb....ráadásul ez egy nagyon kényes poszt szinte külön szakma,ide ne lehet csak úgy beugrani szélső védő vagy középpályás ként pláne nem Eric barátunknak,itt tényleg nem lehet hibázni....:)Ez akár saját bázisból is megoldható nem kell feltétlenül igazolni !

De a nagy kérdés ugye még mindig XAvi és Iniesta ??
-Banega:remek,de rá nagyobb szükség van Valencia-ban...jó helyen van ott
-Özil: passz, ugye 2-3 hónapja még a kutyát nem érdekelte h ki ő (tiszt.kiv),kicsit ilyen divat játékos lett a VB után ,nálam valahol Thiago és Hleb között van a srác mint tapasztalat és játéktudás terén....
szóval ez jó kérdés marad,az érzésem h inkább várunk 1 évet Fabregasra(aki szinte tökéletes lenne ide) és "bevállaljuk" ezt a szezont ezzel a rizikóval...és egy fiatallal ?!
Nálam még mindig Diego lenne a favorit :)...de sajnos már játszott a BL selejtben !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.09. 14:58:45

Tehetséges ez a Banega az biztos, de azért nem teljesen 100-as a tag. Sokszor gurul nála is az a bizonyos gyógyszer.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.09. 14:53:04

Barca_10 írta:Azért azt megkérdezném,hogy hol voltak Ibra kritikusai amikor ősszel sorra nyerte nekünk a meccseket?Amikor Messinek nem ment a játék?Megkockáztatom,hogy ősszel ha nem is volt a csapat legjobbja,de a legjobbak között volt.A tavasz meg nem sikerült úgy neki ahogy szerette,szerettük volna,de ettől függetlenül még nem kéne temetni.
Ez mit keres itt az igazolások között???

Benega ugye az argentin srác? Láttam már tőle egy két szép megmozdulást de mindig szkeptikus vagyok a fiatal tehetségekkel. Nem feltétlen fiatalokat kéne vennünk. Fiatalokat kitermeli magának a klub, én inkább egy rutinosabb játékosban gondolkoznék.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.09. 12:21:41

Azért azt megkérdezném,hogy hol voltak Ibra kritikusai amikor ősszel sorra nyerte nekünk a meccseket?Amikor Messinek nem ment a játék?Megkockáztatom,hogy ősszel ha nem is volt a csapat legjobbja,de a legjobbak között volt.A tavasz meg nem sikerült úgy neki ahogy szerette,szerettük volna,de ettől függetlenül még nem kéne temetni.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.09. 12:12:32

Azért Sánchezt egylapon említeni Olgeuer-rel? Enyhén túlzás. Tény, hogy voltak rossz meccsei mikor nálunk volt egy idényt, vagyis a nagycsapatnál, de szerintem voltak egész jók is. Több poszton bevethető, igaz egyiken sem üti meg a várt vagy kívánt szintet. Jót tett neki a kölcsönszerződés tavaly, mert szerintem a felkészülési meccseken semmi gond nem volt vele, elég jól játszott, igaz ott nem nagy kunszt. Én csak kölcsönbe adnám még egy évet, +max vásárlási opcióval, de el még nem.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.09. 12:09:18

Attika 25 írta:szkeptikus06:

Honnan tudod,hogy JDS mire képes vkp poszton?Eddig nem is játszott ott,a felkészülés alatt meg finoman szólva is nagyon meggyőző volt ezen a poszton. Elnézve a spanyol bajnokság erejét 2-3 csapatot kivéve a komplett liga ellen otthon és idegenben is bátran ki lehetne állni JDS-el.A BL érdemi dolgai meg úgyis csak februártól kezdődnek,addig meg sok minden lehet,szóval én már nem érzem úgy,hogy mindenképp kell egy vkp.

Középhátvéd szerintem nem fog jönni. Ha kellene akkor nem adtuk volna el csiga-t (tudom a hivatalos verzio pénzhiány volt,de ha annyira kellett volna megoldjuk máshogy),na meg milyen érdekes,pont egy khv-t fog felhozni Pep a fiatalok közül,azt hiszem ezt nem kell magyarázni.

Egy kreativ középpályás viszont nem ártana. Bár nem vagyok oda Özil-ért,de jó áron akár jöhetne is.

Azt meg végképp nem értem,hogy miért szidod ilyen szinten Ibra-t. Néztél te felkészülési meccseket vagy csak a levegőbe pufogtatsz?Vagy egyáltalán nézted a foci vb-t?Gondolom nem,mert akkor nem irnál ilyen baromságokat Villa-val kapcsolatban,aki szélen sokkal jobb és meggyőzőbb volt mint középen.
JDS nem vkp és nem sűrűn lesz jó azon a poszton. A 3 felkészülési meccsen pedig olyan szintű csapatokkal játszottunk,amelyek a spanyol 2. vagy 3. ligába valóak,ebből nem sűrűn lehet kiindulni. a helyzet szimplán az,hogy kp-ra egyedül Keita maradt a felkészülésre a keretből,és ha ő nem kezd,akkor valakinek kell vkp-t is játszani... Ez esetleg nem jutott másnak eszébe??? Egyébként jó,hogy árnyaltan azért bevallod,hogy egy komoly csapat ellen nagyon kevés lenne. Ezért érdemes vt a többit leírni
:lol:

Azt én sem állítottam,hogy jönni fog kh és azt is leírtam,h Pep felhoz egy fiatalt a posztra. Elolvastad Te egyáltalán,amit írtam,vagy csak szimplán vitatkozol? Mert én csak azt feszegettem,hogy jó lenne ha jönne,de azt nem írtam,hogy jönni is fog.

Ibra nem ebbe a csapatba való,ezt már az előző szezonban is bizonyította. Nincs a csapat hasznára,csak üres ígérgetés megy,mint az Inter elleni meccs előtt,ahol aztán végig sétálgatott,egyszer nem indult labdát szerezni. Lassú,körülményes,nem a mi játékrendszerünkbe való.
A felkészülési meccseken meg betalált egy szedett-vedett koreai ligaválogatottnak meg egy kínai csapatnak. Mondhatom fantasztikus teljesítmény,le vagyok nyűgözve, ezzel a teljesítménnyel bármelyik komoly csapatnak gondot fog okozni :lol: Ne legyünk már röhejesek.

A VB-t meg láttam. Nem néztem,mint egyesek,hanem láttam. Többnyire Villa egyedül játszott csatárt,úgy pedig elképzelhetetlen,hogy szélsőt játsszon Iniesta és Pedro mellett. Ha pedig ott volt Torres,akkor jobbára ketten voltak előrébb és nem hárman,mint a Barcában. Úgyhogy megint előbb írsz,mint gondolkozol.

OFF: gyuri03: Bámulatos mennyire hozzáértő módon válaszolsz. A kutyám értelmesebb nálad.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.09. 11:20:49

A rendszeres hozzászólók tudhatják, hogy nálam -ha nem jön Fabregas-mindenképp Banega lenne a megoldás. De az Ő neve még csak pletykaszinten sem merült fel eddig sajnos. A Valencia kövi szezonja rajta áll vagy bukik szerintem ( itt azt értem, eléri-e a 4. helyet a meggyengült csapat), ráadásul nem biztos, hogy Villa, Silva, és Zsigics után tőle is megválnának.
Özilben látok fantáziát, de Ő egy sorral feljebb játszik annál, ahol igazán szükségünk lenne egy kp-ra. Ha ennek ellenére reális áron jönne, nem bánnám. Ár/érték arányban azonban továbbra is Marcos Senna nálam a favorit. Sokszor leírtam már, hogy miért, most csak egy adalék: Ha jövőre tényleg jön Fabregas (és ezt megerősítheti a hír, miszerint Wenger nem tuti, hogy meghosszabbítja jövő nyáron lejáró szerződését, azaz valóban kérhette arra Cescet, hogy maradjon vele még egy utolsó évet), Senna jelenléte nem vet fel majd megoldandó problémákat.
A balul sült 4 igazolásból (Hleb, Henrique, Cáceres, Keirrison) pedig remélem az uru srác kap még egy lehetőséget. Ez meg is oldhatná a gondokat hátul.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gyuri03
Jugador d'estrella

2010.08.09. 10:46:56

fanbarca írta:Tény, Sánchezt el kell adni, 1 millió sokat segíthetne ....

A másik dolog, hogy meg kéne vásárolni Banegát, szerintem ha kipengetnénk érte 20 milliót, sokat segítene, és megoldaná a vkp és az írányító posztot is ...
Szerintem is jó ötlet Banega jó kis játékos :wink:
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.08.09. 10:45:04

Tény, Sánchezt el kell adni, 1 millió sokat segíthetne ....

A másik dolog, hogy meg kéne vásárolni Banegát, szerintem ha kipengetnénk érte 20 milliót, sokat segítene, és megoldaná a vkp és az írányító posztot is ...
més que un club
noname
Llegenda del Barça

2010.08.09. 10:22:43

messideco írta:
noname írta:Remélem a Levante kipenget 1 millát hamar és megszabadulunk Victor Sancheztől. Az az ember amikor itt játszott, már szinte Olegueri szinte "emelkedett" a szememben.
Hát az első szezonja tényleg nem volt valami fényes...De most a felkészülési meccseken talán jobban játszott valamivel, gólokat is szerzett. Talán az lehetett a probléma, hogy Guardiola főleg jobbhátvédként játszatta. Az előszezonban pedig a középpályán játszott, ha jól láttam.
Nem nem jobbhátvédként játszatta. Tény, hogy ott is játszott, de elsősorban középpályásként számolt vele Pep, mégpedig Kp-n játszott védekező, osztogató és támadó kp-t is és mind3 szerepkörben csúnyán megbukott. Lehet h most a baromi acélos pekingiek és koreaiak elle tűrhető teljesítményt nyújt, de ez csak azért van mert még komolyabb ellenféllel nem játszottunk. VS-nek több nagy problémája volt, amikor itt játszott:
1. rengeteg eladott labda, a szokásos Barca játékosokhoz képest hihetetlenül pontatlanul paszolt
2. szinte mindig rosszul helyezkedett, emiatt labdát se sokatt kapott
3. irtózatosan lassú votl. 2x akkora termetű játékosok úgy futották le ahogy épp kedvük volt

Amíg a helyezdekésbe belejön az ember ahogy több lesz a rutinja, addig úgyanúgy lassú marad mint eddig, illetve azt is kétlem h egy év kölcsönjátéktól megtanult passzolni. Semmiképp se maradjon, mert JDS, Thiago, de a hírek szerint Oriolban igenis van tehetség, nem kevés, ő pedig csak előlük lopná a játékperceket.
A Fifa egy szégyen
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.08.09. 10:14:21

noname írta:Remélem a Levante kipenget 1 millát hamar és megszabadulunk Victor Sancheztől. Az az ember amikor itt játszott, már szinte Olegueri szinte "emelkedett" a szememben. Nagyon nem szeretném ha az első csapatnál maradna. Felőlem mehetne vissza akár az Atleticbe is, úgyse viszi többre mint egy másodosztályú csapat vagy csre egy gyenge elsőosztályúban.
Én sem értem mit lát Pep benne. Mert hogy nem tud focizni az biztos :lol:
Levanteba beférne de egy Barcába még felkészülési meccsen sem!

gyuri, szkeptikus06 szvsz nem írt hülyeséget. Tényleg nem egy Vkp alkat mert ő nem illene oda. Neki szerintem Pepnél nem az lenne a dolga hogy takarítson a félpályánál hanem hogy úgy segítse a támadást mint 1 Xavi vagy Iniesta. És ha nem is úgy mint az utóbbiak de 1-2 éven belül tudni fogja hozni azt a szintet. Persze csak akkor h idén fennmarad a csapatnál.

És hogy ne legyen annyira off szerintem 1 kp-t igazolhatna Pep.
Egy CSERE vkp mind1 hogy ki aki ha kell tud játszani előrébb is mint Keita. Felmerült már Senna neve aki sok évet húzott már le a Villarealban szóval nem ismeretlen számára a spanyol bajnokság.
Csak 1 gond van vele. Szerintem 3 éven belül vissza fog vonulni. Ezért is kérdéses ennyire ez a poszt
Lezárt