Észrevételek, kérések a szerkesztőkhöz
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Vajon ha ismét megnyitnánk lenne kedve visszajönni? szerintem írjunk neki tömeges priviket, hátha látjuk mi még őt verselni.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Talán azért, mert ronaldo nincs köztünk már. Legalábbis én nem láttam őt már hónapok óta...Kitfisto írta:Mikor lesz újra megnyitva a ronaldo verses topicja?Egyáltalán miért kellett lezárni?

------------------ pisti.blog.hu --------------------
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mikor lesz újra megnyitva a ronaldo verses topicja?Egyáltalán miért kellett lezárni?
in to exile
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ezt ellentétes módon vetettem fel.... De le voltam hurrogva.... Most máskép közelítettem meg, de erre sem kapok értelmes érvet.... Akkor inkább írjuk ki, mert ez a sok kriksz-kraksz csak elrondítja a hozzászólásokat...Badi írta:Nem hiszem hogy olyan gyakoriak az ilyen káromkodások, hogy indokolt lenne ekkora hangsúlyt fektetni ráAzt hiszem így nem túl gyakoriak az ilyen megnyilvánulások, ellenben láthattuk mi van ha nem moderálunk (az "n"-es topicok...)
amúgy red, amíg modi voltál, miért nem vetetted fel ezt?

Z. Ivan! Ez csak egy felvetés volt, mert nem értem, hogy 2hónapig (főleg hétvégén) pörgött az oldal, most - hogy bajnokság van - nem....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Enrique21
- Capitá del Barça
Engem se érdekel,mivel én nem a madridistát követem,hanem az EUROBARCÁTZ. Iván írta:Ne haragudj, de engem a legkisebb mértékben sem érdekel, hogy mit csinálnak a madridistán az általános iskolások. Semmi közünk hozzájuk.redlions írta:Szomorúan veszem észre, hogy csökken a fórum látogatottsága.... Pedig hétvége van... Az "ellennél" meg pörög....![]()
![]()
Nem tudom a többieket ez izgatja-e?

Ne haragudj, de engem a legkisebb mértékben sem érdekel, hogy mit csinálnak a madridistán az általános iskolások. Semmi közünk hozzájuk.redlions írta:Szomorúan veszem észre, hogy csökken a fórum látogatottsága.... Pedig hétvége van... Az "ellennél" meg pörög....![]()

Nem tudom a többieket ez izgatja-e?

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
-
- Director del Fútbol
A jelenlegi csökkernés annak is betudható,hogy nincs bajnoki a hétvégén,és a nyitófordulóban is csak egy sovány 1-1-ünk volt,majd hétvégétől megint beindul a fórum higyjétek el,lesz bajnoki és BL meccs is!
Nem hiszem hogy olyan gyakoriak az ilyen káromkodások, hogy indokolt lenne ekkora hangsúlyt fektetni ráAzt hiszem így nem túl gyakoriak az ilyen megnyilvánulások, ellenben láthattuk mi van ha nem moderálunk (az "n"-es topicok...)

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ezt elfelejtettem hozzá fűzni... Eddig még iskola alatti 7végén is pörgés volt...redlions írta:Pedig hétvége van... Az "ellennél" meg pörög....![]()
By red
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Üzenj a moderátoroknak-ban, amit írtam, azt sok helyen nem egy betűvel oldják meg.... Akkor mi a fenének rondítjuk el más karakterrel??? Ezt magyarázza meg valaki? A jelentése akkor is úgyanaz, ha át írod v. nem írod át az egyik karaktert.... Tévedek???Boixos írta:teljesen normálisnak tartom, ha az iskolaév kezdetével átmenetileg lecsökken a fórum látogatottsága. ez akkor is igaz, ha itt zömében, kitfistó kivételével, legalább középiskolás fiatalok fórumoznak, ellentétben a túloldallal, ahol azért a nagy- és középső csoportos foglalkozások beindulása is beleszól a bugiba. nem érdemes összehasonlítgatni a két brigádot, de azt azért tudni kell, h a kisgyerekek többségénél a margit az első csapat, amiről hallanak (legalábbis nemzetközi szinten), persze, h ahogy megtanulnak írni, olvasni, netán még internet is van a közelükben, felmennek a margit hazai oldalára. ezt a deformációt később sokan kinövik.
a moderálással pedig valszeg csak neked van problémád, red, sztem nézz be pár helyre, ha nem ismernéd azokat, ott valóban brutális dolgok vannak. ez a pár helyretevős hozzászólásod csak arra jó, h folyamatosan ellentéteket szítson, azonkívűl aláássa a moderátorok "tekintélyét". ha csak ennyire futja, akkor tényleg érdemes "moderáltabb" fórumokkal próbálkozni, ott van mindjárt a Kazinczy-társaságé, vagy az MTA professzoraié.
Érdekes, hogy csak ti kapjátok fel a vizet, de indoklás az sehol.... Indoklást kérek! Nem [auto_cenzúra]... (Hát nem úgyanaz ezzel a karakterrel is?...)
By red
-
- Llegenda del Barça
teljesen normálisnak tartom, ha az iskolaév kezdetével átmenetileg lecsökken a fórum látogatottsága. ez akkor is igaz, ha itt zömében, kitfistó kivételével, legalább középiskolás fiatalok fórumoznak, ellentétben a túloldallal, ahol azért a nagy- és középső csoportos foglalkozások beindulása is beleszól a bugiba. nem érdemes összehasonlítgatni a két brigádot, de azt azért tudni kell, h a kisgyerekek többségénél a margit az első csapat, amiről hallanak (legalábbis nemzetközi szinten), persze, h ahogy megtanulnak írni, olvasni, netán még internet is van a közelükben, felmennek a margit hazai oldalára. ezt a deformációt később sokan kinövik.
a moderálással pedig valszeg csak neked van problémád, red, sztem nézz be pár helyre, ha nem ismernéd azokat, ott valóban brutális dolgok vannak. ez a pár helyretevős hozzászólásod csak arra jó, h folyamatosan ellentéteket szítson, azonkívűl aláássa a moderátorok "tekintélyét". ha csak ennyire futja, akkor tényleg érdemes "moderáltabb" fórumokkal próbálkozni, ott van mindjárt a Kazinczy-társaságé, vagy az MTA professzoraié.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
a fórum látogatottsága lehet, hogy csökken (majd belejövünk)
viszont az ellenhez semmiféleképpen sem kellene hasonlítani, mert
1. két év után vezetnek két ponttal, jól igazoltak, ergo szerintük ők a bajnokok (valamint az újszülöttnek minden új fórum új...
)
2. a hsz-eik 90%-a smileykból áll, meg abból, hogy "igen, aha.., ja-ja, úú...tényleg..."
szal nem hiszem, hogy a kipontozott káromkodások miatt csökkent, de tény, hogy egy kicsit ellustult a társulat.
viszont az ellenhez semmiféleképpen sem kellene hasonlítani, mert
1. két év után vezetnek két ponttal, jól igazoltak, ergo szerintük ők a bajnokok (valamint az újszülöttnek minden új fórum új...

2. a hsz-eik 90%-a smileykból áll, meg abból, hogy "igen, aha.., ja-ja, úú...tényleg..."
szal nem hiszem, hogy a kipontozott káromkodások miatt csökkent, de tény, hogy egy kicsit ellustult a társulat.

ez télleg így van, én is élszrevettem. Tegnap délután elmenten otthonról 3-4-órára és amikor hazaértem még akkor sem volt új hozzászólás a 3-4-órával későbbihez képestredlions írta:Szomorúan veszem észre, hogy csökken a fórum látogatottsága.... Pedig hétvége van... Az "ellennél" meg pörög....![]()
((( Apró megjegyzés.... Nem bántó, csak nem értem az okokat.... Lehet, hogy nem csak nekem szúrja a szemem, amit a Üzenj a moderátoroknak-ban írtam...)))
Kérem a fórumozókat, cáfoljanak meg.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szomorúan veszem észre, hogy csökken a fórum látogatottsága.... Pedig hétvége van... Az "ellennél" meg pörög....
((( Apró megjegyzés.... Nem bántó, csak nem értem az okokat.... Lehet, hogy nem csak nekem szúrja a szemem, amit a Üzenj a moderátoroknak-ban írtam...)))

By red
Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem tudok privát üzenetet küldeni, pedig regisztrálva vagyok. azt írja lépjek kapcsolatba az adminisztrátorral.
?
?
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
jó, olvastam már azután, és még nem jutott eszembe a kereső, bocs, azért thx a segítséget
Ilyen kérdéseket ne tegyetek föl, hogyha már megírtuk cikkben. Ha meg nem emlékeztek, ott a keresö, minden cikket meg lehet találni!Rivaldinho írta:Nekem az a kérdésem hogy mikor is játszunk pontosan az Udine ellen? és azt Udinében?

Hasonlóképpen nem tudom megérteni, azt sem, mikor éppen következö meccsek idöpontját kéri valaki, holott ott van a következö meccsek futósávja a föoldalon

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nekem az a kérdésem hogy mikor is játszunk pontosan az Udine ellen? és azt Udinében?
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Már megoldodott.
Látom a szines híreket.

in to exile
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ismerős, de így is műkszik a rákattintás.Klájvert írta:Nekem lenne egy észrevételem: a főoldalon a menübe ha ráviszem az egeret, akkor nem nyilat rak ki, hanem azt a szövegszerkesztős jelet.
Egyébként firefox -ot használok.

By red