Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ide ne hozuk az az ideggóc majmot...Simán képes 3:0-nál úgy beleszállni valakibe a 90. percben, hogy rögtön piros, plusz 3-4 meccs eltiltás. Azon túl futballozni sem nagyon tud. Üt, vág, de ez ide nagyon nagyon kevés.Sanama írta:Na csak Mascheranot ne könyörgöm!
Nem néztem gyakran 'Pool meccseket,de amikor néztem,vagy pirosat kapott,vagy adott 1 hatalmas gólpasszt az ellenfélnek
Szerintem is hihetetlenül túlértékelt játékos. Nem örülnék, ha jönne...Sanama írta:Na csak Mascheranot ne könyörgöm!
Nem néztem gyakran 'Pool meccseket,de amikor néztem,vagy pirosat kapott,vagy adott 1 hatalmas gólpasszt az ellenfélnek
Csak szóban egyezhettek meg. Ha nem így lenne akkor már semmi nem múlna Pep-enA tegnapi hírek szerint a Werderrel már meg van az egyezség. Ki nem ***** le,hogy a Cselzi adna érte 98972 millió fontot,ha már megegyezett a 2 klub?
ez igaz,de általában nem akkor,mikor masik csapat 2millávak többet akar adniAttika 25 írta:A mai világban amig nincs aláirva addig semmi sem biztos. Márpedig ez még nem lehet aláirva,mert Pep végleges áldására várunk.
Hányszor hallottunk már olyat más csapatoknál is,hogy minden le van zsirozva,s az utolsó pillanatban meghiusul az üzlet.
Ha Özilen múlik, szerintem ide jön, mert a Barca és a Fener a 2 kedvenc csapata...Attika 25 írta:Épp most olvasom,hogy a Chelsea is bejelentkezett és magasabb ajánlattal mint a miénk,HA igaz a hír. Azért én bizom benne,hogy Özil kitart a Barca mellett,s akkor csak nálunk fog kikötni.Sanama írta:Hát ez egyre biztosabb biznisz szerintem. Eddig simán cáfolhatták volna,vagy akármi...
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... euros.html
Épp most olvasom,hogy a Chelsea is bejelentkezett és magasabb ajánlattal mint a miénk,HA igaz a hír. Azért én bizom benne,hogy Özil kitart a Barca mellett,s akkor csak nálunk fog kikötni.Sanama írta:Hát ez egyre biztosabb biznisz szerintem. Eddig simán cáfolhatták volna,vagy akármi...
Hát, ha délben kelnek akkor még csak most olvassák a híreket, szóval várnék még vele.Sanama írta:Hát ez egyre biztosabb biznisz szerintem. Eddig simán cáfolhatták volna,vagy akármi...
Én meg téged nem értelek mit nem értesz. Kell egy ember Iniesta és Xavi alternatívájaként. Cesc nem jött össze (már vagy 2-2,5 éve..) így a B terv a VB-n kitűnő produkciót nyújtott Özil, aki mellesleg a Werder legjobb játékosa már 2 éve és húzóembere. (vagy lehet benéztem azt a 30 Werder meccset amin láttam őt, kitudja...). Akkor ezek szerint mindenki zsákbamacska aki fiatal? Hát nemtudom... 12 millióért azért belefér egy zsákbamacska, aki gyanús, hogy nagyjátékos lehet, és ahogy socio is megfogalmazta: ott tart most ahol egy leendő világsztárnak tartania kell.Lionel85 írta:Írj levelet a vezetőségnek. Már én sem értem mit művel a vezetőség, kezdem egyre jobban elveszteni a fonalat. Egyszerűen olyan alapon igazolnak játékosokat, hogy nem fér a fejembe. Még ha az eredmény igazolná a vezetőket és Pepet, megérteném, de nem. Igaz, az a vezetőség még a Laporta-éra volt, de Rosell sem tűnik eddig meggyőzőnek igazolások terén. Adrianóval mondjuk jó vásárt csinált, de ez a török-germán-hatnemzetiségű emberke nagy zsákbamacsek...daffy írta:nekem az tiszta h megveszitek özilt,csak az nem h minek? nem vkp kéne nektek? illetve jövőre érkezne fabregas,aki szintén inkább a támadásokat segítené elő,mintsem a védekezést. hogy is van ez?
ráadásul most kötött egy elég hosszútávú szerződést az MU-val...Barca_10 írta:Ráadásul SAF 35 alatt el sem engedné..Somaa írta:És hova?Puyol,Piqué alap,akkor max Milito elé a padra?Balazs1415 írta:Én még azért egy középhátvédet pl:Vidic-et