Messiaskii írta:Én 3 éve fogytam le 2 hónap alatt 110 kilóról 80 kilóra...
Az elég komoly!!! Nem is reméltem, hogy ennyi idő alatt le lehet ennyit fogyni. Nos nekem az a lényeg, hogy nem akarok szedni semmilyen zsírégető és egyéb szemetet. Reggelente eszem akkor
KUKORICAPELYHET, a mennyiséggel bajban vagyok, nem igazán érzem mi hány gramm, de egy kis müzlis bödönnel gondoltam. Nem tudom ez mennyire szabvány, d kb akkora mint egy normál csupor másfélszer.
Ez kb félig kukoricapehellyel és rá sok-sok tej! Ezt én suli vagy munka előtt tudom itthon kivitelezni reggel 7 óra környékén. Ezután akkor nem eszek semmit csak majd délben kb 12-14 óra között, csirkemell, lecsó, tökfőzelék (a tökfőzelék is mehet igaz, mert én imádom!

) ilyesmi, kenyér, kifli, zsemle nélkül, aztán olyan 18:30 körül vagy még később szoktam edzeni. Most a futást csinálom akkor eliptikuson, vagy néha utcán (KIFULLADÁSIG)!
Eddig ugye akkor 2 étkezés, lightos kukoricapehely reggel, az ebéd kicsit kiadósabb, de jóval kevesebb mint egészségtelenül étkező korszakomban és akkor az esti edzés után zöldség, gyümölcs 4 adagban. Azok mehetnek még akkor este fele is igaz? A lényeg asszem, hogy lefekvés előtt 2 órával már ne egyek semmit. Aztán kb 3-4 liter víz egész nap + édesítőszeres tea reggel meg amikor éppen van itthon főzve!
Egyébként gyümölcsöt se szabadna elvileg mert gyümölcscukor vagy mi van benne!

De kérdem én akkor mit egyek??? Megpróbálom ezt amit írtál, hogy este gyümi, zöldség kombó 4 kis adagban és akkor megvan a 6 kajálás.
Mondjuk akkor az esti edzés előtt 2 órával 1adag gyümi, 1 adag zöldség, edzés után meg még 1-1 adag ezekből.
Lényegében mindegy milyen keveset kell ennem, csak tudjam, hogy be fog válni, mert eljutottam a 4 hét alatt oda, hogy már nem is kívánom a kajákat, mert teljesen átszellemültem.
A kukoricapehelynek nagyon örülök, hogy írtad mert szeretem is és ezek szerint jó is!
Hétfő, Szerda, Péntek meg akkor mell, kar, súlyzós edzés. A hét összes napján pedig futás és hasizom.
Ez így megfelelő szerinted?
Szerk.: Egyenként hét és fél kilós súlyzókkal elég a heti 3 edzés, vagy több is lehet?
Egy súlyzós edzéssel szoktam mellre és bicepszre is. Lassan szoktam csinálni, odafigyelek az emelésre és a kiengedésre is. Mellezni fekve szoktam tárogatni, hogy a kézfejem érintse finoman a szőnyeget, de még a mellizmommal, karommal tartsam a súlyt.
Próbálom hogy csak a mellem dolgozzon, de ha nem megy besegítek bicepsszel is. Utána állva szoktam bicepszre magam elé leengedni, de nem teljesen nyújtott karral. hanem egy picit behajlítva hagyom, mert úgy tudom a nyújtott karral nem egészséges. Ja és mindkét fajta súlyzós edzésnél egyszerre mindkét karral dolgozom, mert két hét és feles súlyzóm van.
Jó lenne 2-3 hónap alatt lemenni minimum 90-re de a 80 lenne a fő cél! Ha lemegyek 100 alá biztos könnyebb is lesz az edzés, meg majd ad biztos egy kis lelki erőt is!
Ja és Messiaskii, amelyik napokon nem csináltál súlyzós edzéseket, akkor mit edzettél, mert írtad, hogy súlyzózás előtt és után 30 perc futás, akkor mikor nem volt súlyzózás, akkor hogyan csináltad?