Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Utóbbin én is szakadtam.Fecooo írta:nekem is tetszett a film, de túlzásnak tartom a takarítós részét, egyszerűen túl komolytalan volt az már... a Jedis részen viszont szakadtamP.U.Y.O.L. írta:Varázslótanonc: 8/10
Csak azért adok ennyit, mert nem vártam előzetesen túl sokat a filmtől, de végül is egész jó kis film. Látványos, eseménydús egy tűrhető történettel, de azért nem egy filmklasszikus...
7. évad, 2. rész. Nem rossz az a rész sem, de a 7. évadban van még egy pár nagyon eltalált. Az egyik legjobb évad.gygerike írta:Én is nézem a familiy guyt 5. évad legvégén tartok. Lenne 1 kérdésem, hanyadik évadban van a Bird is the wolrd ? Rem nem siklottam át felette
csatlakozom!Fecooo írta:a régebbi filmjei voltak a nagyon jók, amelyeket még Hong Kong-ban csinált, azok a kedvenceim: Rendőrsztori filmek ( asszem a 2. részben van az, h a "főellenség" nem tud beszélni, csak "páááápázni" és dobálja rá a minibombákat Jackie-re, persze amikor Jackie lesz a soros, elég rendesen kigúnyolja és ő is rákezd a "páápáázásra", vicces egy jelenetmiihii írta:
Én borzasztóan bírom a stílusát.Egyszerűen hihetetlen mit művel az ember a testével.Messze földön híres lett róla,h kaszkadőr nélkül tolja/tolta ezeket a mutatványokat.Jö ötlet volt,h kitalálták ezt a kaszkadőr-karate vonalat.Vicces és nagyon látványos filmjei vannak,és kumma jó feje is van hozzá.
) Nagy Balhé, Részeges karatemester, Sárkányikrek stb
![]()
Sammo Hung-gal nagyon jó párost alkotott ( kövér csóka, néhányan a harc törvényéből ismerhetik)
Kicsit olvass vissza...S.Agüero írta:Látta már valaki a varázslótanonc filmet?
Milyen?
Remek thriller. Nekem is tetszett. Érdemes megnézni!kudu írta:Most néztem meg az Exam-et, nem tudom volt-e már róla szó.
Nekem nagyon tetszett, izgalmas, fordulatos, végén csattanóval.
A szereplőket az egyik percben utáltam, utána imádtam.
Itt egy sample:
http://www.youtube.com/watch?v=f8bTs6HKiqI
Igen, csak a magyarok ennyire hülyék a címadásokban! (amúgy nekem gyerekkoromban VHS-en még Részeges Kung Fu Mester címen volt meg a film...)Rewolution5 írta:erről jut eszembe!:
ugye a karate japánban őshonos...és Jackie Chan pedig honkong-i, ahol tudtommal kungfu a harcművészet...akkor csak a magyarok ilyen érthetetlenek, hogy a "részeges karatemester" című filmnek ahol JCH van a főszerepben ilyen címet adtak?! ... bocsi az offért..csak érdekelt
ha már karate és jackie...a karatekölyökben is kung-fu van,ehhez képest...Rewolution5 írta:erről jut eszembe!:miihii írta:karate
ugye a karate japánban őshonos...és Jackie Chan pedig honkong-i, ahol tudtommal kungfu a harcművészet...akkor csak a magyarok ilyen érthetetlenek, hogy a "részeges karatemester" című filmnek ahol JCH van a főszerepben ilyen címet adtak?! ... bocsi az offért..csak érdekelt
erről jut eszembe!:miihii írta:karate
Úgy-úgyFecooo írta:a régebbi filmjei voltak a nagyon jók, amelyeket még Hong Kong-ban csinált, azok a kedvenceim: Rendőrsztori filmek ( asszem a 2. részben az, h a "főellenség" nem tud beszélni, csak "páááápázni" és dobálja rá a minibombákat, persze amikor Jackie lesz a soros, elég rendesen kigúnyolja és ő is rákezd a "páápáázásra"miihii írta:
Én borzasztóan bírom a stílusát.Egyszerűen hihetetlen mit művel az ember a testével.Messze földön híres lett róla,h kaszkadőr nélkül tolja/tolta ezeket a mutatványokat.Jö ötlet volt,h kitalálták ezt a kaszkadőr-karate vonalat.Vicces és nagyon látványos filmjei vannak,és kumma jó feje is van hozzá.
) Nagy Balhé, Részeges karatemester, Sárkányikrek stb
![]()
Sammo Hung-gal nagyon jó párost alkotott ( kövér csóka, néhányan a harc törvényéből ismerhetik)
a régebbi filmjei voltak a nagyon jók, amelyeket még Hong Kong-ban csinált, azok a kedvenceim: Rendőrsztori filmek ( asszem a 2. részben van az, h a "főellenség" nem tud beszélni, csak "páááápázni" és dobálja rá a minibombákat Jackie-re, persze amikor Jackie lesz a soros, elég rendesen kigúnyolja és ő is rákezd a "páápáázásra", vicces egy jelenetmiihii írta:
A vér kötelez nekem is nagy kedvencem!albicelesteX írta:Köszönöm!Na most fejeztem be a Vér kötelez című számomra örök klasszikus filmet már sokadjára látom,de mindig nem unom.Sikerült megszereznem az Ezüst nyilat isA vágatlan verziót igaz az nem szinkronos,de magyar felirattal asszem neki is esek majd.Az elrabolvát már többször láttam ezt írtam ide is,de a véleményem nem változott nekem nagyon bejön!
Én se szeretem éppenséggel a "repkedős" kung fu filmeket, de a Hős, az hatalmas 10 pont!!! Szerintem nagyon jó a történet. Én abszolút bele tudtam élni magam. (A Tigris és Sárkány nekem se tetszett...)miihii írta:Nem csípem ezeket a helyből fára felugró,meg a levegőben rángatott stílust,ami jellemzi a távol keleti filmezést ilyen "karatés" filmekben.Pölö a Tigris és sárkányban is hasonlóan ábrázolták a dolgokat.Vagy mondjuk a Hős ugrik be,ami ismertebb Litől.Ez a stílus nem begyere.
Hmm...nem tudom pontosan. Elég nehéz kérdés. De az a bejátszás, amikorStewie szökdösik az ágyon és beleüti a fejét a plafonba. Addig rendes csecsemőfeje volt, azután lett ilyen. Leesik és Brian megkérdezi, jól vagy Stewie?--Ja asszemgygerike írta:KösziAz még elég messze van
Legjobb sorozat szerintem
Nagyon nagyokat szakadok rajta
Kinek melyik a kedvenc része ?:D
Én japánul nézem és tényleg vannak vicces szavak. De sokkal jobb mint szinkronosan.levproff írta:Nálunk a fél falu nézte 1-2 éve, de csak szerintem poénból, mert ilyen vicces szavak vannak benne, amit jó mondogatni.![]()
Az az a rész, amikor peter megtalálja kedvenc számát és folyton énekli, hogy a ma-ma-dár, a madár az ász?, ha jól tudom az vagy a hetes vagy az ötös évadban van, a hatost ki lehet zárni.gygerike írta:Én is nézem a familiy guyt5. évad legvégén tartok. Lenne 1 kérdésem, hanyadik évadban van a Bird is the wolrd ? Rem nem siklottam át felette
Én is még utolsót:levproff írta:Csak egy nagy különbség van közte. Hogy az egyikbe a fehér, a másikban meg a fekete szín dominál.Inkább azokon a természetfilmeken nőjön fel valaki, mint a Máóúnika són.
Mondjuk mindkettőben van elég sok fsz,
Bejeztem.
7. évad asszem.gygerike írta:Én is nézem a familiy guyt5. évad legvégén tartok. Lenne 1 kérdésem, hanyadik évadban van a Bird is the wolrd ? Rem nem siklottam át felette