Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És a kapusba rúgott labda is gólpassz, ha a kipattanót bevágja vkiKalap1988 írta: Ez sajnos így van, nem vetted még észre? Tizenegyesnél az fm-ben gólpasszos az, akit felrúgnak:D Eszméletlen baromság, de így van. Egyébként, ha szabadrúgás gólt lősz akkor is.
Ez sajnos így van, nem vetted még észre? Tizenegyesnél az fm-ben gólpasszos az, akit felrúgnak:D Eszméletlen baromság, de így van. Egyébként, ha szabadrúgás gólt lősz akkor is.chonggy írta:Eznemsemmi. Azt mondja,Thiago fantasztikusan játszott,ezt a nevéhez fűződő 3 gólpassz is mutatja..Abban van a poén,hogy a 4 gólómból 2 tiziből lett..
geridoss írta:Valaki mondja már meg nekem, hogy a félidőben mit kell a csapatomnak mondani, ha vezetek (egy-két góllal), mert akármit állítok be ( Elégedett, Nem elég jó, Bátorít..), 10 perc alatt szinte mindig gólt kapok. Ez elég zavaró jelenség... FM 2008cal tolom, az Arsenallal (Tottenhammel is meg az FM 2007tel is ezt csinálta nálam)
Szerk: Tessék, már megint. 2-0 volt félidőben a Fulham ellen, és 3-3 lett a vége...
Akinfeev-re esett a választásom...Am a figyelőm azt mondta,21 M és vihető..Mondom kinálok 23-at,minden esetre,dobták...Kínálok 32-t,dobták..Benyalok a menedzserüknek,hogy barátom,kínálok 23-at,vették...Na mondom,szép,még a játékban is s*gget kell nyalni,hogy haladj...Zaen írta: Hát az Adler/Neuer/Lloris/Akinfeev négyes a legjobb négy kapus lesz a játékban. Én személy szerint Adlert és Llorist preferálom, de igazából teljesen mindegy, mert tényleg hasonló szinten vannak és lesznek is. Én most a Milánnal 21 milláért el tudtam elhozni Llorist, de volt amikor többet kell fizetni érte. Úgy általában 25kk körül vannak amúgy.
szerk.: egyébként szerintem mind a négy túl fogja fejlődni VV-t.
sztem a legegyszerűbb ha kilépsz a csapatodtól, azzal elég nyilvánvalóvá lesz a szándékod. Élő szerződéssel nem nagyon keresnek meg én talán 1 v 2 ajánlatot kaptam 9 év alatt, pedig közben volt BL-győzelem is meg legalább 5 bajnoki címLeomessi14 írta:Lenne egy kerdesem.Hogy hozzam a csapatok tudtara,hogy uj munkat keresek?Mert mar a csapatomnal mindent megnyertem majdnem es nem kaptam 2 ev alatt egy ajanlatot se.
A legjobb mód erre az, ha a 'Munkák' feliraton megnézed, melyik csapatnak nincsen menedzsere. Segítségedre lehet a jobb oldalon a 'Szűrő' gomb, amivel csak a menedzsert hagyod kipipálva. Ezzel kiszűri a csak menedzsereket kereső csapatokat. Választasz egy neked megtetsző csapatot, amely akár jövőbeli klubod is lehet és rámész arra, hogy érdeklődsz az ajánlat iránt.Leomessi14 írta:Lenne egy kerdesem.Hogy hozzam a csapatok tudtara,hogy uj munkat keresek?Mert mar a csapatomnal mindent megnyertem majdnem es nem kaptam 2 ev alatt egy ajanlatot se.
Uhh, Bocs, észre sem vettem.sjd írta:Bocs de a kép nem kicsit húzza szét a fórumot, inkább csak a linket tedd beZaen írta:
Hát az Adler/Neuer/Lloris/Akinfeev négyes a legjobb négy kapus lesz a játékban. Én személy szerint Adlert és Llorist preferálom, de igazából teljesen mindegy, mert tényleg hasonló szinten vannak és lesznek is. Én most a Milánnal 21 milláért el tudtam elhozni Llorist, de volt amikor többet kell fizetni érte. Úgy általában 25kk körül vannak amúgy.chonggy írta:És ők fejlődnek??Mert most mindegyik kb olyan mint VV...zaen,ez neked is megy..VictorValdes19 írta:Akinfeev, Silviu Lung Jr., Asenjochonggy írta:am egy jó kapust ajánlanátok?lehet drága is,van 30 misim...
És ők fejlődnek??Mert most mindegyik kb olyan mint VV...zaen,ez neked is megy..VictorValdes19 írta:Akinfeev, Silviu Lung Jr., Asenjochonggy írta:am egy jó kapust ajánlanátok?lehet drága is,van 30 misim...
Akinfeev, Neuer, Adler, Lloris (ők kb ugyanolyan jók, és az áruk is hasonló), Vilar, Ochoa (ők ketten olcsóbbak).chonggy írta:Ja...akkor jó...Lionel85 írta:Mert lezárja a régi szezont és betölti a gép az újat. Mindig ez van, ez ellen nem lehet semmit tenni, ki kell várni türelmesen azt a "100" évet.chonggy írta:A szezon végénél a feldolgozáskor (mikor továbbot nyomsz) 100 évig kell várjak...Ez mitől lehet,ill mit lehet tenni ellene?Szezononként egyszer ki lehet bírni.
![]()
am egy jó kapust ajánlanátok?lehet drága is,van 30 misim...
Akinfeev, Silviu Lung Jr., Asenjochonggy írta:am egy jó kapust ajánlanátok?lehet drága is,van 30 misim...
Ja...akkor jó...Lionel85 írta:Mert lezárja a régi szezont és betölti a gép az újat. Mindig ez van, ez ellen nem lehet semmit tenni, ki kell várni türelmesen azt a "100" évet.chonggy írta:A szezon végénél a feldolgozáskor (mikor továbbot nyomsz) 100 évig kell várjak...Ez mitől lehet,ill mit lehet tenni ellene?Szezononként egyszer ki lehet bírni.
![]()
Mert lezárja a régi szezont és betölti a gép az újat. Mindig ez van, ez ellen nem lehet semmit tenni, ki kell várni türelmesen azt a "100" évet.chonggy írta:A szezon végénél a feldolgozáskor (mikor továbbot nyomsz) 100 évig kell várjak...Ez mitől lehet,ill mit lehet tenni ellene?