zsoltfree írta:Nem azt mondtam hogy rosszak. Ez a villámkarrierről szólt.
Én is a villámkarrierrel kapcsolatban írtam.
Dinho valóban árnyéka önmagának, de már csak azért sem nevezhető villámkarriernek az övé, mert még manapság is ünnepelt sztár, a játéka leromlott ugyan, de ettől még továbbra is a középpontban van, nem tűnt el a süllyesztőben teljesen.
Verónra is igaz ez szvsz. Argentínában mai napig ünnepelt sztár, igaz nem olyan szinten futballozik, mint amilyenen tehette volna a játéktudása alapján, de a karrierje nem fuccsolt azért be teljesen. A közelmúltban pl. az Ő vezérletével nyert Libertadores kupát az Estudiantes.
A holland gólvágókkal pedig egyre óvatosabban kell bánni. Az elmúlt években nagyon visszaesett a liga színvonala, ezért nem mindig kaphatunk árnyalt képet egy-egy játékos tudásával kapcsolatban. Néhol olyan védők futkároznak, akiket még a nagyanyám is megforgatna, kis túlzással.
Az Ajax Huntelaarra játszott, nem volt nehéz dolga a bejezéseknél, mert megcsinálták neki a helyzetet. Láthattuk mire ment, egy spanyol, vagy olasz bajnokságban, ahol nincs annyi ideje dönteni, nincs helye a képzetebb védők között.
Jó néhány olyan játékos került ki a holland ligából, akik megfőttek később.(Alves, Kezman, Huntelaar).
DE én nem cáfolatnak szántam azt, amit Huntelaarral kapcsolatban írtam, mert ő valóban ebbe a kategóriába tartozik, csupán azt fejtettem ki, hogy az én szememben sosem ütötte meg azt a szintet, ami egy patinásabb ligában elegendő lenne.